SEYTAN, KILIC 5 ve TILSIM 6


-Bir ilişki açılımında Şeytan kartı, bağımlılık hissettiren bir ilşkiyi gösterir. Kılıç 5'li üstündeki figürde görüldüğü gibi, 1 kişi bir yeri fethetmeye gidiyor ve arka planda 2 kişi geri çekilmiş. Bu 2 kartın birlikte kombinasyonu, sizinle birlikte olmak için deliren birinin sizi kolay bir cinsel fetih olarak gördüğünü temsil ediyor olabilir.

-Şeytanın yanında Kılıç 5'li, o kişinin hakkınızda söylentilere ve dedikodulara inandığı ve bu sebeple sizin hakkınızda olumsuz düşündüğü anlamına da geliyor olabilir. Şeytan kartını bazı tarot yorumcuları dayanılmaz cazibe olarak değerlendiriyor olabilir. Ancak, ben böyle düşünmüyorum ve Şeytan'ın vazgeçilmez oluşunun bağımlılıklar  nedeniyle oldduğunu düşünüyorum. Alışkanlık ve bağımlılık bir esaret olduğuna göre, gerçek sevginin ve cazibenin yaşattığı özgür duyguların ve davranışlar paha biçilmez değerde olduğunu düşünüyorum ve bence mutluluk için insanın dualitesine uygun olan budur.

-Kılıç 5'in yanında Paraların 6'lısı taraflardan birinin eline maddi kazanımlar geçeceğini öngörüyor. Fakat, dikkat ederseniz Kılıç 5 ve Paraların 5'lisi küçük arkana kartlarındadndır ve Şeytan büyük arkana kartlarının en güçlü olanlarından biridir. Burada Şeytanın sözü geçer. Şeytan maddeye bağımlılık, paraya bağımlılık ve aşka bağımlılığı yıkıcı bir şekilde ifade ediyor olabilir. Gerçek sevgiyi ve aşkı arayan birisi içinde çaresizliği ifade eder.

-Şeytan kartında hırs ve çevresindeki herşeyi kontrol etme ihtiyacı vardır. Bu kişi muhtemelen sizinle ilgili, tutkudan hayal kırıklığına kadar değişen güçlü duygulara sahip birisidir ve size güvenmekte güçlük çekiyor olabilir. Bu sebeple, güçlü bir iradeye sahip olan Şeytan, Kılıçlar serisinden bir karta yakın olduğunda kendinizi hapis gibi hissetmenize sebep olabilir. Bu kişilerin cinselliği yüksektir. Bununla başa çıkabilmek için şeker, tatlı, uyuşturucu, tütün ve alkole düşkün olabilirler.

-Şeytanın yanında Kılıç 5 dimyata pirince giderken eldeki bulgurda olma ihtimali konusunda bir uyarıdır. Kılıç 5, arkasında daha büyük bir yenilgi olduğunu bilindiği halde, küçük bir zafer için ateşle oynamaktır. Küçük bir tatmin duygusu için hayat boyu iyileşmeyecek yaralar almaktır. Bu kartların kombinasyonu bu ilişki ile ilgili sizi uyarıyor ve ilerlemenize hayır diyor.

-Tılsım 6'lı yardım, cömertlik ve nazik bir ruh anlamına gelir. Ayrıca Tılsım 6 ilişki okumalarında rollerin tersine çevrilebileceğini de işaret ediyor olabilir.


Yorumlar