IMPARATOR KISILIK OZELLIKLERI

-İmparator, başkaları üstünde güç sahibi olma özelliğine sahip, rekabetçi, hırslı ve ilgi görmeyi seven, agresif bir alfa erkektir. Saldırgan, ancak dürüst bir kişilik olan İmparator af dilemez. Kendinden ve kendi değerlerinden emin, doğası gereği sorumluluk almaya hazır, savaşçı ve yüksek ego sahibidir.

-İmparator, kontrolcü ve diktatörlükle ün yapmış niteliklerinin yanı sıra, davranışlarının varacağı noktayı bilen, kararlı ve gerçek bir liderdir. Kurallara hükmeder, duygularını ikinci plana atarak hissettiklerini söylemez. Ancak, mantıklı ve doğru kararlar alır ve fırtınada sırtınızı dayayabileceğiniz güçlü bir kayadır.

-İmparator, olgun, istikrarlı, mantıklı, saygılı, yasalara uygun, korkusuz ve evet, o bir kural koyucudur. Kadın İmparator, bir sevgili veya bir eş olarak, biraz soğuk, mesafeli ve sadece hakimiyeti kontrol ile meşgul birisidir. Onlarla sohbet sadece fikir alış verişinde olmaz, kimin fikrinin daha iyi olduğu hakkında da olabilir.

-Tarot Arkana Majör kartları, kişileri değil olumlu veya olumsuz güçleri ve enerjileri sembolize eder. Tarot açılımlarında İmparator, eril özellik olarak kabul edilir. Eril ve dişil kelimelerinin ezoterik anlamlarının biyolojik cinsiyetle ilgisi yoktur. Eğer, İmparator tarot açılımınızda bir kadını sembolize ediyorsa, klas, zarif, kusursuz, ancak kendi dünyasına hakim "kadife eldivenin içinde bir demir yumruk" la karşı karşıya olduğunuzu gösterir.

-Ters İmparator kartı, hayatından memnun olmayan ve hiç birşeyde tatmin bulamayan kişileri anlatır. Adeta, hayal aleminde yaşayan bu kişiler, son derece dürtüsel hareket eder ve ne yapacağı kestirilemez. Güven eksikliği yaşayan ters Imparator kişileri, genelde gençlerle uğraşırlar.

-Otorite ve lider konumundaki İmparator, projeleri gerçekçi olarak uygularken en iyi sonucu elde edecektir. İmparator kartı, aynı zamanda devleti, devlet kurumlarını ve büyük kapsamlı iş birliklerini de ifade edebilir.

-İmparator'un yanında Aşıklar istikrarlı bir ilişkiyi gösterir.
-İmparator ve Hermit emekli olmak.
-İmparator ve Dünya bir dünya imparatoru.
-İmparator ve Kılıç 2 bir diplomat.
-İmparator ve Kupa 10 bir aile reisi.
-İmparator ve Asa 2 terfi etmek.
-İmparator ve Tılsım 8 bilimsel proje anlamına gelir.

Yorumlar