TAROT KUPA 4, ASIKLAR ve DUNYA KOMBINASYONU

-Soru: Neden bana ilgisiz davranıyor?

-Kupa 4'lünün üstünde resimde ki kişi büyülenmiş, bir rüya görüyormuş gibi bardağa bakıyor ve hayal aleminde yaşıyor gibi olmak işine geldiği için gerçekleri görmezden geliyor olabilir.

-Aşıklar Kartı, sevgililerin birbirlerini çekici buldukları ve kimya uyumundan bahseder, fakat bu uyum istikrarlı değildir. Bu kart, sohbet ederek partnerinizi daha iyi tanımak anlamına gelir. Aşıklar bazen de yapılan seçimlerde kararsızlık anlamına gelebilir.

-Kupa 4, benim pek sevmediğim bir karttır. Sizi çekici bulmasına ve ilgili olmasına rağmen, onun kalbini tam olarak fethettiğinizi düşünmüyorum. Çünkü, Aşıklar onun sizi çekici bulduğu ve kimya uyumunuz olduğu halde, Kupa 4 onun romantik bir ilişki ile ilgilenmediği anlamına geliyor olabilir. Konuşarak ve onu tanıyarak zamanla romantizme neden duyarsız kaldığının sebebini öğreneceksiniz.

-Belki de, partnerinizin sizinle hiçbir sorunu yoktur, fakat adam aşk ilişkisi yaşamaya kızan birisi olabilir. O zaman evlensin, çünkü, muhtemelen seninle ilgili bir olumsuzluk yok.

-Belki de, adam ne kadar güzel bir ilişkinin ortasında olduğunun farkında değildir. Çünkü, Kupa 4 bazen kişinin kendi kişisel dünyasına fazla yoğunlaşmasıyla da ilgili olarak ortaya çıkabilir.

- Eğer sebep buysa, ona ne kadar güzel bir ilişkiniz olduğunu, üst seviyelere ilerleyerek ilişkinizin sonsuza kadar gitme potansiyele sahip olduğunu ona hissettirmeli, hatta sözlerinizle de belirtmelisiniz.

-Ya da, mesela bazı insanlar vardır kolay memnun olurlar. Belki, bu kişi kolay memnun olamayan birisidir. Eğer, bu doğruysa muhtemelen daha önce ki ilişkilerinden de memnun olmadı. Belki, o gerçek aşkın değilde, kendi hayalindeki aşkın peşindedir ve asla gerçekte olmayan birini arıyor olabilir. Eğer, sebep buysa muhtemelen 30 yıl sonra da hala onu arıyor olacaktır.

-Sebep bunlar değilse belki de uzun süreli ilişkilerden sıkılıyor olabilir.

-Aşıklar Kartı, 2 sevgilinin ve gerçek aşkların kartı olsada, aşıklara bunu söylemek hoşuma gitmesede bu kart aslında çoğu zaman bir seçimi ifade eder. Yani, aklınızdaki kişi henüz sonuca karar vermemiş olduğunu ve onun sizi seçeneklerden biri olarak gördüğünü de asla göz ardı etmemelisiniz.

-Dünya Kartı, tamamlanma anlamına geliyor olmasına rağmen. Bu kombinasyon ilişki içinde partnerinizin halen büyümeye devam ettiği anlamına geliyor. Eğer, uzun zamandır sevgiliyseniz partneriniz ilişkinizi olası bir aşk ilişkisi olarak görüyor olabilir. Ancak, aynı zamanda sizin onu aştığınız anlamına da geliyor.

-Dünya Kartı, bir şeyin doğal olarak sonuna gelindiğini ve tamamlandığını işaret eder. Hayatınızın bir bölümü kapandı ve öğrenilmesi gerekenler dersler öğrenildi. Sonuçta, bu sizi daha gelişmiş bir insan yaptı.

-Aşıklar+Dünya Kartları birlikteliği yapılmış bir seçimde yaşanması gereken herşey yaşandı ve döngü tamamlandı anlamına gelir.

Sonuç olarak, bu tarot açılımı yaşadığınız tecrübeleri hiç unutmayacağınız, biten bir aşk hikayesinden bahsediyor olabilir.

Yorumlar

Kupa Bardak dedi ki…
Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş