TAROT KUPA 4, ASIKLAR ve DUNYA KOMBINASYONU

-Kupa 4'lünün üstünde resimde ki kişi büyülenmiş, bir rüya görüyormuş gibi bardağa bakıyor ve hayal aleminde yaşıyor gibi olmak işine geldiği için gerçekleri görmezden geliyor olabilir.

-Aşıklar Kartı, sevgililerin birbirlerini zaten çekici buldukları ve kimya uyumundan bahseder, fakat bu istikrarlı değildir. Sohbet ederek partnerinizi daha iyi tanımak anlamına gelir. Aşıklar ayrıca yapılan seçimlerde kararsızlık anlamına gelir.

-Kupa 4, benim pek sevmediğim bir karttır. Sizi çekici bulmasına ve ilgili olmasına rağmen, onun kalbini tam olarak fethettiğinizi düşünmüyorum. Çünkü, Aşıklar onun sizi çekici bulduğu ve kimya uyumunuz olduğu halde, Kupa 4, onun romantik bir ilişki istemediği anlamına geliyor olabilir. Konuşarak, onu tanıyarak ve zamanla bunun sebebini öğreneceksiniz.

-Belki, partnerinizin sizinle hiçbir sorunu yoktur, fakat adam aşk ilişkisi yaşamaya kızan biri olabilir. O zaman evlensin, çünkü seninle ilgili bir sorun yok.

-Belkide, adam ne kadar güzel bir ilişkinin ortasında olduğunun farkında değil. Kupa 4, bazan kişinin kendi dünyasına fazla yoğunlaşmasıyla da ilgili olabilir. Eğer sebep buysa, ona ne kadar güzel bir ilişkiniz olduğunu, ilerlemek ve sonsuza kadar gitmek ilişkinizin sonsuz potansiyele sahip olduğunu ona hissettirmeli, ona söylemelisiniz.

-Ya da, bazı insanlar vardır kolay memnun olurlar. Belkide, bu kişi kolay memnun olamayan birisi de olabilir. Muhtemelen daha önce ki ilişkilerinden de memnun olmadı. Belki, o gerçek aşkın değilde, kendi rüyasının peşindedir ve asla gerçek olmayan birinini arıyordur. Eğer sebep buysa, muhtemelen 30 yıl sonrada hala onu arıyor olacak.

-Belkide uzun süreli ilişkilerden sıkılıyordur.

-Aşıklar Kartı, 2 sevgiliyi ve gerçek aşkların kartı olsada, aşıklara bunu söylemek hoşuma gitmesede çoğu zaman bir seçimi ifade ediyor. Yani, henüz sonuca karar vermemiş görünüyor ve onun sizi bir seçenek olarak gördüğünü asla göz ardı etmemelisiniz. Dünya Kartı, tamamlanma anlamına geliyor olmasına rağmen. Bu kombinasyon ilişki içinde onun büyüdüğü, uzun zamandır sevgiliyseniz ilişkinizi olası bir aşk ilişkisi olarak gördüğü ve sizin onu aştığınız anlamına da geliyor olabilir.

-Dünya Kartı, bir şeyin doğal olarak sonuna gelindiğini, tamamlandığını işaret eder. Hayatınızın bir bölümü kapandı ve öğrenilmesi gerekenler öğrenildi. Bu sizi daha gelişmiş bir insan yaptı. Aşıklar+Dünya Kartlaraı yapılmış bir seçimde yaşanması gereken herşey yaşandı ve döngü tamamlandı. Yaşadığınız tecrübeleri hiç unutmayacağınız biten bir aşk hikayesi.

KUPA 10, RAHIBE ve KILIC 10
KUPA SOVALYE,TERS AZIZE,ASA KRALICE

Yorumlar

Kupa Bardak dedi ki…
Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş