TILSIM SOVALYE ve KOMBINASYONLARI


-Tılsım şövalye kartında, siyah atının üstünde bir tepede vizyonunu ifade eden bakışlarıyla hedefine odaklanan şövalye bir değişiklik, bir yenilik düşünüyor. Yol, şövalyenin hırsını ve nereye gittiğini ifade ediyor. Şövalye sağ elinde, maaşını sembolize eden tılsım prensinde ki aynı parayı tutuyor.

-At şövalyenin çabalarını ve topraklanmış doğasını sembolize eder. Eyerinin altında aynı prensin başındaki örtü gibi, kan kırmızı bir battaniye var. Bu 2 kartın arasında bazı bağlantılar olsada şövalye daha güçlü bir konumda görünüyor.

-Tılsım şövalye diğer bütün şövalyeler gibi, az konuşur ve çok daha fazla hareket eder. Tılsım Prensinin aksine, ilişkilerde sorumluluk bilincine sahiptir. Bu kartta bağlılık daha güçlüdür. Aynı zamanda çok daha deneyimli ve olgun biri olarak kendini adamışlık söz konusudur.

-Bu şövalyenin 1 kararlı ve tutarlı, 1'de inatçı ve karamsar 2 yüzü vardır. Bu kart karşınıza çıktığında zorlanıyor ve bunalıyor olsanızda vazgeçmeyin. Olumsuz duygulara teslim olmayın. Çünkü, başarı ve refah çok yakında.

-Tarot açılımında bu kart sizi temsil ediyorsa, daha fazla sorumluluk ve hesap verilebilirlik konusunda size güvenildiğini gösterir. Bu sorumluluğu almaktan çekinmeyin. Ancak, işinizde detaylara dikkat ederek görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

-Tılsım şövalyesi, rutinlerinde rahat, tutucu ve verimlidir. Sosyal yaşamınızda büyük değişiklikler yapmanıza gerek yok. Rutinlerinizi değiştirmemekte fayda var. Çünkü, bu kart aynı şartlarda başkasının yaptığından daha fazlasını yapacağınızı anlatıyor. Çünkü, siz büyük resmi görebilen ve ihtiyaç duyulduğunda güvenilebilecek yüksek enerji seviyesine sahip birisiniz. Yolunuzu kesecek tüm durum ve koşullarla başa çıkmanın pratik bir yolunu bulabilirsiniz.

-Astrolojik olarak Tılsımların şövalyesi Oğlak, Boğa ve Başak Burçlarını temsil eder. Genellikle, bu kart bilinçli bir seçim veya kaçınılmaz bir olaydan sonra, dönüşü olmayan bir iş değişikliğinden bahseder.

-Tılsım şövalye, dengeye getirilmesi gereken karşıt enerjilerden oluşan 67/ 4 RAKAMIile ilişkilidir. Bu rakamlar duygusal enerjilerin dengede tutulması gerektiğini anlatır. 67 rakamı, ayrıca disipli çalışmayı, çalışkanlığı ve gizli gerçekleri ifade eder. Sizi başkalarının hizmetinde koruyacağı ve yönlendireceği için, içsel farkındalığınızı kullanmanızı hesap vermek zorunda olduğunuz kişilerin rehberliğini takip etmenizi ister.

-Bir aşk açılımında bu kart, ikametinizi veya işinizi değiştirirken çalışırken aşkı bulmayı ifade eder. Bir ilişkide Tılsım şövalye, çiftin daha iyi bir gelecek için çok çalıştığını gösterir. Bu çift, bazan bir mülke yatırım yapmak için, bazan geleceklerine yatırım yapmak ve bazanda daha fazla para kazanmak için çok çalışırlar.

-Tılsım şövalye, aşkta aceleye getirilmekten asla hoşlanmaz ve ona baskı yapmak onun daha da geri çekilmesine neden olur. Tutarlı ve istikrarlı bir ilişkiye sahip olmak doğru zaman geldiğinde partnerlerin çiçek açmasını sağlayacaktır.

-Bağlılıkla ilgili endişelerin olduğu ilişkilerde, bu şövalyenin varlığı, sadık ve sevdiğine odaklanmış, ancak açılmakta zorluk çeken birini temsil edebilir. Yakınlığı artırmak, duygusal ilişkide bir sonraki seviyeye geçerek bir bebek sahibi olmak veya büyük bir satınalma yapmak istiyorsanız, ancak eşiniz istemiyorsa, Tılsım Şövalyesi geri adım atmanızı önerir.

Bu kişi mükemmel bir eğitmen, yönetici, hayvanat bahçesi veya hayvan barınağı bekçisi, veteriner veya bütünsel bir şifacı olabilir. Bir kariyer açılımında Tılsım şövalye, "çalışma hayatındaki yeniliklerden ve rutinlerin değişmesinden" bahseder. Bu şövalye bir hayırsever değil, ancak iş yaşamında destek, güven ve cesaret veren birisidir. Onun pratik tavsiyelerine kulak vermek, başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

-Unutmayın! hızlı düzeltmelere tutumunuz olumsuz, tutarlı çabalar anahtarınız olmalıdır!. Bu kart genelde kariyer yaşamında ilerlemeyi ifade eder. Tılsım şövalyesinin Evet-Hayır sorularına cevabı Evet'tir.

-Tılsım şövalyesi, danışan kişinin üstünde çok fazla sorumluluk olduğunu gösterir. Hayatında yeni kapılar açılırken baskı hissettiği anlamına gelir. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini merak ediyorsanız, bu kişinin sizden öğrenecek çok şeyi olduğunu ve kendisine kapılar açabileceğinizi hissettiği anlamına gelir.
-Tılsım şövalyesi çok kibar ve anlayışlı birisidir. Bu kişiler, düşüncelidirler ve başkalarının çıkarlarını yürekten en iyi şekilde korur. Kendilerini hizmete ve fedakarlığa adamış ayakları yere sağlam basan güvenilir kişilerdir.

-Bu kişiler aynı anda hem mantıklı hemde yaratıcıdırlar. Ne zaman rutinlerinde kalacaklarını, ne zaman gerekli değişiklikleri yapacaklarını doğal olarak bilirler. Tılsım şövalyesi kişilerinin mülk sevgisi vardır ve bir yatırım portföyüne sahip olma düşüncesi onları heyecanlandırır. İş hayatında çok pratik, aile odaklı ve imkan sağlayıcıdırlar.

-Tılsım şövalye, gençliği, geçişi, mücadele ve çatışmayı ifade eder. İhtiyaçlarını elde etmek ve hedefine varmak için çok çalışır. Küresel çapta derin düşüncelere ve fikirlere sahiptir. Hayalperest olmayan, metodik, güvenilir, sabırlı ve hoşgörülü genç bir adamdır. Oyunculuk yapmadan herşeyi derinlemesine düşünen istikrarlı birisidir. Hayvanlara ve doğaya karşı gerçek bir sevgiye sahip, kendisinden daha az şanslı olanlara karşı anlayışlı ve yaptığı herşeye büyük özen gösteren, utangaç ve alçak gönüllü olma özelliklerini bünyesinde bulunduran başarılı bir işçidir. En önemli özelliği yavaş olmaktan ziyade çabuk öfkelenmesidir. Bir kafası attımı başa çıkmak zordur.

-Ters konumda tılsım şövalyesi, özensizlik ve kıskançlık anlamına gelir. Bazan, kişi zenginliğe ve başarıya giden yolda merdivenleri hızlı tırmanan birisidir. Ancak, parası ve iş bağlantıları olmayan bu kişi hiç birşey yapamaz. Bu durumda kariyer ve finans konularında durgunluk ve hayal kırıklığı kaçınılmaz olacaktır. Bazanda, seyahatlerde, özellikle yaya yürüyüşler ve bisikletle yapılan yolculuklarda bir sorun olduğunu gösterir. Ters tılsım şövalye karşınıza çıktıysa, vitesinizi 2 kez kontrol edin ve doğru yolda olduğunuzdan emin olun. Çünkü, yolunuzu kaybedebilirsiniz.

-Ters konumda Tılsım şövalyesi kişileri değişime hazırdır. Fakat, bir hamle yapmaktan korkar. Sağlıksız alışkanlıklarından vazgeçememe sorunları vardır ve yaşına göre olgunlaşmamışlardır. Bazan, önemli olanın tamamen yanlış ucuna öncelik verirler. İnternette oyun oynayarak vakit geçirir ve çok az değeri olan şeylerden konuşarak mümkün olduğunca fazla zaman harcarlar.

-Ters tılsım şövalye kişilerinin sabırsız ve sorumsuz olmaları ilerlemelerine engeldir. Çekingen ve hata yapmaya eğilimli bu kişilerin çok fazla cesaretlendirilmeye ihtiyacıları vardır. Ailesinden çok televizyon seyrederek vakit geçirirler.
TILSIM ŞÖVALYE KOMBINASYONLARI

-Tılsım şövalye, sizi herşeyi derinlemesine düşünmeye ve harekete geçmeye teşvik eder. Bu kart diğer kartlarla birleştiğinde de bu anlam değişmez.

-Tılsım şövalye diğer genç şövalyelerle bir araya geldiğinde, harekete geçerek işleri hızlı bir şekilde yapma zamanını gösterir. İşlerin hızlı tempoda ilerlemesi yorucu olacaktır. Ancak, önemli değil harcadığınız zaman ve çabalarınızın ödülünü alacaksınız.

-Bir tarot açılımında görünen 2 şövalye, bir erkek arkadaşınızın samimiyetinden şüphe duymanıza sebep olan karışık mesajlar ve sinyaller olduğunu gösterir. 3 şövalye, gelecekteki hararetli tartışmaların önceden habercisi, 4 şövalye sözlü veya fiziksel şiddet veya tacizi akla getirir.

-Birden fazla saraylı kartlarla birlikte ortaya çıkan Tılsım şövalye, birçok farklı karakterde kişinin bir duruma dahil olduğunu, diğer tılsımlarla görünen tılsım şövalye finansal ve ekonomik sorunları gösterir.

-Tılsımların Şövalyesi, diğer takımlardan 2 şövalye ile göründüğünde etrafındaki kartlara bağlı olarak, çalışma hayatında, okullarda veya kolejlerde genel olarak öğrenme ile ilgili durumları ve koşulları ifade eder.

-Tılsım şövalyesinin yakınında prensler olduğunda, başkalarının olgunlaşmamış ve cahilce davranışlarının hedeflerinize ulaşmanıza engel olmasına izin vermemeniz konusunda bir uyarıdır. Eğlenmenin de çalışmanın da bir zamanı vardır. Önemli olan bunun farkında olmaktır. Başkalarının hayatındaki kaosa engel olmaya çalışmanızın sizin iyiliğinize bir etkisi olmaz. Kaderinizin kontrolü sizde olmalı.
-Tılsım Şövalye ve Apdal kombinasyonu size güçlü bir denge mesajı gönderiyor. Zıt gibi görünselerde Apdal, Tılsım Şövalyesine nasıl daha maceracı olunacağını öğretebilir. Apdal, size kendinizi serbest bırakıp hayatın tadını çıkarmanızı öneriyor. Hiç yapmadığınız çılgınca birşey varsa şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Örneğin; balona binmek, paraşütle atlamak.

-Asa 9-Güç ve Tılsım Şövalye kombinasyonu, uzun vadeli projelerdeki cesaretiniz ve kararlılığınız sonunda meyvelerini verecek anlamına gelir. Ancak, yüksek enerji ve üstün çaba gerektiriyor.
-Asa 9-Asa 7 ve Tılsım Şövalyesi kombinasyonu, sorumluluklarınızı yerine getirerek azimli ve titiz çalışmalarınızın meyvelerini toplamak keyifli olacak anlamına gelir.

Tılsım Şövalye + Sihirbaz: Bir terfi veya iş görüşmesine gitmek. Bir şey satmak. Buluş ve satış. Bir satış işi.
Tılsım Şövalye + İmparator: Büyük bir işbirliği içinde çalışmaları gösterir. Bu kart kombinasyonu, danışanın serbest meslek sahibi olduğu veya olmak istediği anlamına gelir.
Tılsım Şövalye + Büyük Rahip: Güçlü değerlere sahip bir organizasyonda çalışmayı gösterir.
Tılsım Şövalye + Ay: Gece çalışan birini gösterir. Bu kart kombinasyonu, kişinin kariyeri konusunda kafasının çok karışık olduğu anlamına da gelebilir.

Tılsım Şövalye + Kupa 2: Kariyer değişikliği aşkı getirir.
Tılsım Şövalye + Kupa 5: Hayal kırıklığı yaratan bir kariyer hamlesi.
Tılsım Şövalye + Kupa 7: Çevrimiçi bir iş kurmak.
Tılsım Şövalye + Kupa kralı: Bir promosyon.

Tılsım Şövalye + Asa 2:
Tılsım Şövalye + Asa 6: İş yerinde başarı.

Tılsım Şövalye + Kılıç 5: İş hayatındaki çatışmaları ve rekabeti gösterir.
Tılsım Şövalye + Kılıç 6: İş seyahati.
Tılsım Şövalye + Kılıç 9: Kariyer pişmanlıkları.

Tılsım Şövalye + Tılsım Ası: Yeni bir iş teklifi.
Tılsım Şövalye + Tılsım 5: Daha az şanslı birine yardım etmeyi gösterir. Bu kart kombinasyonu aynı zamanda düşük ücretli işte çalışmak anlamına da gelebilir.
Tılsım Şövalye + Tılsım 7: Dış mekanlarda çalışma hayatı anlamına gelir. Bu kart kombinasyonu, danışanın daha fazla mesai yapmak istediği anlamına da gelebilir.
Tılsım Şövalye + Tılsım Prensi: İşyeri eğitimi.

TAROT KRALLIKLARI HAKKINDA TEKNIK BILGILER


SIKKELERIN KRAL ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar