TILSIMLARIN KRALI ve KOMBINASYONLARI

-Tılsımların Kralı kartında, çatının tepesindeki bahçe iktidarı ve konforu. Kralın tahtındaki boğa oymaları dünyaya hakim olmayı ve asmalar bolluğun ötesine geçen fazlalığı sembolize eder.
-Kralın cübbesi, bolluğu simgeleyen asma ve üzüm yapraklarıyla süslenmiştir. Kralın fiziksel dünyadaki başarısının simgesi olarak, etrafında ve ayaklarının dibinde sarmaşıklar ve çiçekler var. Kralın sağ elindeki asa otoriteyi, sol elindeki para zenginliği ifade ediyor.

-Tılsımların Kralı, iş dünyasındaki başarıyı gösterir. Bu başarının sahibi, çalışkan, güvenilir, istikrarlı ve yetki sahibidir. Bu kart çok hırslı ve kariyer odaklı birini işaret eder. Bu kişinin güçlü, kontrollu, güven içinde olmaya ve istikrara ihtiyacı vardır.

-Tılsım kralı, finans yaşamında hem başarılı hemde tavsiye ve rehberlik konularında fayda sağlanabilecek, birçok tecrübeye sahip birisidir. Onu kandırmaya çalışmayın, komik duruma düşersiniz. Çünkü, o saftirik biri değil, iş ve finans konularının uygulamalı kitabını yazmış birisidir.

-Astrolojik olarak Tılsım Kralı Boğa, Başak ve Oğlak Burçlarıyle temsil edilir.

-Bir aşk açılımında Tılsım Kralı, büyük bir servet ve başarının tadını çıkaran, güvenilir, istikrarlı ve kararlı bir ilişkiyi ifade eder. Eğer, bekarsanız önde gelen biriyle tanışacaksınız anlamına gelir.

-Bir kariyer açılımında Tılsım Kral, danışanın kendisine başarı ve şöhret sağlayacak, hayati öneme sahip bir işte ustalaşacağını gösterir. Kişi işinde kendini güvende hisseder ve terfiler arka arkaya gelir.

-Tılsım Kralı tarot kartının Evet-Hayır sorularına cevabı büyük olasılıkla EVET'tir. Tarotta, kaya gibi sağlam tahtında oturan kralların içinde, oturduğu yerden 1cm bile hareket etme olasılığı en düşük olanıdır. Tılsım Kral, orada oturarak sabırla ve inatla isteklerinin ayağına gelmesini bekler. Dinler, bilgi sahibi olur, ama cevap vermez.

-Tılsım Kral, maddi düzlemde başarmayı, finans ve zenginlik yaratma sanatında ustalaştığınızı anlatır. Bu kart, iş girişimleriyle ilgili sorunların çözümleneceğini ifade eden, kariyerinizde gelişeceğinizi ve elinizin dokunduğunu altına çevireceğinizi gösteren harika bir karttır.

-Bir tarot açılımında görünen Tılsım Kral, danışanın çalışma hayatını ve parayı sevdiğini gösterir. Bu kişiler, etrafında neler döndüğünü bilmek ister ve başkalarının işine burnunu sokmayı sever. Hatta istemediğiniz halde size tavsiyeler verir. Birinin, hakkınızda nasıl hissettiğini merak ediyorsanız, Tılsım Kralı, bu kişinin kendisini sizden sorumlu hissettiği ve sizi çok koruduğu anlamına gelir.

-Tılsım Kralı, hem parayla hemde insanlarla arası iyi olan, harika bir iş ahlakına sahip kişidir. Mükemmel proje yönetir ve hatta aynı anda birkaç projeyi gayet doğru idare edebilir. Tılsım Kralını işinden alırsanız, onun yerine birkaç kişiyi birden işe almanız gerekir. ***

-Tılsım Kralı kişileri, harika gözlem ve liderlik yeteneğine sahiptir. İşi gerektiği gibi yapmak için, çatışmaktan ve savaşmaktan kaçmazlar. Bu kişiler doğayı, insanları ve hayvanları sever. Aynı zamanda, istikrarlı ve güçlüdürler.

-Tılsım kralı kendine güvenen, zeki, pratik ve saygın, sanayi sektöründe sağlam bir konuma sahip, sevgi dolu, arkadaş canlısı, sevecen ve cömert koyu renk saçlı biri olarak tasvir edilebilir. Bu kişiler para kazanmakta başarılı oldukları halde, basit ve sade şeyleri güzel bulur ve sever.

-Bu kart tarot açılımlarında çoğunlukla evli, çocuklu, otoriter bir iş adamı olarak tanımlanır. Kendisine ve ailesine müreffeh ve finansal olarak güvenli bir yaşam tarzı sağlar.

-Tılsım Kralı, 65 ve 11 sayılarıyla bağlantılı olarak, hizmet etmenin manevi sorumluluğunu ve pozitif enerjilerin getirdiği faydalı dönüşümünü anlatır. Tılsım Kralının iş konularındaki zekasına saygı duyun, ama onun gibi olmaya çalışmayın.

-Tılsım Kralı insanıysanız, zenginlik elde etmiş kişilerden oluşan bir arkadaş grubunuz vardır. Grup içinde birisi son zamanlarda iyi kazandıysa, kıskanmak veya onunla sürtüşmeye girmektense, yaptıklarını gözlem altına alarak, kendi iş yaşamınızdaki adımlarınızı planlamalısınız.

-Tılsım Kralı, sağlıkla ilgili açılımlarda genelde bir esenlik işaretidir. Şu anda iyi hissetmiyor olsanız bile, iyileşmekte olduğunuzun bir göstergesidir. Bu kart, sağlık konusunda kişinin olgun doğasını yansıtır. Bedenini ve ruhunu nasıl besleyeceğini bilen bir kişiyi gösterir.
-Bu kişi, nasıl besleneceğini, nasıl egzersiz yapacağını ve kaçınması gerekenlerin neler olduğunu çok iyi bilir. Bu kart sağlık konusunda, mükemmel bir hayat yaşayan ve rol model olabilecek kişileri gösterir.

-Maddi gerçekler üstüne bir yaşam inşa eden Tılsım Kralı olgun bir kişidir. Ancak, bazan ezoterizm ve felsefi inançlarla dalga geçebilir. Oysa, hayatın açıklayamadığımız ve kafa karıştıran yönleri var. Ancak, belgelere ve kanıtlara bakarak doğru yolu bulabileceğimizi, ona nasıl anlatmalı bilemiyorum..

-Ters konumda Tılsım Kralı, kişinin aşırı muhafazakar olduğunu gösterir. Bu kişiler gerekli değişiklikler yapmak ve değişimlere uyum sağlama konusunda zorlandıklarından, bazı şeylerin gerisinde kalabilirler.

-Ters Tılsım Kralı, en iyisini kendine en kötüsünü başkalarına dileyen ve olmasına izin veren, muhtemelen cimri ve istifçi karaktere sahip birisidir. Bu kişiler, hijyen eksikliği yüzünden sağlıksızdır. Aynı zamanda, inatçı ve değişimden korkan tavırları olumlu ilerlemelerini engeller.

-Ters Tılsım Kralı bazan maneviyattan yoksun, çabuk öfkelenen yalnız bir adamı, bazan maddi şeylerde tatmin bulamadığında, hayal kırıklıklarını başkalarından çıkaran birini, bazanda kumardan ve spekülatif hareketlerden, kazanç sağlayan birini işaret ediyor olabilir.

-Ters Tılsım Kralı, hem evinde hemde kafasında dağınık yaşayan biridir. Genelde pis ve korkunç derecede dağınıktır. İyi birşeyler yapmak ister, ancak kariyer alanında ilerlemek için, hem insani hemde organizasyon becerisinden eksiktir. Güven vermediği için, geçici işlerde çalışır veya genelde işsizdir. Bekleneni veremez ve hislerini asla belli etmez.

-Lider pozisyonunda bir Ters Tılsım Kralı kişisi, zor durumlarla başa çıkamadığı için, çoğunlukla işleri gerçekten karıştırır ve içinden çıkılamaz hale getirir. Bu kişiler, çok para odaklı olduklarından sürekli piyango kazanma hayaliyle yaşarlar. Eğer, ellerine para geçerse saklar ve bu dünyada ki en yoksul insanmış gibi davranmaya devam ederler.


TILSIM KRAL KOMBINASYONLARI


-Tılsım Kral, her hangibir takımdan diğer bir kralla aynı tarot açılımında göründüğünde, halk tarafından tanınma, onurlandırılma, ödüller ve küçük terfiler anlamına gelir. Bir açılımda 3 Kral, belirli bir ticari işlemde başarı, 4 adet Kral bütün girişimlerde ve çabalarda tam başarıyı gösterir.

-Bir tarot açılımında 2 adet kral birisiyle bağlantı kuracağınızı ve çok yakın arkadaş olcağınızı, 2 adet ters kral arkadaşlığı değil rekabeti gösterir. Bu 2 kraldan biri, bir aile üyesi veya iş arkadaşı olabilir. 3 veya 4 kral ters konumda ortaya çıktıysa, çok fazla kişinin hayatınıza müdale ettiğini gösterir. Hislerinize ve kendi kararlarınıza güvenmeniz gerektiğini ifade eder.

-Şeytan veya Yıkılan Kule'nin yanında Tılsım Kral, zor bir dönemden geçtiğinizi göstersede, hayatınızın size sunduğu zorlukların üstesinden gelme gücüne sahip olduğunuzu anlatır.

-Tılsım Kral ve Tılsım Kraliçe, eğer bekarsanız bu kombinasyon size yakında ruh eşinizle tanışacağınızı söylüyor. Zaten bir ilişkiniz varsa tüm paketi tamamını sizin olacak, ev, araba, evlilik, çocuklar ve hatta belki evcil hayvanlar. Atlar, inekler, kazlar, koyunlar, ördekler....

-Tılsım Kral ve Imparator, önünüzdeki zor zamanları atlatabilmek için kararlı, sert ve sıkı durmanız gerektiğini, sonucun olumlu olacağını ifade eder.
Tılsım Kralı ve Kupa 3, işine aşık birini gösterdiği gibi, zengin arkadaşlara sahip olmak anlamına gelir..


Tılsım Kral + Asılmış Adam: Finansal Başarıyı Öğretmek veya Öğrenmek.
Tılsım Kral + Ölüm: Bir Muhasebeci. Vergi parası.
Tılsım Kral + Itidal: Güzel bir Gayrimenkul parçası.

Tılsım Kral + Kupa 2: Müreffeh bir ilişki. Zengin bir ortak.
Tılsım Kral + Kupa 3: İş ağı. Bu kart kombinasyonu aynı zamanda zengin arkadaşlara sahip olmak anlamına da gelebilir.
Tılsım Kral + Kupa 7: Fikri mülkiyet. Bu kart kombinasyonu, bilgi eğitimi endüstrisinde kendiniz için finansal başarı yarattığınız anlamına gelebilir.
Tılsım Kral + Kupa 8: Hayallerinize yatırım yapın. Bu kart kombinasyonu aynı zamanda gücünüzü ve dengenizi geri kazandığınız anlamına da gelebilir.

Tılsım Kral + Kılıç Ası: Finansal planlama ve yatırımlar. Ayrıca finansta risk almaktan da söz edebilir.
Tılsım Kral + Kılıç 4: Huzurlu bir yaşam. Beladan uzak durarak dramadan kaçınmak. Barışı seçmek.
Tılsım Kral + Kılıç 10: Kişinin dış yaşamını iyileştirmek için içsel çalışma yapması. Emeklilikten de söz edebilir.

Tılsım Kral + Asa Ası: Birinin beklentilerini yükseltin ve
daha iyi hayat.
Tılsım Kral + Asa 3: Atılgan finansal bağımsızlık getirir.
Tılsım Kral + Asa 10: İş Dünyasında Büyük Ayırt Etme sanatını öğrenmek.

Tılsım Kral + Tılsım 2: İşletmede kullanılabilecek pratik becerilerin öğrenilmesi.
Tılsım Kral + Tılsım 4: Tasarruflarınıza yatırım yapın.

Yorumlar