TILSIM 2 ve KOMBINASYONLARI


-Tılsım 2 tarot kartı, farklı kaynaklardan gelen para ve finansal güvenliği sembolize eder. Kartın üstünde sonsuz kaynaklardan elde edilen geliri ifade eden bir sonsuzluk işareti vardır. Doğurganlığı, sorunlar karşısında anlık yaratıcı çözümleri ve iş birliğinin önemini gösterir. Tılsım 2, zerafet ve etkinliğin güçlü birleşimini temsil eden enerjik bir karttır.

-Kartın üstünde ki insan figürü parayla oynuyor ve adeta hokkabazlık yapıyor. Dalgaların üstünde 2 gemi, kolayca yönetilebilen iniş çıkışları gösteriyor. Hokkabazın başındaki yüksek şapka, kapitalizmi ve aynı zamanda sorunlara çözüm bulmanın derinlere inmekle mümkün olacağını ifade ediyor.

-Tılsım 2, farklı kaynaklardan gelirleri olan kişinin, farklı projelere veya takaslara yatırım yaptığını gösterir. Bu kart, paranızı olabildiğince uzak bir hedefe, kısa zamanda ulaşmak için kullandığınızı veya parayla oynadığınızı ifade eder. Direnci düşük bir enerjiye sahip olan Tılsım 2'lisi durumunuzu dengelemek için, yerine getirmek zorunda olduğunuz finansal seçimlerinizin maddi alanda başarılı bir değişimi ile ilgilidir. Emek harcamamış olsanız bile, kendinizi kazanırken bulabilirsiniz.

-Tılsım 2, bazan küçük bir miktar paranın veya güven arttırıcı haberlerin yolda olduğunu gösterir. Bazen, uyum ve dengeyi korumak için bilinçli bir çaba göstermenizi, dayanıklılığınızı korumanızı teşvik eder. Ayrıca, kısa sürede koşulların tersine dönebileceği hakkında sizi uyarır.

-Tılsım 2 kartı, bazen de dengede kalmak zorunda olduğunuz, hayati bir yolculuk ve bu yolun sonundaki kader değişikliğidir. Kişinin farklı ve yenilikçi yaklaşımları denemeye ve gerektiğinde uygun değişiklikleri başlatmaya hazır olmasını anlatır. Yakaladığı fırsatlardan yararlanmaya devam ederken, risk almaktan bahseder. Bu kart, genelde bir memnuniyet ve iyimserlik duygusunu taşır.

-Bir tarot aşk açılımında ortaya çıkan Tılsımların 2'lisi, ilerlemek yerine bulunduğu yerde iniş çıkışları olan bir ilişkiyi gösterir. Eğer, kişi bekar ise, alışkanlıklarını bırakmadıkça bekar kalacağı anlamına gelir.

-Bir kariyer açılımında Tılsım 2, muhtemelen serbest meslek sahibi olan kişinin, bir hobisini mesleğe dönüştürmesi anlamına gelir. Ayrıca, dil ve okur yazarlık alanındaki kariyerlerden bahseder. Tılsım 2 tarot katının Evet-Hayır sorularına cevabı büyük bir olasılıkla HAYIR'dır.

-Tılsım 2, günlük rutinlerine devam ederken hayallerini gerçekleştirmek için zaman ayıran ve para harcayan birini anlatır. Bu kart, Astrolojik olarak Merkür gerilemede zamanlarını sembolize eder. Temelde sabırlı olmanız için sizi uyarır. Hedeflerinizi büyük tutun, beklentilerinizi gerçekleştirmek için pratik yapın ve kendinizi eğitin. Ancak, acele etmeyin ve doğru zaman geldiğinde ödülünüzü almak için ortaya çıkın.

-Tılsım 2, işleri hafife almak isteyen, kendini neşeli ve rahat hisseden birini gösterir. Bu kişiler, her şeyi basit ve kolay gösterdikleri ve fazla çaba harcamadıkları halde başarılı olabilirler. Birinin hakkınızda nasıl hissettiğinizi sorduğunuzda, karşınıza çıkan Tılsım 2 kartı, bu kişinin sizinle eğlenmek istediği ve henüz ciddi bir şeye hazır olmadığı anlamına gelir.

-Sürekli, bir işle meşgul olan Tılsım 2'lisi kişileri, işleri eğlence haline getirmekte ustadır. Her zaman hayatın akışına göre hareket eder, çok az parayla idare edebilir ve büyük zenginlikleri yönetebilirler.

-Pratik ve finansal alanlarda ayrıntıları gözden kaçırdığı için, hayatının taleplerini dengeleyemediği durumlarda danışan kişinin karşısına Ters Konumda Tılsım 2'lisi çıkar. Bu kişinin kaygısız doğası, bu kart ters konumda geldiğinde hayatını daha da zorlaştıracak ve kendine olan sonsuz güveni yıkıma sebep olacaktır.

-Ters Konumda Tılsım 2 kartı, danışan kişinin çalışma ve kariyer hayatında yeni bir iş bakması gerektiğinde veya duygusal dengesizliklerinin sorunlara sebep olduğunda ortaya çıkar. Ters Tılsım 2'lisi, ayrıca yaklaşmakta olan zorluklar karşısında, güvensizlik ve başarısızlık korkusunun hareketsizliğe sebep olduğunu gösterir.

-Ters Tılsım 2'lisi kişileri, sorunlarını algılamakta zorlanan ve başkalarının kendisi için karar vermesini isteyen birini gösterir. Ayrıca, bu kart kişileri bencil olabilir ve kendi çıkarlarını ilerletmek için, fırıldak çevirebilir, oyunlar oynayabilirler. Aslında, derinlerde değersizlik sorunları yaşayan bu kişiler, ya onay alma ihtiyacı hissederler veya dikkat çekmek için böyle davranırlar.

TILSIM 2 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 adet 2'li kart bir taahhüt veya bir iş anlaşmasından bahseder. 3 adet 2'li kart evlilik dışı ilişki hakkında bir uyarıdır. 4 adet 2'li kart aşkı yanlış yerlerde aradığınızı ifade eder.

-ASILMIŞ ADAM'ın yanında TILSIMLARIN 2'lisi finansal aksaklıkları gösterir. İlk bakışta bu kötü gibi görünsede hiç birşey kalıcı değildir. Sahne arkasında bilmediğiniz şeyler olduğu için, şu anda harekete geçmenizin doğru olmadığı anlamına gelir. Belkide, durum sizin lehinize değişiyor olabilir. Bu yüzden acele etmek ve konuyu zorlamak yerine, sabırlı olun ve doğru zamanı bekleyin.

-Tılsım 2 ve Ölüm, değişimin yakın olduğunu işaret eder. Bir büyüme döneminden geçerken bildiğiniz bilmediğiniz insanları, yerleri ve herşeyi aşacaksınız. Bu kombinasyon, genelde kariyerinizde yükselirken ve daha tatmin edici birşey aramanız gerektiğinde ortaya çıkar.

-Tılsımların 2'lisi ve İtidal, size dengeye gelme zamanının geldiğini hatırlatır. Hayatınızın her hangibir yönünü ihmal ettiyseniz, daha fazla vakit kaybetmeden, odak noktanızı değiştirdiğinizde dengeyi bulacak, daha net düşünebilecek ve doğru kararlar verebileceksiniz.

-Tılsım 2 ve Asaların Kraliçesi, özgürlüğe ve özelliklede finansal özgürlüğe ihtiyacınız olduğunu gösterir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek yollar hakkında daha yaratıcı olmalısınız anlamına gelir. Kazanç sağlayabileceğiniz bir yeteneğiniz veya bir hobiniz varsa bunu hayata geçirmenin tam zamanı.

-Tılsım 2 ve Kılıç 4, son zamanlarda çok çalıştığınızı ve stresin yaşamınızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini gösterir. Dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

-Kupaların Ası'nın yanında Tılsımların 2'lisi, gelirlerinizi ve giderlerinizi tekrar değerlendirip, finansal taahhütleriniz hakkında, yeni düzenlemeler yapmanız hakkında size bir uyarıdır.

-Asaların Ası'nın yanında Tılsımların 2'lisi, uygun istihdam fırsatlarının habercisidir.

-Bir tarot açılımında Tılsım 2'liden sonra veya önce her hangi bir 5'li, aşırı stres ve kafa karışıklığını içinde olduğunuzu gösterir. Her attığınız adımı iyi düşünün, yavaşlayın ve işlerin akışına müdahale etmeyin.

-KILIÇLARIN ASI ve TILSIM 2 kombinasyonu, bütçenizi disipli bir şekilde kontrol altında tutmanız gerektiğini gösterir. Çünkü, gereksiz harcamalar finansal durumunuzda hayal kırıklığı yaratabilir ve sefalete yol açabilir. Öncelikle, ihtiyacınız olmayan ürünleri alırken iki kere düşünün veya hiç düşünmeden almaktan vazgeçin.

Tılsım 2 + İmparatoriçe: Evden çalışarak gelirinizi desteklemek.

Tılsım 2 + Büyük Rahip: Bütçeleme. Yarı zamanlı çalışma.

Tılsım 2 + Asılmış Adam: Mali aksilikler.

Tılsım 2 + Ölüm: Kariyerinizi geride bırakın.

Tılsım 2 + Yıkılan Kule: Duygusal patlamalar.

Tılsım 2 + Yargılama: Yaratıcı çalışma.


Tılsım 2 + Asa ası: Aletlerle çalışma.

Tılsım 2 + Asa 4: Topluluk çalışması.

Tılsım 2 + Asa Prensi: Gençlik çalışması.

Tılsım 2 + Asaların kraliçesi: Daha fazla finansal özgürlük istemek.


Tılsım 2 + Kupa 3: Şovmen. Misafirperverlik organizasyon işi.

Tılsım 2 + Kupa 5: Duygusal olarak boş. İş yerinde sıkıldım.

Tılsım 2 + Kupa 6: İşyerinde evde hissetmek.

Tılsım 2 + Kupa 9: Kendi kendine yönetim.

Tılsım 2 + Kupa kralı: Tavsiye.


2 tılsım + Kılıç ası: Yeni mücadeleler aramak.

Tılsım 2 + Kılıç 2: Ayırma. Alışkanlıkların sonu.

Tılsım 2 + Kılıç 5: İyi bir durum ekşiye dönüşüyor.

Tılsım 2 + Kılıç 10: Bir kariyer yolunun sonu.

Tılsım 2 + Kılıç kraliçesi: Çok dilli.


Tılsım 2 + Tılsım Ası: Yeni takas. Para ile hokkabazlık.

Tılsım 2: Birkaç yarı zamanlı iş.

Tılsım 2 + Tılsım 3: Çoklu projeler. Eğlenceli bir ekip.

Tılsım 2 + Tılsım 4: İşe yatırım yapmak.

Tılsım 2 + Tılsım 5: Sorumluluk eksikliği.

Tılsım 2 + Tılsım 6: Eğlence endüstrisi. Yetenekli bir şovmen. Eğlenceli bir iş

Tılsım 2 + Tılsım 7: Yarı zamanlı işte çalışan öğrenci. Yarı zamanlı iş.

Tılsım 2 + Tılsım 8: Uygulamalı iş. Yeni bir beceri öğrenmek.

Tılsım 2 + Tılsım 9: Para ile oynamak.

Tılsım 2 + Tılsım 10: Büyük zenginliği yönetme.

Tılsım 2 + Tılsım Prensi: Yarı zamanlı öğrenci. Yeni bir beceri öğrenmek.

Tılsım 2 + Tılsım Şövalye: Eğlenceli bir iş.

Tılsım 2 + Tılsım Kraliçe: İş/ev dengesi.

Tılsım 2 + Tılsım Kral: Eğlenceli bir proje. Orta seviyede Yönetim.

Yorumlar