TILSIM 7 ve KOMBINASYONLARI


-Tılsımların 7'lisi finansal döngüleri ve hasadı simgeleyen bitkiler ve toprakla bağlantılıdır. Resimdeki adam, yatırımlarının ödüllerini görmek için azmi simgeleyen bir çiftlik aletine ellerini dayamış duruyor. Yüzünden oldukça düşünceli olduğunu anlayabilirsiniz. Çünkü, çabalarının alacağı ürüne değip değmeyeceğini merak ediyor. Tılsımların 7'lisi  astrolojide Boğa Burcu ve Satürn gezegeni ile sembolize edilir.

-7 rakamı manevi bir sayıdır. Bir işte çalışıyor olsanız bile, düşük ücret aldığınızı ve maddi konularda fedakarlık ettiğinizi gösterir. Bu kart insanların hayvanlar ve bitkilerle açık havada çalışması gerektiğinde ve danışan kişi bir ekip ile birlikte değil, tek başına yalnız çalıştığında ortaya çıkar.
-Kendinize daha güvenli ve bereketli bir gelecek için tohumlar ekiyorsunuz. Yatırımlarınızı uzun vadeli düşünmeli ve kendinize plan yapmalısınız. Eğer, planınıza sadık kalırsanız hasat sonunda sizi bekleyen ödülünüzü alacaksınız. Bunun için sabırlı olmalısınız. Kısa vadede küçük bir kazanç için, çok çalıştığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, Tılsımların 7'lisi uzun vadeli çabalarınızın size sağlayacağı faydalarla ilgilidir.

-Bazan, Tılsımların 7'lisi başladığınız işi bitirmek için yeterli olmadığınız konusunda size bir uyarıdır. Bu durumda büyük kararlar almamanız ve bir sözleşmeye imza atmamanız yararınıza olacaktır. Çok çalışmak yerine akıllı çalışın. Çünkü, çok çalışmak yeterli olmayabilir ve devam ederseniz kaynaklarınız tükenebilir.

-Bir tarot aşk açılımında Tılsım 7, daha fazla heyecan isteyen danışanın ilişkisinin rutinlere takılıp kaldığını ifade eder.
-Eğer, danışan kişi bekarsa, durumundan memnun olmadığı halde, kendisine eş bulmak içinde bir çaba göstermediği anlamına gelir.
-Bir kariyer tarot açılımında Tılsım 7, danışanın dışarda çalıştığını gösterir. Tılsım 7 bazan, danışanın emeklerinin karşılığını alamadığını ve düşük ücretle çok çalıştığını ifade eder. Bu kartın evet-hayır sorularına cevabı büyük olasılıkla HAYIR'dır.

-Tılsım 7 kartı, kişilik olarak danışanın içine kapandığını ve değişime ihtiyaç duyduğunu işaret eder. Danışan, muhtemelen bu içine kapanmışlıktan nasıl kurtulacağını bilemiyordur ve hiç kimseden yardım alamıyordur. Bu durumda, herkese ve herşeye güvenini yitirmiş ve kendini savunma durumuna geçmiş olabilir.

-Tarot açılımlarında Tılsım 7 karşınıza çıktığında, emek ve çabalarınızın, refah ve gelirinizde bir artış getireceğini gösterir. Kredi, finans, satış, alacaklar ve ödemeler konularında, aşırı endişeli olmamanızı ve kısa zamanda sınırlı başarılara odaklanmanızı tavsiye eder. Seçenekleri özenle değrlendirmeli ve bulunduğunuz konumu korumaya çalışmalısınız. ilerlemeye karar verirken de objektif ve isabetli analizler yapmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız.

-Tılsım 7, genelde gelirinizde yavaş, ancak istikrarlı bir artış ön görür. Çünkü, bu zamanlarda müzaakereler veya diğer konularda gecikme olma olasılığı yüksektir.

-Tılsım 7 bazan, çalışmalarınızın ödülünü aldığınızı, gelirinizde olması gereken artışın gerçekleştiğini ve şimdi hayatın tadını çıkarmak için, bir mola vermeniz gerektiğini de işaret ediyor olabilir.

-Bazanda Tılsım 7, bir şampiyonluğun veya mağlubiyetin, piyaslardaki artışların veya düşüşlerin memnuniyet verici olduğunu, maddi gelirinizde artış gerçekleşmek üzere olduğunu, iyi ve hayırlı yatırımlar için, kaynakların ve ödüllerin artabileceğini de işaret ediyor olabilir. Böyle bir durumda, siz bu krizden kazançlı çıkmış olsanızda, sağladığınız getiri yüzünden burnunuzun kalkmaması ve dengede kalmanız yararınıza olacaktır. Büyümek için çok fazla alan var, bu yüzden arzularınızın gerçekleşmesi için sabırlı olmalısınız.

-Tılsımların 7'lisi, hayattan zevk ve keyif almak için çok az zamanı olan ve ayrıca hedeflerine ve hayallerine ulaşmak için enerji eksikliği olan kişilik tiplerini sembolize eder. Bu kişiler çok çalışırlar, ancak ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar başaramayacak gibi hissederler. Bu kişilerin aydınlanmaları ve işlerinde farkındalık sahibi olmaları ve tutumlarını değiştirmeleri gerekiyordur. Sürekli çalışma alanına çekilen bu kişiler, çok kararlı, çok sabırlı ve geri adım atması zor insanlardır. Bu kişiler uzak gelecek için tohum ekmeyi severler ve genellikle başkalarını rahatsız edici bir şekilde, işlerinde rahatlar ve güçlenirler. Sonunda, çoğunluğu huzursuz edecek, tamamen farklı şeyler istemeye başlarlar.

-Tılsım 7'lisi sağlam ve bir temeli olan gelişimi, ruhsal mükemmelliği, bir döngünün tamamlanmasını ve içsel bilgeliği gösterir. Azim, kararlılık ve disiplinli çalışma yoluyla başarının kaçınılmaz olduğunu ifade eden bir karttır. Çabaların meyvelerini sembolize eder. Tılsım 7'lisi güvenli olmakla, yaratıcı olmak arasındaki bir seçimi gösterir.
-Tılsım 7 dinlenme, öğrenme, anlama, ryhsal yetenekler, mistisizm ve sabır sayısı olan 7 rakamı ile ilgilidir. Bu kart Numerolojide 75/12 ve dolayısıyla 3 rakamıyla bağlantılıdır. 3 rakamı kendini ifade etmeyi ve ruhsal enerjileri açığa çıkarmayı ifade eder. 75/12 ve 3 RAKAMInın enerjisi gerçekleri yaşayarak tatmin olacağınız anlamına geldiği gibi, maddi şeylerin aslında çok önemli olmadığı anlatır. Tılsım 7'linin işaret ettiği 3 rakamı, kişisel tatmine yol açan, yaratıcı çabaları sürdürme ihtiyacını gösterir.

-TERS KONUMDA TILSIM 7, sabırsızlığı ve zamanı gelmeden, ileriye doğru hamle yapmayı gösterir. Danışan kişi yatırım yaptığı projeye inancını kaybetmiş ve almayı hayal ettiği ürünü asla alamayacağını anlamıştır. Kişinin herhangi bir iş yapmak için motivasyonu yoktur. Tılsım 7 ters konumda bazanda, çalışmayı çok halde bir işte kalmakta zorlanan bir kişiyi gösteriyor olabilir.

-TERS KONUMDA TILSIM 7, şu anda kazandığınız paradan daha fazla çıktığını gösterir. Bir projede gecikme veya ertelemenin başarının umut verici olmadığının ve para kaybının habercisidir. Tılsım 7'li finansal ve ticari konularda bazı spekülasyonlara alet olduğunuzu ve işlerin istediğiniz gibi karlı olmadığı anlamına gelir.

-Ters Tılsım 7, bazan kendine acıma duygusunu, aşırı endişe ve stres nedeniyle hayata devam edememe hissini, coşku eksikliğini, ağır ve külfetli bir iş yükünü, depresif ve olumsuz duyguları anlatır. Finansal konularda her hangi bir sebeple, acele kararlar almamanızı tavsiye eder. Sabırsızlık bütün yaşamınızı alt üst edebilir, bu sebeple şu anda finansal riskler almamanızın yapılacak en doğru hareket olduğunu söyler.
-TERS TILSIMLARIN 7'lisi, bir arkadaşınızın veya aile üyelerinden birinin, finansal yardım talep etmek amacıyla, size yaklaşabileceğini gösterir. Borçlar ve geri ödemelerin size mali bir yük oluşturabileceğini düşünüyorsanız, temkinli davranmalı ve taviz vermemelisiniz.

- Ters Tılsım 7 bazan bir projenin, karsız olacağı gerçeğine boyun eğdiğinizde, tarot açılımlarınızda ortaya çıkar. Bazanda, vizyon eksikliğiniz, başarınızı sınırlandırıyor olabilir. Bu durumda yenilenmiş enerji, coşku ve sıkı çalışmayla yapacağınız bir hamle ile tahminlerin ötesinde kazanç sağlayabilirsiniz.


-TERS TILSIM 7 KISILERI, öz-değeri düşük, sabırsız ve sağlıksız beden imajına sahiptir. Sağlıklarını umursamazlar ve bir işe motive olmakta zorlanırlar. Kendilerini yetersiz hisseder ve kimsenin kendilerini istemediklerini düşünürler.

-Bu kişiler hayattan hiç zevk alamayan ve arkadaşı olmayan kişilerdir. Genelde başkaları onların yatırım ve çalışmalarının ödülünü alır ve onlarda çalışmayı o kadar tatsız bulurlar ki, sonunda işi bırakır ve işsiz kalırlar. Hayatlarında neler olup bittiğini ve gerçekte nasıl hissettiklerini örtbas etmek için, sıklıkla yalan söylerler.

- Sağlıkla ilgili konularda ters Tılsım 7'lisi, finansal durumunuzdaki gerginliğin, genel refahınız üzerinde olumsuz bir etkisi olacağından yorgunluk, depresyon ve stresi kontrol altında tutmanızı tavsiye eder. Gerekirse, profesyonel bir yardım almanızı ve böyle bir zamanda kendinize en uygun şekilde bakmanızı önerir

TILSIM 7 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında ortaya çıkan 2 adet arkana minör 7'lisi, arkadaşlarınızın sahte olduğunu gösterir. 3 adet 7'li genellikle hamileliği önceden haber verir ve bir açılımda görünen 4 adet 7'li, ciddi yanlış anlamalar, hatta sözlü tacize karşı davranışlar konusunda sizi uyarır.

-Bir Tarot açılımında 3 adet arkana minör 7'li kartı göründüğünde, şu anda bir çok değişiklik ve fırsatla çevrili olduğunuzun bir göstergesidir. Bilinçli seçiminizi, son kararınızı vermeden önce tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak ve objektif olarak tekrar değerlendirmeniz konusunda bir uyarıdır.

-KADER CARKI'nın yanında TILSIMLARIN 7'lisi, şu anda sezgisel güçlerinizin keskin olduğunu, yatırım veya girişimlerinizle ilgili önemli kararlar verirken sezgilerinizi kullanmanızı tavsiye eder. Son kararınızı verirken bilgeliğinize ve iç sesinize güvenmelisiniz. Yatırım yapmanın risk almak olduğunu, ancak kumar olmadığını unutmamalısınız.

-KADER CARKI, KUPA 9 ve TILSIM 7 KOMBINASYONU, finansal konularda alınması gereken önemli kararları ifade eder. Bu kararları alırken, bilinç altınız tarafından yönlendirildiğiniz konusunda sizi uyarır. Plansız programsız aldığınız bu kararlarda iç sesinize kesinlikle kulak vermenizi tavsiye eder.

-KUPA 9'LUNUN yanında TILSIM 7, önemli kararlar almak için iyi bir zamanda bulunduğunuz anlamına gelir. Bu zamanda yaptığınız yatırımlarda, çabalarınızın karşılığını alacaksınız ve bu da hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır.
-İMPARATORİÇE'nin yanında TILSIM 7, partnerinizden veya sevdiklerinizden umduğunuz ilgiyi bulamıyorsanız üzülmeyin, incinmeyin anlamına gelir. Çünkü, bu süre hızlı geçecek ve zamanla çabalarınız takdir görecek ve adil bir şekilde ödüllendirilecektir.

-Tılsım 7'linin yanında Yargılama Kartı, rutinlerinize yenilik getirip, işinizi farklı bir tarz veya teknikle yapmaya başlamak.

-Tılsım 7'linin yanında Kupa Kralı, hayvanlarla çalışmak. Tılsım 7'linin yanında Tılsım Şövalyesi iş aramak anlamına gelir.
-Tılsım 7'linin yanında Tılsım 5, yaptığınız işlerin sizi sağlığınızdan edeceğini gösterir.

-Tılsım 10, Tılsım 7 ve Tılsımların Ası Kombinasyonu mülkiyeti, mülkiyet üstündeki yatırımları, çabaları ve kazanımları ifade eder. Bu kombinasyonun yanına birde, Savaş Arabası seçtiyseniz Tılsımların onlusuna rağmen, yani maddi varlığınız olmasına rağmen, kredi ile araba alacaksınız anlamına gelir.

-Tılsım Kral, Tılsım 7 ve Tılsım 6 kombinasyonu, bir banka müdürüyle, başarılı bir kredi görüşmesini ifader veya benzer pozisyonda birinden borç para almak anlamına gelir.

-Asaların 9'lusu, Tılsımların 7'lisi ve Tılsımların Kralı Kombinasyonu, hergün azimle uzun vadeli çalışmalarınızın sonucunda, hedefinize varacağınızı ve ödülünüzü alacağınızı gösterir.

-Tılsım 7'nin yanında Tılsım 4'lüsü disiplinli ve yorucu çalışmaların ardından bir ara verip, bunun keyfini çıkarmayı sembolize eder. Bazan, bu kombinasyonun etrafında Tılsım 10 veya Büyük Rahibe olduğunda, çiftçi bir aileyi gösterir.


Tılsım 7 + Apdal: Eğlenceli bir çalışma rutini.
Tılsım 7 + Sihirbaz: Aletlerle çalışma.
Tılsım 7 + Büyük Rahip: Manevi ödüllendirici çalışma.
Tılsım 7 + Hermit: Bir yatırımdan para kazanma.
Tılsım 7 + Yargılama: Bir rutinin sonu. Aynı şeyi yeni bir şekilde yapmak.
Tılsım 7 + Asaların ası: Yeni bir projeyi beslemek.
Tılsım 7 + Asa 4: Gönüllü çalışma.
Tılsım 7 + Asa 8: Bir elektrikçi veya telekom işçisi.
Tılsım 7 + Asa 9: Takdir edilmediğini hissetmek.

Tılsım 7 + Kupa 2: İş yerinde arkadaşlıklar.
Tılsım 7 + Kupa 4: Yönetim.
Tılsım 7 + Kupa 6: Çocuklarla çalışma.
Tılsım 7 + Kupa 9: Konukseverlik.
Tılsım 7 + Kupa Şövalyesi: Hayvanlarla çalışmak.

Tılsım 7 + kılıç 2: Tatmin edici olmayan tavizler.
Tılsım 7i + Kılıç 7: Yalnız çalışmak.
Tılsım 7 + Kılıç Şövalyesi: Ders çalışmak.

Tılsım 7 + Tılsım Ası: Yeni bir vizyon. Uzun vadeli yatırım.
Tılsım 7 + Tılsım 2: Akıllıca çalışmak.
Tılsım 7 + Tılsım 3: Uzun süredir devam eden takım.
Tılsım 7 + Tılsım 4: Durum tespiti.
Tılsım 7 + Tılsım 5: Bir işi bitirmede zorluk. Sizi sağlıksız hale getiremn birşey veya birisi.
Tılsım 7 + Tılsım 6: Cömert bir vizyon. Bir topluluk bahçesi. Bir yardım çiftliği.
Tılsım 7: Uzun vadeli bir vizyon.
Tılsım 7 + Tılsım 8: Bir çırak. Daha fazla para kazanmak istemek.
Tılsım 7 + Tılsım 9: Lüks bir vizyon. Hak edilmiş bir keşif.
Tılsım 7 + Tılsım 10: Birikimlerinizi yatırmak.
Tılsım 7 + Tılsım Prens: Öğrenci. Alttan başlayarak ilerlemek.
Tılsım 7 + Tılsım Şövalye: İş rutinleri. İş arama
Tılsım 7 + Tılsım Kraliçe: Bir bahçıvan.
Tılsım 7 + Tılsım Kral: İş hayatında yalnız mücadele veren bir adam.

Yorumlar

Meri dedi ki…
Merak çilingir slm saygılar. Merakım neden kart birleşimleri eksik. Örnek mesela. Tılsım yedi kule birçok örnekte birleşme eksik. Nedeni nedir.
Meral dedi ki…
Tılsım 7 sabrın ödülü Kule ise ani ve köklü degişimi temsil eder. Burada bir ekmek kavgası veya para kavgasından söz ediliyor olabilir.
Sonuçta, mevcut durumunuzdaki ani bir degisiklik ve bu değisimden kaynaklanan zor bir surece isaret ediliyor. Yeni şeylere yer açmak ve büyumek için size hizmet etmeyen seyleri bırakmakmanız isteniyor.
Sonucun olumlu veya olumsuzmu olacağını cevresindeki diger kartlar belirleyecektir.
Adsız dedi ki…
Tılsım 7 Aziz kartı Yanyana gelince ne olur ilişkilerde ��❤️
Adsız dedi ki…
Aziz ve tılsım 7 kombinasyonu ilişkilerde ne denektir🌹❤️