TILSIM PRENSI ve KOMBINASYONLARI

-Tılsım Prensi kartında renklere ve sembollere baktığınızda bir erkek mi yoksa kadın mı olduğunu söylemek zor. Genç birisinin dünyayı elinde tutarmışcasına büyülenmiş gibi elleriyle havaya kaldırdığı paraya bakıyor olması, çalışkanlığını ifade ediyor.

-Başında ki kırmızı uzun eşarbı, prensin gençliğini, yaşama sevincini ve coşkusunu. Parlak gökyüzü sağlık ve huzuru. Engebeli arazi prensin daha önce gitmediği yerlere gitme isteğini sembolize ediyor. Prensin etrafının yemyeşil ve çiçekler kaplı olması ayaklarının yere sağlam bastığını, bedeninin dağlardan daha büyük olması ise, göz koyduğunu elde edeceği anlamına geliyor.

-Tılsımların Prensi, Boğa ve Kova Burcu ile bağlantılıdır. Kova Burcu Uranüs'ün etkisindedir. Venüs'ün etkisinde boğa burcu kişileri için, finansal istikrar ve ev konforu önemlidir. İyi dinlenmek ve iyi beslenmeyi sağlamak için, evi lüks eşyalarla donatmaya önem verirler. Bu kartın Evet-Hayır sorularına cevabı Evet'tir.

-Tılsımların Prensi, bir şekilde kendinizi yeniden keşfettiğinizi gösterir. İster yaratıcı bir girişim, ister eğitim, iş veya yeni bir iş teklifi olsun genellikle yeni bir şeye başlama fırsatını anlatır. Tılsım Prensi henüz seçimleri ve tercihleri konusunda tecrübeli değildir. Ancak, net bir hedefi ve ulaşılması gereken bir hayali vardır.

-Tılsım Prensi genç, işine yüreğini koymuş ve çalışkan bir kişidir. Tüm Prenslerde olduğu gibi, plan-proje evresinden, yani işletmenin ilk aşamalarından bahseder. Hedeflerinize ulaşmak için başkalarının desteğine ihtiyacınız olacak anlamına gelir. Destek kabul etmezseniz geride kalabilirsiniz.

-Bu prensi seçtiyseniz, hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için bir şansınız olacak, ancak hedefinize vardığınızda ne elde edeceğinizi bilmelisiniz. Çünkü, önünüzde çok olasılık olduğu halde, arkanızda destek olmadığını hissediyor olabilirsiniz. Bu işte hedefe varma fikrine büyülenmiş olabilirsiniz. Fakat, unutmayın çok çalışmanız gerekeceği için, çabalarınızı pratiğe geçirmek hiçte kolay olmayacaktır. Bu durumda başlamaya hazır olmayabilirsiniz. Güvensizliğin sizi yönetmesine izin vermeyin. Vakit kaybetmeyin. Bir şekilde deneyim kazanmanız gerektiğinin farkındasınız. O halde, riskleri göze alarak hemen başlayın
-Tılsım Prensi başarıyı temsil eder. Başarmak için yola çıktığınız şeylere kararlı bir şekilde bağlı kalırsanız en büyük arzunuzu gerçekleştireceksiniz. O halde şimdi topu yuvarlayın ve kaleye doğru ilerlemesi için, özünüze ve pratikliğinize güvenin.

-Bir aşk açılımında Tılsım prensi, genellikle birisinin kim olduğunuz için değil, fikirleriniz ve görüşleriniz sebebiyle sizinle olmak istediği anlamına gelir. Kişi ilişkide her zaman elinden gelenin en iyisini yapma baskısını hisseder. Çünkü, partnerinin kendisine ilgisini kaybedeceği endişesi vardır. Bu kart, bir seminerde, üniversitede veya sağlık klübü çevresinde çalışırken aşkı bulmayı gösterir.

-Tılsım prensi, yeni tomurcuklanmaya başlayan bir romantizmi anlatır. Partnerlerin bir birlerine güvenmesi ilişkide motive edici bir destek ve güç kaynağı olacaktır. Zaten bir ilişkiniz varsa, sadakat ve güvenin sorgulanmasının söz konusu bile olmadığın gösterir. Bu prens baştan sona bir ilişkiden değil, karşılıklı ilgi ve saygının sürekliliğinden bahseder.

-Eğitim, kariyer veya yatırım fırsatları söz konusu olduğunda Tılsımların Prensi, bu alanlarda henüz çok yeni olduğunuzu gösterir. Bir kariyer açılımında danışan kişinin başarmadan önce hala öğrenmesi gereken çok şey olduğu anlamına gelir. Tılsımların Prensi çırakları, öğrencileri ve stajyerleri gösterir.

-Hayal kurmanın cazibesinden kaçının. Finansal güvence istiyorsanız, neyin işe yaradığına odaklanın. Sıralamada üst sıralara yükselmek istiyorsanız verdiğiniz sözleri yerine getirin ve güvenilir olduğunuzu kanıtlayın. Çünkü, sadece güvenilir kişiler geniş kapsamlı başarılara ulaşırlar.

-Tılsım Prensi, üstünde baskı olduğı halde kişinin kendini güzel hissettiğini ifade eder. Çünkü, belirli bir durumda görünmesi konusunda üstünde baskı olabilir ve O'da karşıdan nasıl göründüğü konusunda çok çaba sarfeder. Birinin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız, bu kişinin sizi çok güzel bulduğu ve dış görünüşünüze aşık olduğu anlamına gelir. Sizden çok hoşlandığından emin olabilirsiniz.

-Tılsım Prensi kişileri eğitim ve öğrenimle ilgili kişilerdir. Bu kişiler öğrendiklerinde kendilerini iyi hisseder ve bazıları öğrenci olmanın keyfini sonsuza kadar asla bırakmazlar. Onların, bildiklerini pratikte uygulamayı öğrenmeleri önemlidir. Hayatta herşeyin en iyisini sever ve böyle yaşamaktan mest olurlar. İşlerin ciddileşmesinden hoşlanmaz, çalışmaktan çok oynamayı severler. Tılsım Prensi kişileri, genellikle ne bildikleriyle değil, nasıl göründükleriyle tanınırlar.
-Tılsımların Prensi numerolojide 68/14 ve 5 sayılarıyla ilgilidir. Bu sayılar sorumluluk, yaratıcılık, pratiklik, özgürlük ve değişim enerjisine sahiptir. 5 RAKAMIyüksek özgüven ve sorumluluk bilinci içinde sunulanları organize etmeyi anlatır. Ayrıca, kullanım için gerekli olanı ve beklenmedik avantajları manyetik olarak çekmeyi ifade eder.

-Ters konumda Tılsım Prensi, öğrenme ve çalışmalarla ilgili sorunları ifade eder. Boşa harcanan yetenekleri, gerçekçi olmayan hırsları ve entelektüel züppeliği gösterir. Ayrıca, parayı çok sevdiği için, sadece kendi payına düşeni ödeyen ve mülkünü aşırı derecede koruyan bir kişiyi işaret eder. Çok gereksiz ve yararsız bir kişi olan ters tılsım prensi, iş ve sağlık konularında da kötü haber anlamına gelir.

-Tarot kartları içinde herhangi bir takımın Prensi özellikle de ters konumda ise, olgunlaşmamışlığı gösterir. Buda, odaklanma eksikliğini getirir ve kişiyi başarısızlığa götürür. Ters Tılsım Prensi, bazan fikirlerinizin çevrenizdekiler tarafından takdir edilmediği ve saygı görmediği anlamına gelir. Bazan, olumsuz veya mutsuz haberler ve bilgileri ifade eder. Bazan, akılsız finansal seçimleri ve kararları anlatır. Maddi gücünüzün yetip yetmediğine bakmaksızın, imkanlarınızın ötesinde yaşamayı ve lükse düşkünlüğü gösterir. Bazanda, çalışmayı reddeden genç birisini işaret eder veya gözden kaçtığı için, kaybedilmiş fırsatlardan bahseder.

Ters tılsım prensi, kontrol edilmezse büyük bir sorun haline gelebilecek küçük sağlık sorunlarından bahseder. Finansal konularda ise, derhal ödenmesi gereken ödenmemiş borçları veya faturaları gösterir. Ödemeleri yerine getirmezseniz, sorun kontrolden çıkabilir ve daha fazla borca yol açabilir.

-Ters tılsım prensi kişileri, kendini yoksun, başarısız ve destek eksikliğinden dolayı hüsrana uğramış hisseder. Bu kişileri yakından tanıdığınızda olgunlaşmamış biri olduğunu hemen farkedersiniz. Onlar, hayatın gerçeklerinden kaçmak için ellerinden geleni yapar. İnsanların gerçek yüzlerini görmesine engel olmak için, açık açık iletişim kurmazlar.
TILSIM PRENSI KOMBINASYONLARI

-Para, kariyer, yatırımlar, işletmeler, eğitim ve fiziksel sağlıkla ilgili dünyevi arzular Tılsım Prensi ile sembolize edilir. Diğer kartlarla oluşturduğu kombinasyonlarda da bu anlam değişmez. Genelde başarıya giden yol hakkında bazı tavsiyeler verir.

-Bir tarot açılımında 2 Prens kısa süreli bir hastalığa işaret eder. 3 Prens çok ciddi bir kazayı önceden haber verir. 4 Prens, uzun zaman içinde, ciddi bir hastalığa dönüşebilecek küçük bir hastalık habercisidir.

-Diğer Tılsımlar takımından kartlarla birlikte ortaya çıkan Tılsım Prensi finans konularınızı farklı yönleriyle anlatır.

-Tılsımların Prensi ve Kader Çarkı kombinasyonunda kararsızlık çoktur. Olmasını istediğiniz şey olacak. Ancak, Kader Çarkı rotanın kayalık olduğunu ifade etsede, bu kesinlikle vazgeçmeniz anlamına gelmez. Tam tersine, Tılsım Prensi kartı, bu yolda pratikliğinizi kullanarak hedefe varmanızın size prestij sağlıyacağını netleştiriyor.

-Tılsım Prensi ve İmparatoriçe, tüm arzularınızın gerçekleşeceğini gösteriyor. Finans, kariyer, eğitim, miras veya başka alanlarda ilerleme kaydedeceğinizden ve genişleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Çünkü, başarmak için, ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz. Yapmanız gereken tek şey özünüze ve gücünüze inanmak.

-Tılsım Prensi ve Adalet kombinasyonunda, Adalet tek başına bir sebep ve sonuç kartıdır. Tılsım Prensle birlikte ise, hedeflerinize bağlı kaldığınız taktirde göz koyduğunuzu elde edeceğinizi gösterir. Bu kombinasyon aynı zamanda, iş fikrinizin büyüme potansiyeli olduğu ve birgün çok para kazanmanızın sebebi olacağı anlamına gelir.

-Tılsım Prensi ve Apdal kartlarının ortak bir tarafı vardır. İkiside maceracı bir ruha sahip oldukları için, istedikleri şeye hemen balıklama atlarlar. Karşınıza bu kombinasyon çıktıysa ve bugüne kadar cesaret edemediğiniz bir durum varsa şimdi risk almanın tam zamanı. Kendinize inanın, yapmaktan korktuğunuz şey tamda yapmanız gereken şey olabilir.

Tılsım Prensi + Apdal: Üniversitede Okumak.
Tılsım Prensi + Büyük Rahibe: Ezoterik bilgiyi incelemek.
Tılsım Prensi + Dünya: Yurtdışında eğitim. Aynı zamanda denizaşırı öğrenciler anlamına da gelebilir.

Tılsım Prensi + Tılsım Ası: Finansal çalışmalar, çalışmak için para. Eğitime yatırım yapmak.
Tılsım Prensi + Tılsım 2: Ders çalışırken eğlenmek. Masraflarını karşılamak için yarı zamanlı çalışma.
Tılsım Prensi + Tılsım 3: Çalışma grubu oluşturmak.
Tılsım Prensi + Tılsım 4: Statü kazanmak için çalışmak. Zengin bir okul veya zengin bir mahalle.
Tılsım Prensi + Tılsım 5: Zavallı öğrenci.
Tılsım Prensi + Tılsım 6:Bir burs veya sponsorluk.Kendini yeniden keşfetmek için, yeni yerlere seyahat
Tılsım Prensi + Tılsım 7: Uzun süreli çalışma.
Tılsım Prensi + Tılsım 8: Uygulamalı çalışma. Pratik yetenekler.
Tılsım Prensi + Tılsım 9: Yüksek Lisans veya Doktora Yüksek Lisans. Sınavlarda/testlerde başarı.
Tılsım Prensi + Tılsım10: Aile işini incelemek. Aile geleneğini takip etmek.
Tılsım Prensi: Çift derece. Çok çalışmak.
Tılsım Prensi + Tılsım Şövalye: İş başında öğrenme.
Tılsım Prensi + Tılsım Kraliçe : Evden ders çalışmak.
Tılsım Prensi + Tılsım Kral : İş eğitimi.

Tılsım Prensi + Kılıç 8: Özellikle öğrenme ortamında reddedilmekten korkmak.
Tılsım Prensi + Kılıç Şövalyesi: Uzmanlık becerisine sahip olmak.

Tılsım Prensi + Kupa 6: Bir çocukluk arkadaşı.
Tılsım Prensi + Kupa Prensi: Harika bir dostluk.

Tılsım Prensi + Asa Ası: Hayallerinizdeki işe başvurmak.
Tılsım Prensi + Asa 9: Bir projenin yaratıcı girişimini korumak.

Yorumlar