SIKKELERIN 10'LUSU ve KOMBINASYONLARI

-Sikkelerin 10'lusunun üstündeki figürde yaşlı adam emekliliği simgeliyor. Adamın üstündeki cübbesi onun bilgeliğini ve deneyimlerini sembolize eden bazı semboller içeriyor. 2 çocuk, aile, köpekler, arkadaşlar ve kemer bereket ve uyumu ifade ediyor. Sikkelerin 10'lusunu güvenli bir temel ve bir düzen oluşturmuş olmak veya bu hayatı sevdiklerinizle paylaşmaktan ziyade, bu değerlerin miras olarak bırakmakılması olarak görüyorum.

-Sikkelerin 10'lusu kartında bir düzen, herkesin rahat edeceği bir yer vardır ve herkes rolünü iyi bilir. Birim veya topluluk tek tek parçalardan daha güçlüdür ve üyeler arasında bağ kopmaz. Emeklilik parasını, aile parasını veya aile içindeki güvenliği sembolize eder. Tılsımların 10'lusu, diğer adıyla sikkelerin 10'lusu, emeklerin maddi güvenceye, maddi kalıtımların maneviyata dönüştüğü değerler bütünüdür.

-Sikkelerin 10'lusu bir emeklilik ikramiyesi veya vefat eden birinden kalan miras veya elde ettiğiniz büyük bir servet türüdür. Bu bir doruk noktasıdır. Sahip olduğunuz maddi değerlerin aileniz, eşiniz veya bağlı olduğunuz toplulukla karşılaştırıldığında hiçbir şey ifade etmediğine dair manevi anlayışla birleştirilmiş finansal güvenliktir. Tılsım 10 kişisi çok çalışmış ve şu anda başta kendi ailesi olmak üzere başkalarına da bakabilecek konumda olan birinin enerjisine sahiptir.

-Tarot kartlarına maddi konularla ilgili endişelerinizi danışıyorsanız, sikkelerin 10'lusu emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarabileceğinizi söyler. Tılsım 10'lusu bir aile şirketinde çalışmaktan, pasif gelirden, mülk geliştirmedeki kariyerden bahseder. Tarot açılımlarında Tılsım 10 karşınıza çıktığında, bu sevildiğiniz ve güvende olduğunuz anlamına gelir. Bu kart kişinin rahat ve bir birine sıkı sıkıya bağlı bir aile ortamında olduğu gösterir..

-Eğer, danışan kişi bekarsa sikkelerin 10'lusu bir aile dostunda aşkı bulabileceğini veya sevgi dolu bir aileye sahip olabileceğini işaret eder. Bir kişinin hakkınızda ne düşündüğünü ve hissettiğini düşünerek bir tarot açılımı yaptıysanız, Sikkelerin 10'lusu bu kişi ile aranızda güçlü bir bağlantı olduğunu anlatır. Bu kişi yeni tanıştığınız biri olsa bile onu ezelden beri tanıyormuş gibi hissettiğiniz anlamına gelir. Tılsım 10'lu bir aşk tarot açılımında güçlü gelenekleri ve güçlü aile bağlarını gösterir.

-Sikkelerin 10'lusu karakterindeki kişilere güvenerek sağlam bir kaya gibi sırtınızı dayayabilirsiniz. Onlar için aileleri herşey demektir ve maddi olarak sahip oldukları sosyal konumdan memnundurlar. Bu kişiler, aileleri ve bağlı oldukları toplulukla sağlam bağlantılar kurar, topladıkları ödülleri aileleriyle paylaşır ve aynı zamanda aileleri veya üye oldukları topluluklar için büyük yatırımlar yaparlar.

-TERS konumda TILSIM 10'LU, servetin boşa harcandığı veya kaybolduğu anlamına gelir. Bazan, danışan kişi emekli olmak istiyor, ancak kişinin emekli olmaya uygun şartlara sahip olmadığını ifade eder. Bazanda, bu kartla karşılaştığınızda hakettiğiniz mirası kaybettiğiniz anlamına gelir. Ya da, bir kişinin mirastan hiç hak iddia etmesi söz konusu olmadığı durumlarda da Tılsım 10'lu karşınıza çıkabilir.

-Ters Sikkelerin 10'lusu sürtüşme, tartışmalar, uyumsuzluk, ölüm, kayıp, hırsızlık, soygun, kumar, riskli durumlar, uyuşukluk, can sıkıntısı, finansal kayıp ve talihsizliği işaret edebilir. Ayrıca, sizi yolunuzdan döndürmeye çalışan bir aile üyesinin manipülasyon uyguladığını da ifade edebilir. Sağlık açısından Ters Tılsım 10'lu düşük enerji, can sıkıntısı ve motivasyon eksikliği anlamına gelebilir.

-TERS TILSIM 10'LU KİŞİLERİ, daha fazla para sahibi olmak isteyen, ya da başkasının parasını hiç umursamadan harcayan kişilerdir. Bu kişiler genelde başkalarının başarılarının sırtına binerler ve aslında aileri ve arkadaşları içinde en fakiridirler. Bu kişiler ailelerinin geçimini sağlayamaz ve gelecekle ilgili hiçbir plan yapmazlar.

-Aileleriyle fazla vakit geçirmek istemedikleri, ailenin dışında kalmayı tercih ettikleri için, işlerinden emekli olmayan kişilerde Ters Tılsım 10 Kartı ile ifade edilir. Bu kişiler aileyi bir değer olarak görmekten çok bir yük olduğunu düşünürler.

-Tılsımların 10'lusu, ruhsal bilgelik, hakikat, sorumluluk, aşk, yuva, aile ve derin içsel bilginin sayısı 78/15/6 sayıları ile ilgilidir. 78/15/6 sayısı numerolojik olarak geçmişten gelen büyük bir bilgeliği beraberinde getirir ve yaşının ötesinde bilge olan bir kişiyi gösterir. Tılsım 10 kartıda bu bilgeliğin getirdiği yeni başlangıçları işaret eder.

-Tılsım 10'lusu gelişen aile servetinin veya yatırımlarının gelecek nesiller için bozulmadan kalmasını sağlayan bir aile şirketini işaret ediyor olabilir. Ayrıca Tılsım 10'lusu finansal faydalar, refah ve nesiller boyunca aktarılabilen aile mirası ve varlıklarının paylaşımı anlamınada gelebilir.

-Tılsım 10'lu bazan, yeteneklerinizin sizi terfi ettirerek nihayetinde finansal kazanç sağlamayada yönlendirebilir. Bazanda, gelecek nesillere aktarılabilecek temelleri sağlam ve kalıcı bir şeyin başarılmasında ki memnuniyeti gösterebilir.

TILSIM 10 KOMBİNASYONLARI

-Güneş'in yanında Tılsım 10, şu anda etrafınız mutluluk ve memnuniyetle çevrili, ayrıca bütün istekelerinizin ve kafanızdaki soruların cevapları hepsi evet ve hepsi olumlu anlamına gelir.

-Dünya'nın yanında Tılsım 10'lusu, mutluluğu, doyumu, mutlu aile zamanlarını ve bağları ve hayatın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini işaret eder.

-Aşıklar'ın yanında Tılsım 10 mutlu birliktelikleri ve kutlamaları anlatır. Bu kutlamalar, nişan veya evlilik olabilir.

-Şeytan veya Yıkılan Kule'nin yanında Kupa 10'lusu üzüntüleri, hayal kırıklıklarını ve sorunları gösterir. Yeni planlar yaparak kendinize yeni bir yol oluşturmanız gerekebilir.

-Kupa Ası'nın yanında Tılsım 10 neşeli ortaklıkları, yeniden birleşmeleri ve kutlamaları anlatır.


Tılsım 10 + Büyük Rahibe: Aile reisi.
Tılsım 10 + Hermit: Bir büyükbaba veya aile reisi.
Tılsım 10 + Kader Çarkı: Aile serveti.
Tılsım 10 + Adalet: Bir vasiyet.
Tılsım 10 + Ölüm: Kalıtım, kuşaktan kuşağa aktarılan.
Tılsım 10 + Şeytan: Aile işi.
Tılsım 10 + Kule: Ani zenginlik.
Tılsım 10 + Yıldız: Yeni bir aile mirası.

Tılsım 10 + Asa 2: Bir firma.
Tılsım 10 + Asa 4: Aile kutlaması.
Tılsım 10 + Asa 8: Aileyi ziyaret etmek.
Tılsım 10 + Asa 9: Aile yaraları.
Tılsım 10 + Asa 10: Aileye bakmak.
Tılsım 10 + Asa şövalyesi: Bir kardeş.

Tılsım 10 + Kupa ası: Bir bebek.
Tılsım 10 + Kupa 2: Evli bir çift.
Tılsım 10 + Kupa 6: Aile kökleri.
Tılsım 10 + Kupa 7: Paylar. Borsa.
Tılsım 10 + Kupa 8: Kendinizi bulmak için aile biriminden ayrılmak.
Tılsım 10 + Kupa10: Bir düğün. Yeni evliler.
Tılsım 10 + Kupa kralı: Aile dostu.

Tılsım 10 + Kılıç 2: Pasif gelir.
Tılsım 10 + Kılıç 3: Aile acısı. Aile kaybı.
Tılsım 10 + Kılıç 4: Emeklilik.
Tılsım 10 + Kılıç 5: Aileden çalmak.
Tılsım 10 + Kılıç 8: Aile tarafından kontrol ediliyor.
Tılsım 10 + Kılıç 9: Aile ve güvenlik konusunda endişelenmek.
Tılsım 10 + Kılıç10: Aile tarafından hayal kırıklığına uğratılmış hissetmek. Bir aile sırrı.
Tılsım 10 + Kılıç kraliçesi: Bir hala.
Tılsım 10 + Kılıç kralı: Bir amca.

Tılsım 10 + Tılsım 3: Yakın bir çalışma ekibi (aile gibi).
Tılsım 10 + Tılsım 4: Eski aile parası.
Tılsım 10 + Tılsım 8: Bir aile şirketinde çalışmak.
Tılsım 10 + Tılsım kraliçesi: Bir anne.
Tılsım 10 + Tılsım kralı: Bir baba.
SIKKELERIN KRAL ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Mrb. Tılsım 10- asa 5 bilgisini alabilir miyim? Tşk.
Meral dedi ki…
-Tılsımların Onlusu soydan gelen maddi değerler ve aile değerleri, Asaların Beşlisi kişisel rekabetle ilgilidir.

-Geldiğiniz yerle ilgili bir konuda kendinizi birisiyle anlaşmazlığa düşmüş halde bulabilirsiniz. Bu sadece nereye gittiğinizle ilgili değil, aynı zamanda kim olduğunuzla da ilgilidir.

-Bu kişi soy ağacınıza baktığında gördüğü şeyden hoşlanmaz. Bu yüzden konuyu değiştirmeye çalışır ve hatta kendi kökleriniz hakkında kötü yorumlar bile yapar.

-Bu kişini davranışlarının canınızı yakmasına izin vermeyin. Burada önemli olan köklerinizin sizi yücelten iyi yönlerini hiç kimsenin sizden alamayacak olmasıdır.
Ayrıntılara alttaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://meralcilingir.blogspot.com/2024/04/tilsimlarin-onlusu-ve-asalarin-beslisi.html