TILSIM 3 ve KOMBINASYONLARI

-Tılsımların 3'lüsünde rahibenin yanında rahip, ilahi dengeyi simgeleyen renk tonu mesihin giydiği dikenli tacın simgesi olan, gri bir kaftan giymiş. Rahip figürü burada daha yüksek bir amacı vurgulayan bir semboldür.

-Binanın planlarını elinde tutan kişi Liripipe giymiş adam, usta bir mimardır. Liripipe, ortaçağ akademisyenleri tarafından giyilirdi ve kişinin kariyerinde ustalığını ve bilgisini sembolize ederdi. Mimarın üstüne çıktığı tezgah pratikliği, sarı önlük bilgisini sembolize ediyor.

-Kemerler, göklerden dünyaya açılan kapıyı, gizli kalmış şeylerin ortaya çıkışını ve yarım kalmış bir şeyin yeniden başlamasını anlatır. Başardığınız herşeyin en üst düzeyde takdir göreceğini gösterir. Ustanın yaptığı duvarın akustik bir gitar biçiminde olması, ustanın bir sahne duvarını inşa ettiğini düşündürüyor. Buda yapacağınız işin teorik bilgi gerektirdiği, yüksek kaliteye sahip ve halka açık olduğu anlamına geliyor.Tılsımların 3'lüsü Astrolojide Oğlak Burcu ve Mars gezegeni ile ilişkilendirilir.

-Tılsım 3, pozitif başlangıçlar, bolluk ve bereket için şanslı bir alamettir. Çünkü, iş hayatında basamak atlıyorsunuz. Muhtemelen, bu işin promosyonları da olacaktır. Bu kart, ekip çalışmasını ve yeteneği hayata geçirebilme becerisini anlatır. Çalışmak için çok zaman harcamanız gerektiği için, işinizi yaparken keyif almanız önemlidir.

-Tılsım 3, ayrıca İş yerinde size duyulan ihtiyacı ve yetkinliğinizi ifade eder. Yeteneğinizi bir esere yansıtabilmenin takdir edildiğini hisseder ve gururunu yaşarsınız.
-Tılsım 3 kartı, özellikle ekip çalışması veya müşterilerle ilişkileri anlatır. İşinizle gurur duymayı ve memnuniyetinizi ifade eder. Yaptığınız işe büyük resimden baktığınızda, insanlığa nasıl bir fayda sağlayacağınızı fark edersiniz. Bu kart, başkaları için yaptığınız bir işte uzman olmanın enerjisine sahiptir.

-Tılsımlı 3 tarot kartı, özellikle kariyer sorularında büyük olasılıkla güçlü bir Evet anlamına gelir.

-Tılsım 3 kartı, bir aşk tarot açılımında karşınıza çıktıysa, işin aşkın önüne geçtiğinin farkında olmak zorundasınız. Bu kart, bazan çiftin aynı işte çalıştıkları anlamına da gelebilir.

-Tılsım 3'ün kollektif ruhu, aşk ilişkilerinde hoşgeldin kartıdır. Çevrenizdekiler sizi sevecek, kabul göreceksiniz ve bu sayede dostluklar, aile bağları ve romantik ilişkiler gelişecek anlamına gelir. Sağlam temelleri olan bir ilişki inşa etmek için, güven, saygı ve doğru iletişime odaklanırsınız. Eğer, bekarsanız muhtemelen yeni bir eş adayı karşınıza çıkacaktır.

-Bir kariyer tarot açılımında Tılsım 3, yetenekli kişilerin bir araya gelip ekip çalışmasından bahseder. Danışan kişi çalışmalarıyla arasında güçlü bir bağ kurar ve çalışmaları kimliğinin bir parçası olur. Birinin sizin hakkınızda nasıl düşündüğünü merak ediyorsanız. Bu kişinin, size saygı duymayı öğrendiği bir aşamada olduğu anlamına gelir. Bu kişi muhtemelen sizden çok etkilenmiş ve ilham alarak motive olmuş birisidir.

-Tılsım 3 tarot kartı, işini seven kişiyi gösterir.. Bu kişiler, harika beceri ve yeteneklere sahiptir ve mükemmel takım oyuncusudur. Mükemmel bir iletişim becerileri vardır. Çünkü, insanların istediklerini nasıl sunacaklarını çok iyi bilirler.

-Tılsım 3 kişileri, diğer kişilerin potansiyel başarıya ulaşmalarına yardımcı olur. İnandıkları şey için savaşmaya hazır ve harika problem çözücüdürler. Bazan, zamanın ilersinde olsalar ve kimse onları anlamasa bile, karalılıklarını sürdürmeleri gerekir.

-Tılsım 3 kişileri, çocukluğundan itibaren kendini bilerek olumlu yetiştirmiş, kendi kendine yeteneklerini geliştirmiş, ustalaşmış ve çevre edinmiş kişilerdir. Bu kişiler, iyi şeyler olmasına ve iyi işlere neden olma özelliğine sahiptirler. Bir sınıfta veya grup içinde kendilerini gösterirler ve özgür olduklarının da kabul edilmesinden taraftırlar.

-Tılsım 3 kişisinin kafasını taktığı bir nokta varsa, oda kredi alma beklentisinin henüz net olarak kesinleşmemiş olması veya kredi ile ilgili başka konulardır. Bu sebeple, kişi öncelikle işini iyi finanse edecek en güvenilir uzmanla yola çıkmalıdır..

-Tılsım 3, yetenek, güzellik ve gücün sembolü olan, Arkana Majör Kartı İmparatoriçe ve iş bittiğinde kaçılmaz bir dönüşümün sebebi olan, 13 numaralı Ölüm tarot kartı ve numerolojik olarak 13=1+3=4 RAKAMI ile derinden bağlantılıdır.

-Tılsım 3, yaptığınız işin teori, incelik ve titiz bir çalışma gerektirdiğini gösterir. İşinizde bağımsız çalıştığınızda başarınız artar, ancak iş bittikten sonra çok iyi muhafaza edilmesi ve dört dörtlük bir korumaya alınması gerekir. Kendinizi bu işte geliştirdikçe, sizde bu alanda ender bulunan ve korunması gereken bir yetenek olacak ve iz bırakacaksınız.

- Tılsım 3'lüsü iletişim, yaratıcılık ve yaratıcı enerjinin sayısı olan 3 RAKAMI ile ilgilidir. Aynı zamanda, alış verişi anlatan 71 ve 8 RAKAMI ile ilişkilidir. Bu sayıların enerjileri içsel güvenlik, otorite ve finansal planları gerçeğe dönüştüren yüksek bilinç ile doğrudan bağlantılıdır.
 
-Ters konumda Tılsım 3, iş performasında kalite düşüklüğünü gösterir.  Bazan, gözden kaçan noktalar veya ayrıntılara dikkat etmemiş olmaktan kaynaklanan sorunlar olabilir. Bazan, kişi finansal sorunlar yüzünden müşterilerin siparişlerini teslim edemiyor olabilir. 

-Bazanda, yapılan işin bir özelliği olmadığı gibi, alaladelik ve sıradanlık olabilir. Bu kart, danışanın yaptığı işte nasıl bir amaca hizmet ettiğini bilmediğini ve işinde desteklenmediğini gösterir.

-Ters konumda Tılsım 3, çalışma koşullarından bıkmış ve genellikle kendi yetenekleri konusunda güvensiz kişileri gösterir. Bu kart, yaptığı işte ve çabalarında kendini yalnız hisseden, iletişim ve beceri eksikliği olan birini anlatır ve bu kişilerin genellikle öfkeyle ilgili sorunları vardır.

TILSIM 3 KOMBINASYONLARI

-Tılsım 3'lü ve Kılıçların 8'lisi, kendinize güveninizin azaldığı veya işinizi yeteneklerinizle uyumlu hissetmediğiniz anlamına gelir. Bu durumda, zor zamanlarınızda yardımcı olacak, bir akıl hocası bulmak yapılacak en doğru harekettir..

-Tılsım 3 ve İtidal kombinasyonu, daha büyük bir iş ve iyilik için, başka biriyle güçleri birleştirmeniz gereken gün geldi. Hayalini kurduğunuz veya tamamlayamadığınız proje için, suç ortağınız olabilecek kişiyle bir olup, dengeyi sağlayabilirsiniz.

-Tılsım 3 ve Aşıklar, bir romantizm arıyorsanız çok uzağa gitmenize gerek olmadığını ifade eder. Muhtemelen eşiniz iş yerinizden veya işinizle bağlantılı biri olabilir. İş ve aşkı karıştırmamak gerektiğini düşünüyor olsanız bile, bu o kadar da kötü bir fikir değil.

Tılsım 3 ve Dünya, deniz aşırı yerlerde parlamanızı sağlayacak fırsatların peşinden gitme zamanını gösterir. Kendinize güvenin ve üst basamağa sıçrama cesaretini gösterin.


Tılsım 3 + Sihirbaz: Yetenekli bir ekip. Satış ekibi.

Tılsım 3 + İmparator: Güçlü bir ekip. Kararlı iş. Devlet işleri.

Tılsım 3 + Aşıklar: İşyerinde aşkı bulmak. İşini sevmek.

Tılsım 3 + Itidal: Bir insani yardım ekibi.

Tılsım 3 + Yıldız: Kamu hizmeti kariyerleri.

Tılsım 3 + Ay: Gece çalışması.

Tılsım 3 + Yargılama: İşe alma ve işe alma. İnsan Kaynakları kariyerleri.

Tılsım 3 + Dünya: Yurtdışı işleri.


Tılsım 3 + Asaların ası: Bir iş teklifi.

Tılsım3 + Asa 3: Yazma işleri.

Tılsım 3 + Asa 8: İşle seyahat etmek. Turizm işleri.

Tılsım 3 + Asa şövalyesi: Eğlenceli işler.

Tılsım 3 + Asaların kraliçesi: Öğretmenlik işleri.


Tılsım 3 + Kupa ası: Manevi takım.

Tılsım 3 + Kupa 4: Gevşeklik.

Tılsım 3 + Kupa 9: Başarılı bir takım.

Tılsım 3 + Kupa Şövalyesi: İş seyahatleri.

Tılsım3 + Kupa kraliçesi: Hemşirelik. Sağlık işleri.


Tılsım 3 + Kılıç ası: Rekabetçi işler. Zihinsel işler.

Tılsım 3 + Kılıç 2: Hukuk ekibi.

Tılsım 3 + Kılıç  4: Yönetim işleri.

Tılsım 3 + Kılıç 6: Bilim işleri.

Tılsım 3 + Kılıç 8: Özel ihtiyaç terapisti ekibi.

Tılsım 3 + Dokuz kılıç: Akıl sağlığı çalışması. Stresli takım.

Tılsım 3 + Kılıç Şövalyesi: Tehlikeli iş.

Tılsım 3 + Kılıç Kraliçesi: Örgütsel çalışma.

Tılsım 3 + Kılıç Kralı: Profesyonel bir ekip. İşinin en iyisi.


Tılsım Ası + Tılsım 3: Harika ekip çalışması yeni fırsatlar yaratır.

Tılsım 2 + Tılsım 3: Eğlenceli ekip çalışması.

Tılsım 3: Uzman ekip.

Tılsım 4 + Tılsım 3: Ekip çalışması bolluk yaratır.

Tılsım 5 + Tılsım 3: Ekip çalışması eksikliği. Takımın dışında olmak. Yalnız çabalamak.

Tılsım 6 + Tılsım 3: Topluluğa yardım etmek.

Tılsım 7 + Tılsım 3: Açık havada ekip çalışması.

Tılsım 8 + Tılsım 3: Zanaatkarlık. Uzmanlık.

Tılsım 9 + Tılsım 3: Takımınıza güvenin, başarı bir takıma sahipsiniz.

Tılsım 10 + Tılsım 3: Bir takımda yaratılan zenginlik. Bir takıma yatırım yapmak.

Tılsım Prensi + Tılsım 3: Genç takım.

Tılsım Şövalye + Tılsım 3: Yeni bir takım.

Tılsım Kraliçe + Tılsım 3: Sezgisel bir problem çözücü.

Tılsım Kral + Tılsım 3: Bir proje yöneticisi.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Tılsım 3 sağında Kupa 10 ne anlama geliyor. Teşekkür ederim.