TILSIM 8 ve KOMBINASYONLARI

-Tılsım 8 Kartının üstündeki resimde, kahverengi tezgah yaptığınız işte pratiklik kazandığınızı ve ustalaştığınızı ifade ediyor. Arka planda yer alan kasaba, kişinin işine konsantre olmak için kendisinin ulaşılamayan bir yerde mükemmel bir iş çıkarma ihtiyacını gösteriyor. Tılsımların8'lisi astrolojide Güneş gezegeni ve Başak Burcu ile sembolize edilir.

-Tılsımların 8'lisi, yeni beceriler öğrenirken veya yeni bir projede, hızlı bir ivme kazandığınızda, insanların en başından beri size bağlı olduğu anlamına gelir. Eğer, öğrenciyseniz teoriyi kolay hayata geçirebileceğinizi gösterir. Finansal ödüllerin yanısıra bir beceri öğrenerek, güven veren bir topluluğun parçası olacağınızı ifade eder. Genelde, emek vererek, öğrenerek bir işte ustalaştığınızda ve olgunlaştığınızda, tarot açılımlarınızda Tılsım 8'lisi ortaya çıkar.

-Tılsımların 8'lisi tarot kartı, işle ilgili işçiliği ifade eder. Bazan çıraklık yapmak veya yeni bir beceri öğrenmeye çalışmak anlamına da gelebilir. Bu kart, zaten beceri sahibi olduğunuz bir konuda işinize kendinizi kaptırdığınızı ve derinden önemsediğinizi gösterir. Tılsım 8'li bir şirkette patron değil, verimlilikten sorumlu üst düzey kariyer sahibi kişidir. Bu kişiler bazan denetimsiz de çalışıyor olabilirler. Onlar iş yerinde saatler harcarlar ve ne eğlenmeyi nede dinlenmeyi düşünürler. işlerine odaklı olmaları iyi bir şeydir, ancak etrafta neler olup bitiğinin farkına varmalarında ve büyük resmi göz ardı etmemelerinde fayda vardır.

-Tılsım 8 dünyevi ilerlemeyi, yargıyı, yenilenmeyi, gücü ve yeteneği anlatır. Çabalarınızın ve disiplinli çalışmalarınızın ödülünü gösterir. Finansman sağlama, sağlam temeller oluşturma ve geleceğe yönelik olumlu ve verimli yatırımlar yapma becerisini ifade eder. Yeni istihdam olanaklarından, yeni bir ticaret veya beceri öğreniminden veya olumlu bir meslek değişikliğinden bahseder. Tılsım 8 kişileri, doğal yetenekleriyle gelir elde etme özelliğine sahiptirler.

-Bir aşk tarot açılımında Tılsım 8, bir seminerde hayatınızın aşkıyla tanışmak veya bir beceri veya zanaat öğrenmek anlamına gelebilir. Eğer, danışan kişinin zaten bir ilişkisi varsa, Tılsım 8'lisi çiftin, benzer bir yaratıcı tutkuyu paylaştığı anlamına gelir.

-Bir kariyer tarot açılımında Tılsım 8, bazan bir çıraklık ve stajdan bahseder. Bazanda bir şirket projesini hayata geçirmek için, zemin hazırlandığı anlamına gelir. Tarot Evet-Hayır açılımlarında seçtiğiniz kart Tılsım 8'liyse, sorunuzun cevabının kesinlikle olumlu olduğunu düşünebilirsiniz.
-Tılsım 8, danışanın öğrendiği yeni bir beceri tarafından motive kazandığı anlamına gelir. Danışan ilgi duyduğu bir alanda çalışarak gelecekle ilgili planlar yapmaya başlamıştır ve umut doludur. Çünkü, bu onun hayatını değiştirecektir.
-Eğer, birinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ettiğinizde Tılsım 8 seçtiyseniz, o kişiyle benzer bir ilgi alanınız vardır veya benzer bir tutkuyu paylaşıyor olabilirsiniz.

-Tılsım 8 kişileri, öğrenmeye açık bir beceri veya zanaat uygulayan kişidir. Öğrenme, araştırma ve büyümenin dahil olduğu bir projenin ilk aşamalarını severler. Bu kişiler genellikle görevlere takıntılıdır. Ayrıntılara ve konsantre olmaya önem verirler. Bazan, büyük resmi görmede sorun yaşarlar ve neyin işe yaradığından çok, neyin işe yaramadığına odaklanıyor olabilirler ve genelde, kolay iş kolik olabilecek bir yapıya sahiptirler.

-Tılsım 8, potansiyeli, becerikliliği ve başarıyı gösteren bir karttır. Numerolojide güç, otorite, refah ve bolluk sayısı olan, 8 rakamı ile sembolize edilir. 8 rakamı paranın sayısıdır. Çalışmayı, öğrenmeyi, ticareti ve mesleki becerileri, kişisel gücü ve öz güveni, muhakeme yeteneğinin ve ayırt etme yeteneğinin gelişmişliğini, bilgeliği, güvenirliliği ve öz güveni temsil eder.

-Tılsım 8, gerçeğin, planlamanın ve disiplinli çalışmanın sayısı olan 76/13/4 sayılarıyla ilgilidir. 4 rakamı dünyada manevi düzeni hayata geçirme fırsatlarını değerlendirmeyi ifade eder.

-Tılsım 8, Bir işi öğrenirken uyumlu çaba ve ve adanmışlıktan bahseder. Çırak, çıraklık veya iyi iş çıkaran ve başarıya ulaşan birini işaret eder. Burada disiplinli çalışmanın sonuncunda başarı, ödül takdir ve gurur duygusu vardır. Bu bir hobi, kişisel proje veya sportif başarı olabilir. Bir tarot açılımında genelde 8 numaralı kartlar, gelecekteki başarı için sağlam temeller oluşturmak anlamına gelir.

-Tılsım 8, gelecekle ilgili umutlarınızda haklı çıkacağınızı ifade eder. Bunun için çok çalıştınız ve bu durumu sürdürmek için istikrarlı bir şekilde sıkı çalışmaya devam etmeniz gerekiyor. Çalışmalarınızın maddi ödülünü hemen alamayabilirsiniz, ancak zamanı geldiğinde ödeneceğinden emin olabilirsiniz. Tılsım 8, çalışmak için enerjik ve coşkulu ve bilgiye aç olmanızı önerir. Bu kart size, ne ekerseniz onu biçeceğinizi hatırlatır.

-Bazan, Tılsım 8 belirli bir alanda ustalaşmış, ancak yeni bir başlangıç yapmak isteyen ve kariyerinde yön değiştirmeye karar vermiş bir kişiyide ifade ediyor olabilir.
-TILSIMLARIN 8'lisi TERS KONUMDA, aslında maddi ödüller kazanma arzunuz olduğu halde, bunu başarmak için heves ve beceri eksikliğiniz yüzünden, bu isteğinizin su yüzüne çıkması engelleniyor anlamına gelir. Kafanızdaki bu girişimle ilgili düşünceyi takıntı haline getirmemeye dikkat etmelisiniz. Başkalarına acı verecek ve onları yoksulluğa mahkum edecek, dürüst olmayan yollardan, finansal başarı aramaktan kaçınmalısınız. Aksi taktirde, sahip olduklarınızı da kaybedebilirsiniz.

-Ters konumda Tılsım 8 bazan, küçük kazançlarla sıkıcı işleri gösterir. Danışanın hak ettiği, ancak henüz alamadığı bir terfiden söz ediliyor olabilir. Bazanda, danışan yeteneğini ve becerilerini işinde kullanamadığında veya yaptığı işi hiç sevmediği için çaba göstermediğinde, tembellikten kaynaklanan başarısızlıkları da ifade ediyor olabilir.

-Ters konumda Tılsım 8'lisi, uzun vadeli hedeflerle ilgili bir sorunu, kısa vadede çözümlemeye çalıştığınızda, kişisel hırsınızın hayal kırıklığına dönüşebileceği ihtimalinin yüksek olduğu konusunda bir uyarıdır. Çünkü, kısa vadede elde etmek istediğiniz paranın üstünde endişe, stres ve gerginlik söz konusudur. Bu kart, uzun vadeli hedeflerinizin hem garantili olacağını, hemde daha büyük hedefler için çalışabileceğiniz ihtimalini öngörür.

-Bir tarot açılımında Ters Tılsım 8 karşınıza çıktığında, bu arkadaş ve yakınlarınızın sizin yaşamınızda kendilerini gereksiz hissetmeye başladığını gösterir. Çünkü, onlar ihmal edildiklerini düşündüklerinden, başka arkadaşlar edinecekler ve başka çevrelere gireceklerdir.

-Ters Tılsım 8 bazanda, iyi bir fikir gibi görünen şeylerin, kısa sürede çökeceği konusunda sizi uyarır ve "tekrar denemeye hazır olun" der.

-Ters Tılsım 8 bazan, hatalar yapmakta olduğunuzu da gösterir. Bu, belki kalitesiz işçilik, belkide işlem için yapılan hazırlıkların yetersiz olabileceği anlamına gelir. Kalitesiz işçiliğin olumsuz sonuçları olabileceğinden, işi aceleye getirmemeniz tavsiye edilir.

-Tarot açılımlarında karşınıza çıkan Ters Tılsım 8 bazanda, el altından yapılan anlaşmalar, aldatmalar, etik olmayan davranışlar olduğuna dair bir uyarıda olabilir.

-Ters konumda Tılsım 8, laf olsun diye tartışma yaratan yeteneksiz, bir iş beceremeyen birini gösterir. Bunlar genelde kendi çabalarına takıntılıdır ve başkalarının gayretlerini görmezler. Bazanda danışan çok yaşlı veya algısı kıt olduğuna inanır ve değişimden korkuyor olabilir.


TILSIM 8 KOMBINASYONLARI
-Bir tarot açılımında görünen 2 adet 8'li kart, yeni bir romantizm, ilişki veya ortaklıkta hafif bir endişe olabileceğini, 3 adet 8'li kart güçlükler, engeller ve gecikmeleri anlatır. Bir açılımda ortaya çıkan 4 adet 8'li kart, kontrolünüz dışındaki güçlerin neden olduğu kafa karışıklığını ve yüzleşmeyi anlatır.

-APDAL kartının yanında Tılsım 8'li göründüğünde, bu danışana dikkatli olması konusunda bir uyarıdır. İşler plana göre gidiyor görünsede, işinizde ve mali durumunuzda kayıtsız veya dikkatsiz olmayın, aksi taktirde olumsuz sonuçlara katlanırsınız anlamına gelir.

-ASILMIŞ ADAM'ın yanında görünen Tılsım 8, hedeflerinize ilerlemek için en iyi zamanda bulunduğunuzu, korkmamanızı ve bundan en iyi şekilde yararlanmanızı ister. Eğer,
TILSIM 8'den sonra ASILMIŞ ADAM ortaya çıkmışsa, bu size hızlı hareket etmeniz gerektiği konusunda bir uyarıdır. Hedefinize ilerleyin ve meydan okumaya devam edin anlamına gelir.

-Büyük Rahibenin yanında Tılsım 8, odaklanmaya devam etmeniz, iş ve finans konularında dikkatli ve gözü açık olmanız konusunda sizi uyarır. İşlerin planlanıyor olduğu bu zamanda, uyanık olmanızı tavsiye eder.

-Tılsımların 3'lüsünün yanında Tılsımların 8'lisi, finansal açıdan kazanımlarınızda kayda değer bir artış olacağını ve bununda sizin yaşamınıza, büyük bir memnuniyet hissi vereceğinin bir göstergesidir.

-TILSIMLARIN 4'lüsünün yanında TILSIMLARIN 8'lisi, maddi durumunuzda meydana gelen büyük bir artışın, kişisel olarak, sizi çok memnun edeceğini gösterir.

-KILIÇLARIN 3'lüsünün yanında TILSIMLARIN 8'lisi, para ile ilgili her konuda, alacak, verecek konularında, harcamalarınızda ve çok küçük gibi görünen konularda bile çok dikkatli olmanız konusunda bir uyarıdır.

Tılsım 8 + İmparatoriçe: Ev tadilatı.

Tılsım 8 + Büyük Rahip: Manevi çalışma.

Tılsım 8 + Güç: Bir öğrenme merkezi.

Tılsım 8 + Hermit: Eski bir beceriyi öğrenmek. Kitaplardan öğrenmek. Kendi kendine öğretilmiş olmak.

Tılsım 8 + Asılmış Adam: Araştırma ve icatlar.

Tılsım 8 + Ay: Yaratıcı el sanatları.


Tılsım 8 + Asaların Ası: Aletleri kullanmayı öğrenme.

Tılsım 8 + Asaların 8'i: Yeni teknolojiyi öğrenmek ve onunla çalışmak.

Tılsım 8 + Asalardan 9'u: İş yerinde basınç.

Tılsım 8 + Asaların 10'u: Hayır diyememek. Daha güçlü sınırlara ihtiyaç var.

Tılsım 8 + Asa şövalyesi: Bir tüccar.


Tılsım 8 + Kupa Ası: Sevdiğiniz şeyi yapmak için zaman harcamak.

Tılsım 8 + kupa 3: İş yerinde eğlenmek.

Tılsım 8 + kupa 7: Tüm esnafların Jack'i.

Tılsım 8 + Kupa Şövalyesi: Bir sanatçı.


Tılsım 8 + Tılsım Ası: Yeni bir çırak. Yeni bir yetenek.

Tılsım 8 + Tılsım 2: İş doyumu.

Tılsım 8 + Tılsım 3: Becerikli bir ekip.

Tılsım 8 + Tılsım 4: Değerli bir beceri.

Tılsım 8 + Tılsım 5: Konsantrasyon eksikliği.

Tılsım 8 + Tılsım 6: Zamanınızı ve çabalarınızı bağışlamak.

Tılsım 8 + Tılsım 7: Yararlı bir beceri.

Tılsım 8 : Yeni bir beceri öğrenmek.

Tılsım 8 + Tılsım 9: Lüks bir beceri. Kendinden emin bir çırak.

Tılsım 8 + Tılsım 10: Bir aile şirketi.

Tılsım 8 + Tılsım Prensi: Mezuniyet sonrası. Stajyer. Tüm zamanınızı çalışmalara ayırın.

Tılsım 8 + Tılsım Şövalye: Zemin çalışması.

Tılsım 8 + Tılsım Kraliçe: Bir sanatçı.

Tılsım 8 + Tılsım Kral: Yeni bir beceri öğrenmede başarı. Başarılı bir çırak.

Yorumlar