TILSIM KRALICE ve KOMBINASYONLARI

-Tılsımların Kraliçesi Kartın'da Kraliçenin tahtı maddi başarı sembolleriyle süslenmiştir. Tahtın sol tarafındaki keçi başı, etraftaki diğer hayvanlar ve tavşan doğurganlığı, canlılığı ve bitmeyen enerjiyi sembolize eder. Melek Kraliçenin manevi doğasını, ağaçlar ve çiçekler hem baharın tazeliğini hem büyümeyi hemde kraliçenin zekasını anlatır. Aynı zamanda, yaşam kalitesinden ve herşeyin bolluğundan bahseder.

-Kraliçenin elindeki madeni para zenginliğini ifade ediyor ve gelecek için harika şeyler vaad ediyor. Güveni simgeleyen yeşil pelerini, saflığı ifade eden beyaz renkli gömleği ve kırmızı elbisesi yaşayan her şeye olan sevgisini ve tutkusunu ifade eder.

-Hem bir anne hemde kurnaz bir iş kadını olarak Tılsım kraliçe, hayatındaki sorumlulukların hepsini gerektiği gibi yerine getirmeyi başarabilir.

-Bu kart karşınıza çıktıysa, konforunuzu daha da zenginleştirecek güvenli temellerde, durumunuzu korumaya devam edeceğinizi ifade eder. Hem işleri halletme yetkinliğine hem yenilikçi hemde pratik olma özelliğine sahip olduğunuzu gösterir. Tarot açılımınızda bahsedilen konuyla ilgili olarak herşeyin yolunda olduğunu garanti eder ve bunun sizin hakkınız olduğu mesajını verir. Maddi ve manevi güven içinde ve başarmış birisi olarak, aslında en iyisi yolda geliyor anlamına gelir.

-Finansal yeteneğe sahip, dürüst ve güvenilir Tılsım Kraliçesi, koyu renk saçlı, olgun fikirli, hayırsever, aile odaklı ve şefkatli birisidir. Öğretim, şifa, siyaset, psikoloji ile ilgili alanlarda mükemmel, yaratıcı bir çizgiye sahiptir ve elini dokundurduğu herşeyi başarır.

-Tılsımların Kraliçesi insanlığa hizmet sayısı olan 66/12 ve 3 rakamlarıyla ilişkilidir. Bu rakamlar, sorumluluk sahibi, sevgi dolu ve olabilecek olanı derinden sezme yeteneğine sahiptir. Yaşamın her alanında sakin ve hassas olan bu kişi drama sevmez.

-Bir aşk açılımında Tılsımların Kraliçesi ilişkinizin kayası olduğunuzu anlatır. Partneriniz, rutinlerinizin sağlıklı bir şekilde devam edebileceği konusunda size güvenebilir. Bu kart çok geleneksel bir ilişkiyi gösterir. Eğer, kişi bekar ise kendisinin kıymetini bilecek bir eş veya ortak bulmayı ifade eder. Aşkı arıyorsanız, yakında kalbinizin istediğini elde edeceğiniz konusunda güvence verir.

-Bir kariyer açılımında Tılsım Kraliçesi, başkalarını önemseyen işleri ifade eder. İş hayatında başarılı olan bu kraliçe, kendi işinizi ve özelliklede ev tabanlı bir iş yürüteceğinizi gösterir. İster çalışan bir anne ister ev kadını olun, bu kart bütün tutkularınızı destekler.

-Tılsım Kraliçesi, hayata ve durumlara gerçekçi ve pratik bir yaklaşımı ifade eder. Burada, evi ve işi dengede tutmak önemlidir. Hatta evden işini yürütebilse çok daha memnun olur.

-Tılsım kraliçe finansal başarıdan bahseder ve maddi gücün getirdiği zevkleri sever. O sıcak ve ilgili bir ebeveyn, sadık bir ortak ve aynı zamanda destekleyici bir arkadaştır. Bir tarot açılımında karşınıza çıkan Tılsım kraliçe, aileniz veya arkadaşlarınız tarafından size emanet edilen sırları, her durumda saklamanız gerektiğini hatırlatır.

-Tılsım Kraliçesi Kartı Astrolojik olarak Boğa, Başak ve Oğlak burçlarını temsil eder.

-Tılsım Kraliçesi kartının evet-hayır sorularına cevabı büyük bir olasılıkla Evet'tir.
-Konforuna düşkün ve zeki Tılsım Kraliçesi kendisini yuvasına ve ailesine çok yakın hisseder. Ayrıca, verici, sevecen ve sevgi doludur. Etrafını, insanlarla, hayvanlarla, bitkilerle ve hayatın temelini oluşturan herşeyle çevrelemek ister.

-Maddi güven ve rahatlığı sağlayarak ihtiyacı olanları iyileştirir ve sıkıntılardaki harareti yatıştırır. Birinin hakkınızda nasıl hissettiğini merak ediyorsanız, bu kart o kişinin sizin için çok fazla şefkat hissettiği ve ihtiyac duyduğunuz alanlarda, yardım etmeye istekli olduğu anlamına gelir.

-Tılsım Kraliçesi kişileri, nazik bir yapıya sahip oldukları gibi hem maddi olarak güçlü hemde cömerttir. Bu kişiler, evi ve özellikle bahçeli evi olsun ister. Yemek pişirmek, dekorasyon işleri yapmak ve bahçe işleriyle vakit geçirmeyi severler. Onlar dost ziyareti yapmaktan ve insanlarda onlarla birlikte vakit geçirmekten keyif alırlar. Onlar, kocaman bir kalbe sahip mükemmel bir ev sahibi ve yetenekli bir bahçıvandır.

-Bu kraliçe eğlenceyi seven, sıcak kalpli, düşünceli ve sabırlıdır. Bu kibar hanımın size bazı tavsiyeleri olacaktır. Onun rehberliği sayesinde çabalarınızda başarı garanti görünüyor. Bunun için etrafındaki kartların ne ifade ettiğini anlamaya çalışın. Bu kart, ayrıca sağlık konularında iyileşme ve şifa öngörür.

-Ters konumda Tılsım Kraliçesi, şüpheci, acımasız ve doyumsuzdur. Kırıcı sözlerle saldırır ve her zaman en kötüsüne inanır. Bu kişiler kötü olduğu gibi, akıl yürütme ve muhakeme yeteneğinden yoksundur. Size istediğinizi verebilirler. Fakat, sizden asla birşey kabul etmezler.

-Eleştiriye maruz kaldıklarında kendilerini çok kötü yaralanmış ve mağdur edilmiş hissesedeler. Ancak, eksikliklerini ve yanlışlarını bildikleri halde, görmezden gelirler. Sürekli olarak başkalarında kusur bulur, kınayarak eğlenir ve hatta insanların bütün iyi duygularını öldürüp, kötü tarafını ortaya çıkarmaya bayılırlar. Bu kişiler kendilerine olduğu gibi, çevrelerine de çok zarar verirler.

-Genelde hem duygusal hem fiziksel, hemde ruhsal olarak çok hasta kişilerdir. Bu kişiler, iş yaşamlarında dengeyi sağlamayı başaramaz ve sürekli şikayet ederler. Ancak başka bir türlüsü olması da mümkün değildir.

-Ters Tılsım Kraliçesi, paraya takıntılı, şüpheci ve kıskanç olduğu gibi, aynı zamanda hoş olmayan bir dış görünüşün altında, sevgi ve ilgi için can atan güvensiz birisidir. Fakat, oldukça alaycı olan bu kadın, iyi niyetli insanlara karşı son derece acımasızdır.

-Sürekli düzene takıntılı bu kişiler baskıcı ve manipülatif olma noktasına kadar kontrolü elinde tutar ve çok iyi kurban rolü oynarlar. Çevrenizde böyle birisi varsa, hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığının farkına varın. Bireysel gayret ve çabalarınızın tümünde ilerlemenize engel olduğu gibi, gelecek planlarınızı da olumsuz etkileyecektir.

TILSIM KRALICE KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 kraliçe, bir kadın arkadaşla kısa süreli bir sorun olduğunu, 3 kraliçe boş dedikodulara katılabileceğinizi, 4 kraliçe kurbanı olduğunuz dedikodu veya iftiraları gösterir. Herhangi bir saraylı kartla birlikte ortaya çıkan Tılsım kraliçe, bir olaya bir çok kişinin karıştığını ifade eder.

-Tılsım Kraliçesi diğer 2 kraliçe ile birlikte, bir kamu görevinin yerine getirildiğini, bir partinin kutlamasını veya kadınların kabul günü toplantısını gösteriyor olabilir.

-Sosyal bilinç, gerçekçilik, beceriklilik Tılsım Kraliçenin anahtar kelimeleridir. Ancak, diğer kartlarla birleştiğinde çok farklı anlamlar ortaya çıkabilir.
-Tılsımların Kraliçesi diğer Tılsım kartlarıyla birlikte görüldüğünde, para ve finansal kaygıların hayatınızın önemli bir parçası olduğunu gösterir. Ekonomik sorunları stres yapmak ve gerilip felç geçirmek yerine, bu endişelerin ateşini düşürmek için çözüm üretmeye çalışmalısınız.

-Tılsım Kraliçesi, diğer kraliçelerle birlikte karşınıza çıktıysa, anneniz veya bir bayan arkadaşınızla sorun yaşayabileceğinizi gösterir. 3 veya 4 kraliçe, dedikoduların iş hayatınızı uçurumun kıyısına getirdiğini ifade eder. En iyisi, fısıltı ve dedikodulardan uzak durmak.

-Tılsım Kraliçesi her hangi bir Şövalye Prens ile birlikte tarot açılımlarınızda ortaya çıkarsa, olgunlaşmamış bir erkekle ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Burada bir çocuk veya bir sevgiliden bahsediliyor olabilir.

-Tılsım Kraliçesi Tılsımların Kralı, sizinle aynı sektörde olan birisiyle duygusal bir birliktelik veya potansiyel bir iş ortağını ifade eder.

TILSIM KRALİÇE VE TILSIM KRALI kombinasyonu, özellikle iş ortakları olarak birbirlerine mükemmel şekilde uyan bir karı kocayı temsil eder. Tılsım Kralı sadık ve azimlidir. Bu kral ve kraliçe birlikte, olumlu bir iş ve yaşam dengesi bulurlar. Birlikte olmaktan keyif aldıkları birçok ortak ilgi alanları ve ortak hedefleri vardır.

-Tılsım Kraliçenin yanında İmparatoriçe karşınıza çıkarsa, güçlü bir kadınla bağlantı kurmaya hazırlanın. Onun yaratacı tarafı size pragmatizmi getirecek. Fakat, egolarınızı kontrol altında tutabirseniz, birlikte harika işler başarabilirsiniz.
-Büyük Rahibe ve Tılsımların Kraliçesi, birinin sır sakladığını gösterir. Acaba partnerinizin hayatında başka bir kadınmı var? Olabilir, ancak bu mutlaka ilişkisi var anlamına gelmez.
Tılsım Kraliçe + Büyük Rahip: Evli bir kadını ve Geleneksel bir çifti ifade eder. Ayrıca, Bir ilişkide bolluk.
Tılsım Kraliçe + Savaş Arabası: Cesur bir kadın anlamına gelir. Yaşam deneyiminde kişiye üstünlük sağlar. Bu kart kombinasyonu, yeni bir başlangıcın da habercisi olabilir.
Tılsım Kraliçe + İtidal: Güzel bir bahçe, arazi ve mülk sahibi olmak.
Tılsım Kraliçe + Ölüm: Kişinin hayatının temeli olmadığını ve güvenlik eksikliğini ifade eder. Müzik ve eğlenceye kendini kaptırdığını gösterir..
Tılsım Kraliçe + Yıldız: Bu kart kombinasyonu, kişinin hayatta doğru yolda olduğunun bir ispatıdır. Pozitif olmak ilerlemenizi kolaylaştıracaktır.
Tılsım Kraliçe + Dünya: Seyahat etmek için ilham kaynağı. Dünyanın başka bir yerinde yaşam yolunu keşfetmek.

Tılsım Kraliçe + Kupa 6: Yerleşmek, çocuk sahibi olmak anlamına geldiği gibi, bu kart kombinasyonu aynı zamanda müzik yeteneğiniz olduğunuda gösterir.
Tılsım Kraliçe + Kupa 10: Atalarıyla ruhsal iletişim kurarak, sorularına cevaplar bulmak için, medyumlardan destek arayan birini işaret eder.

Tılsım Kraliçe + Kılıç 5: Para ve yaşam standardı arasında çatışma olduğunu gösterir.
Tılsım Kraliçe + Kılıç 8: Kişinin konfor alanlarının dışında, yeni öğrenilecek dersler ve yeni kurallar anlamına gelir. Kişi bu durumda yolunu bulmak için zekasını ve diplomasi yeteneğini kullanmalıdır. Bu kombinasyon, danışanın değişimden çok korktuğu anlamına da gelebilir.
Tılsım Kraliçe + Kılıçların Kralı: Kişi kendini bir durumun dışında hissedebilir. Ancak, çoğu zamanda kişinin kötü bir durumdan korunduğunu gösterir. Bu kart kombinasyonu genellikle manevi korunmadan bahseder.

Tılsım Kraliçe + Asa Ası: Manevi ilham, yeniliklere ve yaratıcılığa yol açar.
Tılsım Kraliçe + Asa 2: Kişinin hayatındaki bir son, daha iyi bir hayata yol açar.
Tılsım Kraliçe + Asa 4: Kişi, ruh gelişimi için manevi önemi olan bir yere yönlendiriliyor.

Tılsım Kraliçe + Tılsım 2: Bir hobi ev işi haline gelir.
Tılsım Kraliçe + Tılsım 5: Bu kart kombinasyonu, Arayıcı'nın sağlığına dikkat etmesi gerektiği anlamına gelebilir. Ayrıca, kişinin evinde, arabasında vb. ihtiyaç duyulan onarımlardan da bahsedebilir.
Tılsım Kraliçe + Tılsım 6: İletişim ekonomik, yaş, cinsiyet ve kültürel boşlukları aşıyor.
Tılsım Kralıçe + Tılsım Şövalyesi: Bu kombinasyon, hayatı dolu dolu yaşayan çok aktif bir çiftten bahseder.

Yorumlar

Maisy dedi ki…
Merhabalar tılsım kraliçesi yanında güneş ne demektir❤️❤️
Meral dedi ki…
Tılsım Kralice ve Güneş tarot kombinasyonu, uyumlu bir ilişki, finansal güvenlik, fiziksel canlılık veya duygusal refah konularını öne çıkarır. Ayrıca, farklı hedefler ve değerler arasında denge bulmaya çalışırken hem pratik hem de maddi hususlara dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarır.