KUPA ASI ve KOMBINASYONLARI

-Kupa Ası sevginin ve mutluluğun başlangıcını gösterir. Aslar, Arkana Majör ve Arkana Minör kartlarının alemleri arasındaki ana giriş kapısıdır. Aslar her zaman faydalı, olumlu ve yaşamı iyileştiren olarak yorumlanır. Tarot açılımlarınızda ortaya çıkan As Kartları yeni açılan bir fırsat penceresini gösterir ve her zaman karşınıza çıkmayacak bir fırsatı kaçırmamak için dikkatli olmanızı önerir. As Kartlarını dikkat ve özenle büyüteceğiniz bir olasılık tohumu olarak düşünmelisiniz.

-Tarot açılımlarında karşınıza çıkan As Kartı, hayatınızda gerçekçi ve önemli değişiklikler yapma şansınız olacağından, yolunuza çıkan her şeyden nasıl yararlanabileceğinizi görmenizi ister. Açılımınızda birden fazla As varsa bu Asların etrafındaki Arkana Majör kartların neler olduğuna dikkat ederek önceliklerinizi belirleyebilirsiniz.

-Bir Tarot açılımındaki As Kartı, niteliklerin ve bu niteliklerin etkilerinin sizin için uygun hale geldiğini gösterir. Bunlardan yararlenmeyı başarırsanız her açıdan daha büyük mutluluk ve başarı elde edersiniz. As, yeni bir maceranın başladığını gösterir. Bir Tarot açılımında karşınıza çıkan bu kart, size yeni deneyimler keşfetmek için harika bir zaman olduğunu söyler ve üstlendiğiniz her hangi bir sorumlulukta başarılı olacağınızı öngörür.

-Kupa Ası, başlangıcı, doğurganlığı, ifade edilmemiş yaratıcılığı ve işbirliğini sembolize eder. Kupaların elementi sudur ve dişil unsur olarak aşk ilişkileri ve duygusal büyüme ile ilgilidir. Kupa Ası manevi bir karttır ve dini semboller içerir. Kupanın üstünde güvercinin taşıdığı kumanyanın üstünde hac işareti vardır.

-Numerolojik numarası 1 olan As Kartları oldukça güçlü bir duygusal enerji içerir. Bu enerji yeni bir ilişki anlamına gleir veya eski bir ilişkinin canlanmasına ve yeni bir yola girmesine yol açabilir. Kupa Ası 1 rakamı ile ifade edildiği için yeni başlangıçları, fırsatları, yaratmayı, insiyatifi, içgüdü ve sezgilerin gücünü etkinliğini gösterir. Kupa Ası 41/5 RAKAMI ile ilgilidir. Bu rakamın etkisindeki kişiler bir isim yapmak için yaşamlarında bir rekor sahibi olma arzusundadır.

-Kupa Ası, bir ilişki ve sevdiklerinizle açıklık içinde memnuniyet ve tatmin olduğunu gösterir. Kupa Ası, iç huzuru ve kişisel mutluluğu anlatır. Ayrıca hayatınıza yeni birinin girebileceğini onun için hissettiğiniz ilginin yoğun olacağını ifade eder. Bir Tarot açılımındaki Kupa Ası, içsel değerler, gerçekler ve arzularla ilgili yeni düşüncelerin uyanışlarına odaklanıldığını gösterir. Ruhsal olarak aydınlanmış ve hem kendi içinizde hemde genel olarak dünya ile barış içinde hissedeceksiniz anlamına gelir. Kupa Ası zevk ve memnuniyet anlarının tadını çıkardığınızı gösterir.

-Kupa Ası, yakın bir gelecekte bir hediye veya teklifin geleceğini, ev işlerinde herkes için mutlulukla sonuçlanacak değişiklikleri gösterir. Mevcut bir ev, yeni bir ev veya yeni bir başlangıç yapma ile ilgili faaliyetleri gösterir. Ayrıca, bir hamilelik ve evliliktende bahsediyor olabilir.

-Kupa Ası, başarılı bir şekilde sonuçlanması için yeni bir projenin ince ayrıntınlarına katılmanızı teşvik eder. Ayrıca, kendi cephenizdeki şeylerin daha iyiye doğru değişmek üzere olduğunu ve bunun yeni bir ev veya ikametgah değişikliği gerektirebileceğini anlatır.

-Kupa Ası finansal işlerinizin düzelmeye başlayacağını ve pozitif enerjilerin bol olduğunu işaret eder. Bu kart, etrafındaki kartların niteliklerine göre bazan sınırsız aşkın ve sevginin bazanda sınırsız bir zenginliği işaret eder.

-Bir Tarot açılımında Kupa As'ın yanında diğer bir Kartı genellikle bir düğünü anlatır. 3 Adet As, finansal bir konu hakkında yasal işlemden bahseder. 4 Adet As finansal durumunuz ve kariyer yaşamınızdaki en iyi servetleri, sınırsız zenginliği anlatır.

-TERS KONUMDA KUPA ASI, üzüntü, umutsuzluk, yalnızlık, istikrarsızlık, devrim veya mutasyon anlamına gelir. Şu anda hayatınızdaki herşeyle ilgili aşırı endişe hissediyorsunuz anlamına gelir. Ters çevrilen 1 kupadan dökülen su yalnızlık duygusunun ve güven eksikliğinin neden olduğu göz yaşlarını ifade eder. Ayrıca, bir ilişkide hayal kırıklığı ve hatta bu birlikteliğin sona ermesini anlatıyor olabilir.

-Ters Kupa Ası, umutsuz bir denge ihtiyacının bir göstergesi olduğunda, depresyon veya sevilmeme ve istenmeyen olma duygusu ağır basıyor olabilir. Ayrıca, bu durum sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğinden, duygusal rahatsızlıklardan, stresten ve gerginlikten uzak durmanızı tavsiye eder.

-TERS KUPA ASI, bazan hayal kırıklıklarını ve bunun yıkıcı etkilerini gösterir. Bazanda, bencil ben merkezci bir şekilde davrandığınızın işareti olabilir. Bunu kontrol altında tutun, aksi halde diğerleri size ve ideallerinize sırt çevirebilir ve bu durum mutsuzluk ve depresyona yol açabilir. Çünkü, Ters Kupa Ası hoşnutsuz, sıkılmış, motivasyonsuz, cansız ve mutsuz hissetmeyi anlatır. Bu durumu kendi çıkarınıza tersine çevirmek için gayret göstermek size kalmış.

-Ters Kupa Ası, bir başkası ile derin bir bağlantı oluşturulmasının engellendiğini gösterir. Bu durum kontrolunuz dışındaki koşullardan veya yakın olma korkusundan kaynaklanabilir. Yeni ilişkiler geliştirmenin önüne nelerin geçtiğini belirlemek için yaşam koşullarınızı incelemeniz, seçimler yapmanız ve bunları düzeltmek için izi harekete geçmeye teşvik eder.


KADER ÇARKI'nın yanında kupa ası göründüğünde, finansal durumunuzun kısa sürede büyük ölçüde iyileşeceğini gösterir. Ayrıca, ek gelir ve para akışının yolda olduğu anlamına gelir.

ASIKLAR'ın yanında KUPA ASI,  aile ilişkileri ve sorunlarıyla ilgili olumlu gelişmelerden bahseder. Geçmişten gelen sorunların çözüleceğini ifade eder.

-Her tarafında KILIC KARTLARI bulunan KUPA ASI, ev ortamındaki dengesiz koşulları ve bu zamanda aile içindeki işlerin gergin olabileceğini gösterir.

1- Kupaların Asının yanında Kupaların İkisi Yeni başlayan bir ilişkinin yavaş yavaş daha derin duygulara ve kalıcılığa doğru ilerleyişi...

2- Kupaların Asının ardından gelen Kupaların Dörtlüsü yeni başlayan bir ilişkide hayal kırıklığını gösterir.

3- Kılıçların Beşlisi-Kupaların Ası- Şeytan, özelliği olan gizli bir ilişkinin başlangıcı anlamına gelir.

4- Kupaların Asının yanında Asaların Onlusu, yeni başlayan bir ilişkinin bedelinin ağır olacağını gösterir.

5- Kupaların Asının yanında Ölüm Kartı, başlamadan biten biten bir ilişkiyi, kılıçların Onlusu yeni başlayan bir ilişkide hayal kırıklığı yaratan bir son anlamına gelir.

6- Kupaların Asının yanında İmparatoriçe ya da Kupaların Uşağı yeni doğacak bir bebeği işaret eder.


Yorumlar