IMPARATOR ve KADER CARKI KOMBINASYONU

-İmparatorun yanındaki Kader Çarkı sınırlarının ötesinde hareket eden güçlü bir insanı işaret eder. İlişkilerde, kontrolun ve otoritenin bir taraftan diğer tarafa geçtiği kaçınılmaz, kadersel döngüleri gösterir. Ayrıca, kaçınılmaz, kadersel babalık döngüleri anlamına geldiği gibi, güçlü birinin kendisinden daha güçlü birisinin gücünü kabul etmek zorunda kalacağını, açıkçası konumunu kaybedeceğini işaret edebilir.

-Böyle durumlarda durumu kabullenip merkeze çekilmekte fayda vardır. Çünkü tekerlek sürekli dönecek ve yetki değişecektir. Başararak bir yere gelenler unutmamalıdır ki, bir kere başaran her zaman başarılı olmaz. Bir kere başarısız olanda her zaman başarısız olmaz. Başaran başaramayandan daha üstün bir konumda, başaramayanda başarandan daha düşük bir konumda değildir.

-Kader Çarkı kısmetli, şanslı olayları işaret eder. Kişisel olarak yaşamlarımızda görünüşte tesadüfi olaylarla sonuçlanan farklı güçlerin etkileşimini temsil eder. Başarısızlığı başarı, başarıyı başarısızlık takip eder. Değişimler kaçınılmazdır ve genellikle rastgele ve bizim kontrolumuz dışındadır. Eğer, değişimlere yüzeysel yaklaşırsanız iradeniz dışında gelişen döngülerde yani değişim dönemlerinde başarıyı da başarısızlığıda zirvede yaşarsınız. Halbuki tekerleğin sabit olan noktası merkeze çekilirseniz bu kaotik dünyada huzur ve teselli bulabilirsiniz.

-Kader Çarkının önündeki İmparator ilişki içinde yüksek bir konuma sahiptir. Ancak, Kader Çarkının orada bulunmasının sebebi prestijinin yalnızca kendi yeteneğinin bir sonucu olmadığını kadersel bir çıkışın inişi olacağını da düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Nasıl ki başarı her zaman şansı içinde barındırıyorsa başarısızlık ve düşüşlerde kişinin kendi hatası olmadığı halde kadersel ve zorunlu bir şekilde gerçekleşebilir. Yani başarıyı hak emediğiniz halde başarılı, başarıyı hak ettiğiniz halde bir düşüş yaşayabilirsiniz.



Yorumlar