IMPARATOR, IMPARATORICE, ASALARIN SOVALYESİ ve DUNYA

-İmparator ve İmparatoriçe Kartları bir araya geldiğinde bir birlerini tamalayıcı enerjileri temsil ederler. Yani, dişi ve erkek, aktif ve pasif, veren ve alan, soyut ve somut gibi...

-Bu 2 kartın bir araya gelmesi önemli bir mesajları var anlamına geliyor. Onların ne mesaj verdiğini bulmak için ilerleyen kartların ne olduğuna ve kombinasyonun bütününün ne ifade ettiğine bakmak lazım. İmparator ve İmparatoriçe bir birlerini desteklemek,tamamlamak ve bir bütün olmak için mi bir araya geldiler, yoksa karşıt tavırları ve etkileri temsil etmek, savaşmak için mi?

-Arkana Majör kartları serisinin bu temel 2 kartı, bir çok anlam katmanına sahip olabilir. Belki, sizin kadın olduğunuzu düşünerek İmparator sizi kontrol altında tutmak istiyordur. Fakat, sizin bu konuda tereddütleriniz vardır veya bir şeyler İmparatorun yönetimi altına girmenizi engelliyordur. Çünkü, İmparatoriçe her halükarda daha derin bir seviyede potansiyeli ve verimliliği var olan, ancak tam olarak ifade edilemeyen daha derin ve güçlü bağlantılara işaret eder.

-İmparatoriçe annelik güdüleri olduğu için daha esnek ve daha çok talepkar olabilir. Bu da etrafındaki her şeyi yönetme ve kontrol altında tutma eğiliminde ve erkek figürü olan İmparator için zaman zaman boğucu olabilir ve yeter yeter diyecek duruma gelebilir.. İmparator kendini kontrol altında hissediyor olabilir. İlişkiyi daha dengeli hale getirmek için, bundan böyle eşofmanlarını çıkarıp pantolonunu giyip, kravıtı takmak istiyor olabilir. Çünkü, böyle olduğunda gerçekten denge sağlacak ve mutlu bir aile içinde, çiftler sürekli bir birlerine iltifatlar edip, bir birlerini destekleyen daha başarılı bir çift olacaklar.. Bende kombinasyonun geneline baktığımda böyle bir hava hissettim.

-İmparatoriçenin yanında Asaların Şövalyesi Ailenin imparatorunun ve imparatoriçesinin birlikte olduklarında doğal olarak hiç bir zordan korkmadıklarını ve ortaklıklardan doğal olarak verim sağlamaya yatkın olduklarını düşünüyorum. Kendisini fethetmesi için İmparatoriçeyi peşinden koşturan geleneksel, ve tutkulu bu genç adamı Asaların Şövalyesinin önünde ki İmparatoriçe sakinleştirir. İmparatoriçe yanında bir Asa kartıyla eşleştiğinde, özellikle de Asaların Şövalyesi ile birlikte vizyoner bir doğurganlığın göstergesi, bereketin bolluğu ve belkide büyük bir ilham kaynağı ya da derin rüyalarda ki ani bir zenginlik olarak yorumlayabiliriz.

-Aslında, Asaların Şövalyesi tutkulu, romantik genç bir adamdır. Evden taşınırken, ya da çalışmak amacıyla yetişmiş olduğu yerden kaçan ve çok uzak bir yerlerde işini ve yaşamını sürdüren göçmen kartı olarak karşımıza çıkar.

-Şövalyeler aksiyon ve harekettir. Asaların Şövalyesi, özellikle macera ve zorluklar için hırsla ve tutkuyla mücadele etmeye meraklıdır. Asaların Şövalyesinin yanında Dünya kartı deniz aşırı yerlere, dış ülkelere seyahat anlamına gelebilir..

-Asa Şövalyesi Dünya Kartı ile birlikte bir tür işle ilgili bir projenin tamamlanışını gösterir. Seçmiş olduğunuz tüm kartların kombinasyonunu bir bütün olarak düşündüğümde bende Asaların Şövalyesinin mutlu bir tamamlanmanın ardından iş yaşamında güçlü başlangıçlar yapacağını ve bu şıkkın sizin durumunuza daha uygun olduğunu düşünüyorum. Ancak, muhtemelen işle ilgili seyahatlerde söz konusu olabilir gibi görünüyor. Yani hem işle ilgili başarılar, hem seyahat her ikisi birlikte olabilir.

IMPARATOR, GUNES ve ASA 4

Yorumlar