IMPARATOR, YIKILAN KULE ve ASALARIN KRALI KOMBINASYONU




-İmparator ve Yıkılan Kule Kombinasyonu şiddet, savaş, dövüş, otoritede ani ayaklanma veya kırılan babalık gururu anlamına gelir. Genellikle otoriteyi tamamen alt etme gücüdür.  Kendini tanrı gibi tek bir güç olarak hissetme noktasında olan yapılanmaya karşı kazanılan zafer. Yüce, büyük fikir ve düşüncelerin kazandığı zafer, sembollerin ve çürük yapılanmaların çöküşü. İmparator, yani otorite burada kapana kısılmış gibidir.

-İmparator, bir otorite, kontrol, güçtür ve bir kişi olarak erkeksi bir adamdır. Bu kombinayonda İmparator, herşeyi kontrol etmeyi seven güç sahibi bir kişi olabilir.. Tüm yasaları ve kuralları o belirler,  Yıkılan Kule bu kişinin etrafındaki herşeyin dağıldığını ifade ediyor ve Kule burada İmparatorun önünde çok güçlü görünüyor.

-İmparatorlar inatçı olabilirler, fakat imparatorlukları dağılırken yinede inatla herşey yolundaymış gibi davranırlar. İmparator burada bir kişi değil, sağlam temellere oturmamış, semboller, doğmalar, yalanlar üzerine kurulmuş güçlü bir yapılanma olarak düşünülmelidir.Yıkılan Kule'nin hemen İmparatorun yanında ortaya çıkışı, bu güçlü yapılanmanın kendi yok oluşunu kendinin hızlandırdığı anlamına geliyor. Tamamen kontrol dışı gelişen ve öngörülemeyen olaylar yüzünden muhtemelen İmparator Kule'nin altında kalıyor. .

-Yıkılan Kule çekişme ve çatışmaya yol açar.  Tamamiyle hırs ve ego ile beslenen bir statü sembolünün ölümüyle veya yok oluşuyla ilgilidir. Bu kombinasyonu, yalanların, sembollerin ve doğma olan her türlü gücün yok oluşu ve geleneksel bir düzende asaletin, dürüstlüğün güç kazanacağı yeni bir düzen geliyor olarak yorumlayabiliriz. Yeni düzeni yeniden inşa etmenin anahtarı Asaların Kralında.

-Asaların Kralı, entelektüel bir insan. Dikkatlidir ve analiz gerektiren bir hareket tarzına sahiptir. Yaratıcı, güçlü, kararlı ve büyük projelerin adamıdır. Uzun vadeli görüş açısına sahiptir ve onun hayatında aceleyle yapılmış herhangi birşey, ya da plansız bir davranış yoktur.

-Burada Yıkılan Kule ani ve kaçınılmaz bir değişimi işaret ediyor. Kulenin yanında Asaların Kralı, kaostan düzen kurmaya çalışıyor. Asaların Kralı dürüst, asil, geleneksel bir adamdır ve kaostan sonra yeni koşullarda düzene ve istikrara hızlı bir dönüş getirebilir. Asa Kralı yalanlar üstüne kurulan yapılanmanın yıkılışı sırasında çıkan kargaşayı kontrol altında tutabilir. Her yıkılışın bir kazananı vardır. Burada kimliği belli olan Kral, Kimliği olmayanlar tarafından yönetilen çürümüş imparatorluk yok olurken, doğuştan lider, girişimci, vizyon sahibi, onurlu ve geleneksel Asa Kralı tarafından  farklı bir düzen ve istikrar geliyor.

Yorumlar