IMPARATOR ve YILDIZ KOMBINASYONU


-İmparator, güçlü bir lider veya baba figürüdür. Kararlar almakta yetkili tecrübeli bir bilgedir ve aynı zamanda etrafındakilere rehberlik eden iktadar konumunu hakeden kişidir. Bu kombinasyonda Yıldız kartının İmparatoru gençleştiren, yenileyen ve sakinleştirici bir etkisi var.

-Yıldız, verilen sözlerin yerine getirilmesi, vaadlerin yerine getirilişi ve umud edilenin hayata geçirilmiş hali ile ilgilidir. Yenilenme, ilham, huzur Yıldızın ışığı gibi sonsuza kadar yayılır. Bitmez, tükenmez, çoğalmaz ve azalmaz.

-İmparator Koç Burcu ve Yıldız Kova Burcu ile ilişkili olduğu için hava ve ateş elementleri birbirleriyle uyumlu görünüyor. İmparator yeryüzünün hükümdarı olsada gökyüzünde sonsuza kadar parlayacak olan yıldızı ulaşılmaz olarak düşünüyor olabilir.

-Belki çok farklı müzik tercihleriniz ve farklı duruşlarınız var ve İmparator Yıldızın kendisine cesaret vermesini istiyor olabilir. Belki, İmparator yetişkin bir adam olarak yıldızın çok genç olduğunu düşünüyor olabilir. Belkide, bu farklı duruşu illede yaş olarak değilde olgunluk ve yüksek sorumluluk hissediyor olarakta düşünebiliriz.

-İlişki açılımlarında İmparator demek, ikiniz içinde akıllıca ve olgun kararlar vermek İmparatora kalmış demek. Bu ilişkiyle ilgili kendisini yetki sahibi görüyor ve sorumluluk hissediyor. Muhtemelen gelecekte bir birliktelik var olsada, şu anda ikinizin bir ilişkiye dahil olmamanız gerektiğini düşünüyor olabilir. Ya da, belkide kendi yaşamında halletmesi gereken sorunları var.

Yorumlar