IMPARATOR, GUNES ve ASALARIN 4'LUSU KOMBINASYONU

-İmparator Kartı dengeli bir özveri alanına sahip bilge bir erkek figürüdür. Cömert, güvenilir, güçlü ve egemen birini, pozitif yapıya sahip bir baba figürünü işaret eder. İmparator vizyon ve içgörü sahibidir. Tabiki öncelikle objektif bakış açısına sahip ve güçlüdür. İmparator hem fiziksel hemde ruhsal olarak  iyilik ve güzellikleri zirvede yaşamaya düşkünlüğünü, yüce bir sevgiyi gösterir.

-İmparator Kartı Güneşle birlikte cömert, güvenilir, güçlü ve egemen birini, pozitif yapıya sahip bir baba figürünü işaret eder. Hem fiziksel hemde ruhsal olarak  iyilik ve güzellikleri zirvede yaşamaya düşkünlüğünü, yüce bir sevgiyi gösterir.

-İmparator ve Güneş Kartı kombinasyonu otoritenin pozitifliğini, başarısını, sevincini ifade ederken kontrollu kutlama anlamına gelir.

-Asaların Dörtlüsü, İmparatorun Koltuğunu veya bir evin dört köşesi gibi hareket etmeyen sağlam temellere oturmuş değerleri ifade eder.

-Her 2 karttada temel atılmış , temelin üstünde sağlam yapı oluşturulmuş ve şimdi yapılmak istenen iş gerçekleştirilebilir fikri vardır. Güneşle birlikte bu kombinasyonda yeni başlayacak bir ilişki veya işte gelecek için istikrar vaadeden olumlu bir ışık ve bir kalite vardır.

- 4 rakamı ile numaralandırılmış olan her iki kartta, 4 rakamının numerolojik anlamı olan güveni ve sağlam temelleri ifade eder.

-Bu kombinasyon İlişki açılımında erkek figürü imparatora, görevinin bu ilişkiyi inşa edebilmek için liderlik, kontrol, olgunluk ve etkileme enerjilerini kullanmasını söyler. 

''SAKIN PES ETME!"

Hem tahtın konforlu hemde bahtın güzel olacak ilerle...

İmparatorluğunu bu kızla inşa et ama her zaman onun katkısıyla. "Onu dinle, çünkü evin kadını mutlu olmadıkça hiç kimse mutlu olmaz '' der.

-Güçlü bir adamın arkasında güçlü bir kadın olmak öncelikle mutlu bir kadın, mutlu bir anne olmaktan geçer.

-İMPARATOR VE DÖRT SİHİRLİ DEĞNEK aynı kombinasyonda olduğunda, Asaların dörtlüsü neşeli kutlamaları ve aile birlikteliğini temsil eder. Burada kelimenin tam anlamıyla kartların ifade ettiği öngörü, güçlü bir adamla evliliğin ima edilmekte olmasıdır.. 

Aynı zamanda yukarı doğru sosyal hareketlilik bu kombinasyonla gösterilir. Yukarı doğru sosyal hareketlilik derken sosyal ve toplumsal olarak kişinin bulunduğu statüden üst basamaklara geçişini ifade etmek istiyorum.

Yorumlar