IMPARATOR ve OLUM KOMBINASYONU(İlişkilerde)

İmparator, Ölüm Kartı ile birlikte bir diktatörü, siyasal veya yönetimin gücünü zorla eline geçiren ve onu kötüye kullanan, anayasa ve hukuk kurallarından bağımsız bir yönetim biçimi sergileyen bir kişiyi işaret ediyor. Bazan, başkalarının tavsiyelerine açık olmayan, genellikle ne yapacağını çok iyi bilen bir kişi. Fakat, bazanda karşı durulması imkansız ve tehlikeli olabilir.

-Bir ilişki açılımında bu kartlar ilişkide bir değişimden çok, üzgünüm ama ilişkiye son vermek ve kendi hayatına devam etmek anlamına geliyor gibi geliyor bana. Belki, acı verici olsada gerçeğin daha fazla farkında olmanız gerekiyor olabilir ve başka bir ilişkinin başlaması için bir ilişkinin bitmesi gerekiyordur. Ölüm Kartı, size hizmet etmeyeni bırakmanızı işaret eder ve İmparatordan mantıklı davranarak bunu kabullenişe geçmesini bekler.

-Bir olasılık daha var;

-İmparator Kartı bazan bir kişiyi değilde, tavır değişikliği ile ilgili konuları işaret ediyor olabilir. Eğer, böyle bir durum söz konusu ise, İmparator ve Ölüm Kartı birlikte eski tavrınızın ölümüyle ilgili olabilir. Yani, ilişkide kontrolünüzü elinizden bırakmanızı isteniyor. Sizin için belirlenen sınırları öğrenmeniz ve belirli sınırların dışına çıkmanız yasaklanıyor olabilir. Çünkü, Ölüm dönüşümü ifade eder ve kontrolü elinde tutmayı seven İmparatorun  kontrolü bırakarak tavır değişimi ile ilişkinin devam edeceğini garanti eder.

Güçlü bir adamın arkasında güçlü bir kadın olmak için, öncelikle mutlu bir kadın olmak gerekir.


Yorumlar