KILIC 4 ve KOMBINASYONLARI

-Kılıçların 4'lüsü kartında bir şövalye mezarın üstüne yatmış dinleniyor. Aşağıya bakan 3 kılıç hissedilen acının, çözümlenebilir olduğunu ve Yatay kılıç, geçmişteki çatışmaları ve çözümlenmiş bitmiş sorunları ifade eder. Vitray, dinlenme veya iyileşme süresi bittiğinde, yeni fikirlerin ve yaratıcılığın doğuşunu sembolize eden, bir kadın ve çocuk görseli ile dekora edilmiştir.

-Kılıç 4'lüsü, birçok düzeyde iyileşmeye yol açan, fırtına öncesi veya fırtına sonrası sessizlik ve bir yalnızlık kartıdır. Bir saldırı sonrası dinlenmeyi veya gelecekteki olaylara hazırlanmayı, fiziksel ve zihinsel enerjileri yenileme zamanını anlatır. Dinlenme, gençleşme, yeterli uyku alma, meditasyon veya hastalıktan sonra tamamen eski sağlığına kavuşana kadar geçen dönemi gösterir.

-Ayrılık, boşanma veya her hangi bir bozulmanın ardından, hepimiz olayları tekrar gözden geçirip, farklı bir açıdan değerlendirmeğe ve bir iç gözleme ihtiyaç duyarız.
Mecburi dinlenme döneminin sadece bir mola vermek için mi?
Yoksa,
-Yaşam tarzının karmasından danışanın üstüne çöken stresten mi?
Kaynaklandığını görmek için, açılımdaki diğer kartlara bakmak gerekir.

-Kılıç 4, mevcut şartları kabullenişe geçerek durumun düzeleceğini, fiziksel ve zihinsel enerjileri yenileme zamanını ifade eder. Hastalıktan veya duygusal olarak alt üst olduktan sonra, iç dengeyi yeniden kazanmak için, huzura ve sessizliğe ihtiyacınız olduğunu gösterir. Yaratıcılık gerektiren zor işler, stresli olduğu ve fazla enerji harcamak gerektirdiği için, genelde sakin ortamları tercih etmek gerekir. Bu sayede bazı olumsuzluklar hayatınızdan uzaklaşır.

-Bir tarot aşk açılımında ortaya çıkan Kılıçların 4'lüsü çiftin birlikte büyüdüğü bir ilişkiyi anlatır. Eğer, danışan kişi bekar ise yalnızlıkla barışık olduğu ve bunu kendisinin tercih ettiği anlamına gelir.

-Bir kariyer tarot açılımında ortaya çıkan Kılıçların 4'lüsü, yönetimin yaptığı çalışmaları, yasaların izin verdiği her türlü işleri veya bir sağlık çalışanını gösterebilir. Kılıç 4, ister tıbbi bir ortamda bir çalışan veya ister şefkatli bir meslektaş olarak, işinizin birisine bakmak olduğunu anlatır.

-Bu kart, Evet-Hayır sorularınızın cevabının, olasılıkla HAYIR olduğunu ifade eder ve tünelin sonundaki ışığı gösterir. Hayatınızdaki gölgenin yavaş yavaş uzaklaştığını, hayallerinizin gerçekleşmesi için, uygun zamanı beklemenizi önerir. Kılıç 4, daha önce kalabılıklarda karmaşık durumlara karışmış olduğunuzdan, bir mola vererek huzur bulma ihtiyacını, ruhsal zenginleşmeyi ve geçmişin yaralarını tamamen iyileştirme zamanlarını gösterir.
-Kılıç 4'lüsü Astrolojide Boğa Burcu ve Jüpiter gezegeni ile sembolize edilir.
-Kılıçların 4'lüsü çatışmayı sevmeyen, neredeyse herkesle iyi geçinen, harika bir ortak ve arkadaş edinmeyi öğrenmiş birisidir. Kavga ve çatışma ortamlarında, herkesin yararına olacak barışçıl bir çözüm bulmaya çalışır.
-Bu kişiler, kalabalıktan kaçar ve basit bir hayatı tercih eder. Düşüncelerini hayatına yansıtabilmek için, huzur ve sükuta ihtiyaç duyar. Stresli ortamlardan kurtulmak ister ve yeterli uyku almadan düzgün çalışamazlar.
-Kılıç 4 insanları manevi çalışmaları sever ve hayalini kurdukları sakin ve stresten uzak bir hayatı bulduklarında orada kalırlar.
-Kılıç 4, kişinin kendini dengeli ve huzurlu hissetmesinden bahseder. Çünkü, dramadan uzaklaşan bu kişiler daha sessiz bir varoluş ararlar. Birinin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız, Kılıç 4 bu kişinin sizin şefkatli ve nazik biri olduğunuzu düşündüğü ve yanınızda çok rahat hissettiği anlamına gelebilir.
-Kılıç 4'lüsü çalışma ve çabanın, istikrarın ve sağlam temelleri inşa etmenin sayısı olan, 4 RAKAMIile ilgilidir. Bu kart, 48/12 ve 3 RAKAMInın enerjileri taşır. Buda bize dikkatli olunması gerektiğini, büyük kişisel etki, sorumluluk ve sıkı çalışmanın getireceği değişim ve dönüşümü anlatır. Geçmişi geçmişte bırakmayı önerir.

-Ters Konumda Kılıçların 4'lüsü, huzursuzluk ve tükenmişlik anlamına gelir. Kafasındaki düşünceler ve inançlar kişinin iyileşmesini engelliyordur. Bu kart, kalabalık ortamlarda yaralarından dolayı, kişinin rahat hissetmediği ve huzursuz olduğu veya ilerlemesine engel olan sebeplerden, sürekli uyarılmaya ihtiyac duyduğunda ortaya çıkar. 
-Ters Kılıç 4'lüsü bazan, yanlış zamanda geri çekildiğinizi ve sonuç olarak fırsatı kaçırdığınızı gösterir. Yeniden, sosyalleşmek ve bütünleşmek için, girişimlerde bulunmalısınız anlamına gelir. Bazan, etrafınızdaki şeylerin hızla değiştiğini, tutamayacağınız sözler vermemeniz konusunda sizi uyarır. Bazanda, şu anda yaşamınızda ki muhalefetin güçlü olduğunu, iptalleri ve gecikmeleri gösterir.
-Yaklaşmakta olan değişikler, işlerinizi kolaylaştıracağından, başarısız hissederek kurban rolü oynamamanızı ve pozitifte kalıp, dinlenmenizde yarar olduğunu hatırlatır.
-Ters kılıç 4'lüsü rahatlayamayan ve huzur bulamayan birini gösterir. Bu kişiler, aslında çok az şey yaptıkları halde, sürekli meşguldürler. Bireysel ilişkilerde genelde sorun yaşarlar. Akıllarında ki dağınıklık evlerine ve hayatlarına da yansır.
-Sorunları gerçekçi bir şekilde ele almak için, zihin olarak yetersiz olan bu kişiler, kendilerini rahat hissettikleri için, genelde bulundukları yerden pek ayrılmaz. Hak ettiklerinden daha azıyla yetinmek durumunda kalırlar. İyi bir gece uykusu ve uyumlu ilişkiler için, can atarlar.

KILIC 4 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 adet 4'lü güvenli bir dönemden geçtiğinizi gösterir. 3 adet 4'lü her konuda aşırı dikkatli davrandığınız hakkında bir uyarıdır. 4 adet 4'lü kart, can sıkıntısını ve içinde bulunduğunuz koşullar tarafından, sınırları kabullenişe geçtiğinizi anlatır.

-Yargılamanın yanında Kılıç 4'lüsü, Son zamanlarda bir baskıya maruz kalmış olduğunuzu, benzer bir durumla tekrar karşılaşmamak için, bunu iyi öğrenilmiş bir ders olarak kabul etmenizi, spekülasyonlardan ve karmaşık durumlardan kaçınmanızı önerir.

-Tarot açılımlarınızda her hangi bir As'tan sonra ortaya çıkan Kılıçların 4'lüsü, ilerlemeden önce, bazı uzun vadeli hedeflerin veya planların, yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade eder.

-Bir tarot açılımında 3 veya daha fazla saraylı kartla birlikte ortaya çıkan Kılıçların 4'lüsü, kendinizi güvende hissetmedikçe, kesinlikle yeni girişimlere ve ilişkilere girmemeniz gerektiğini gösterir.

-Kılıç 4'lüsü ve SIHIRBAZkombinasyonu, gelecekte uzun vadeli bir ilişkinin habercisidir. Bir başkasını sevmenin temeli, kendini sevmekle sağlam temeller üzerinde inşa edilir. Hergün kendiniz için zaman ayırıp, bireysel olarak ilerlerseniz, sizi sevmesini isteğiniz kişi için, mükemmel bir konumda olursunuz.

-Kılıç 4 ve IMPARATORICE, mutlu bir yuvanın tüm özelliklerini içinde bulundurur. Huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürdürmek için, evinizde dingin bir ruh halinizi, sürdürmeniz gerektiğini hatırlatır. Tüm aile bireylerini kendinizin önüne koymanızın, herkes için en doğrusu olacağını ifade eder. Huzurlu zihin, sağlıklı bir zihindir. Mutluluk ve başarı düzenli bir evde başlar.

-Kılıç 4 ve Hermit, eşinizle muhtemelen birlikte yaş alacağınızı ve sonsuza dek mutlu olacağınızı gösterir. Bu kombinasyon aynı zamanda, tamamen eşinize odaklanmak yerine, enerjinizin bir kısmını, kendi keyif aldığınız şeylere yönlendirmenizi tavsiye eder. Eğer, kendi içinizde mutlu bir bütünseniz, verdiğiniz taahhütleri daha istekli yerine getirebilirsiniz.

-Kılıç 4 ve ASALARIN ASIbir tarot açılımında birlikte karşınıza çıktığında, yeni başlangıçlara odaklanmanızı önerir. Hayatınızda yeni bir sayfa açarak ilerlemek için, çok uygun bir zamanda bulunduğunuzu, geleceğin geçmişten daha önemli olduğunu anlatır.

-Kılıç 4 ve Hermit birlikte yaşlanmak.
-Kılıç 4 ve Adalet aşırı denge arayışı.
-Kılıç 4 ve ASALARIN 8'LISIinternet, telekomünikasyon.
-Kılıç 4 ve Kupa Kraliçe hemşire.
-Kılıç 4 ve ASALARIN 10'LUSUgece vardiyasında çalışmak.
-Kılıç 4 ve Kılıç Kraliçe bir profesör veya araştırmacı anlamına gelir.


Kılıç 4 + Sihirbaz: Uzun süreli ilişki.

Kılıç 4 + İmparatoriçe: Huzurlu bir ev.

Kılıç 4 + Büyük Rahip: Bekleneni yapmak.

Kılıç 4 + Savaş Arabası: Sessiz bir başarı.

Kılıç 4 + Hermit: Biriyle yaşlanmak.

Kılıç 4 + Adalet: Aşırı denge arayışı.

Kılıç 4 + Asılan Adam: Karar vermekten kaçınmak.

Kılıç 4 + Ölüm: Huzursuzluk.

Kılıç 4 + Yargılama: İnsanlar hakkındaki gerçeği görmek.


Kılıç 4 + Asa Ası: Yeni bir başlangıca odaklanmak.

Kılıç 4 + Asa 4: Herkesin sizin adınızı bildiği bir topluluk.

Kılıç 4 + Asa 7: Sağlık.

Kılıç 4 + Asa 8: İnternet. Telekom.

Kılıç 4 + Asa 10: Gece vardiyaları. Vardiyalı çalışma.


Kılıç 4 + Kupa Ası: Manevi şifa.

Kılıç 4 + Kupa 2: Birini bulmak.

Kılıç 4 + Kupa 4: Eski bir kalıbı tekrarlama.

Kılıç 4 + Kupa 8: Geri çekilme.

Kılıç 4 + Kupa Şövalyesi: Güzel bir zihin.

Kılıç 4 + Kupa kraliçesi: Hemşirelik.

Kılıç 4 + Kupa kralı: Sağlık uzmanı.


Kılıç 4 + Tılsım ası: Birikimleriniz.

Kılıç 4 + Tılsım 3: Bir otel. Bir resepsiyon.

Kılıç 4 + Tılsım 5: Gereklilikler.

Kılıç4 + Tılsım 8: Yönetici stajı. Bilgisayar Bilimi.


Kılıç 4 + Kılıç Prensi: Doğal bir terapist. Doğal terapi. Bir şifacı.

Kılıç 4 + Kılıç kraliçesi: Bir profesör. Araştırma.

KILIC 10 ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar