KILIC 6 ve KOMBINASYONLARI

-Kılıç 6 tarot kartının üstündeki resimde, teknenin bir tarafındaki dalgalı deniz belayı, teknenin sol tarafındaki sakin deniz sıkıntıların sona erdeğini gösteriyor. Teknede ayakta uzaklara bakarak, kürek çeken adam ileriye doğru planlamaları sembolize ediyor.

-Kadının başının örtülü olması alçak gönüllüğü ve kadının solunda oturan çocuk yeni başlangıçları ifade ediyor. Bu kartta tamamı aşağıyı gösteren 6 kılıç, zihinsel dinlenmeyi, kişinin kavga istemediğini ve belirlediği sınırların simgesidir. Kılıçların 6'lısı Astrolojide Merkür gezegeni ve Kova Burcunu temsil eder.

-Kılıçların 6'lısı türbülanslı sulardan geçerek daha sakin sulara ulaşmakla ilgilidir. Üstelik, karşıda görünen karaya ayak basmayı çok az bir mesafe kalmıştır. Tılsım 6, sorunlar karşısında, planladığınız çözümleri uygulamakla ilgilidir ve bu süreçte genellikle bir kaç kişiyide yanınıza alırsınız. Tarot açılımınızdaki diğer kartlar, hayatınızda ki bu değişikliklerin hangi alanlarda olduğu hakkında size fikir verecektir. Bazen, insan stersten uzaklaşmak için seyahat yaptığında Kılıç 6 ortaya çıkar.
-Bir aşk tarot açılımında Kılıç 6, grup içinde veya internette tanışmayı ve uzun süreli ilişkileri ifade eder. Aynı zamanda, evli bir çiftin sorunları üstünde çalıştığını ve çabalayarak sorunlarının üstesinden geldiği bir ilişkiyi de anlatıyor olabilir.

-Kılıç 6, kariyer cephesindeki baskıları, uzun süredir devam eden problemleri planlı bir şekilde çözmeyi, bilgisayar ve seyahat işlerini işaret eder ve ayrıca zor bir döngünün sonunu gösterir. Bu kartın Evet-Hayır sorularına cevabı büyük bir olasılıkla EVET'tir. Ruhsal olarak Kılıçların 6'lısı affetmekten bahseder. Bu kart numerolojik olarak 60 ve 6 RAKAMInın enerjilerini taşır.

-Kılıç 6, daha iyi ve parlak bir geleceğe yol açacak zihinsel egzersizleri, planlamalarınızı ve planlarınızı gerçekleştirdiğinizde ihtiyacınız olan güvenliğe sahip olacağınızı gösterir. Danışanın eski rutinlerinden ve geçmişinden kurtularak hayatına devam etmesi gerektiğini hissettiğini anlamına gelir.

-Bu kurtuluş kişinin eski inandıkları şeylerden bağını koparması, modası geçmiş bir duruma bağlılığından vazgeçmesi veya geçmişinde çok fazla tutunmuş olduğu her hangi birşeyi bırakmak istediğini gösterir. Danışan kişi genelde, bir yere seyahat etmek ve yeni insanlarla tanışmak istiyordur.

-Birinin sizin hakkınızda nasıl hissettiğini sorduğunuzda ortaya çıkan Kılıç 6, bu kişinin büyük bir olasılıkla sizinle yaşadığı geçmişi geçmişte bırakarak, yeni bir başlangıç yapmak istediği anlamına gelir.

-Kılıçları 6'lısı, problem çözme kabiliyeti gelişmiş, yeni stratejiler ve sistemler uygulama konusunda çok iyi olan bir kişiyi gösterir. Bu kişiler, farklı ortamlarda bir çok beceride ustalaşabilen çok zeki insanlardır. Sürekli olarak daha iyi bir dünya yaratmaya çalışırlar. Adil ve tarafsız olan bu kişiler genelde hedeflerine varmada başarılı olurlar ve her zaman yeni bir maceraya atılmaya, yeni beceriler öğrenmeye ve yeni insanlarla tanışmaya hazırdırlar.
-Kılıç 6 insanları kendine yatırım yapmayı sever ve uzmanlıklarını insani amaçlara ve daha iyi yarınlar inşa etmek için çalıştıkları, kar amacı gütmeyen kuruluşlara adarlar.
-TERS KONUMDA KILIÇ 6, seyahat planlarının iptal edildiği veya ertelendiğini gösterebilir. Aynı zamanda, özellikle fizik, matematik ve fen gibi zihinsel görevlerde problem çözmede zorluk anlamına gelir. Kılıç 6 ters konumda olduğunda, teknenin içindekiler düşer ve buda ihtiyaç duyulan değerli bilgileri kaybetme tehlikesini gösterir. Tarot açılımlarınızda Ters Kılıç 6'lısı karşınıza çıktığında, verilerinizi yedeklediğinizden ve koruduğunuzdan emin olun. Bu kart bazan, birisi başka birisinin fikri mülkiyetini, ödevini veya fikirlerini çaldığında da ters konumda ortaya çıkabilir.

-TERS KONUMDA KILIÇ 6, engeller anlamına gelir. Bazan, sorunlarınıza geçici ve kolay çözümler bulduğunuzu, bu şekilde devam ettiğiniz taktirde sorunlarınızın her seferinde daha da büyüyerek tekrar tekrar karşınıza çıkacağını gösterir.
-Bazan, mevcut sorunlardan hemen çıkış yolu bulmanın mümkün olmadığını ve koşullar değişine kadar sabırla beklemekten başka çareniz olmadığını ifade eder ve inancınızı korumanızı önerir.

-Bazanda, ters konumda Kılıçların 6'lısı ortaklığınızın koptuğunu, bu deneyimden ders almanızı, bunun için üzülmemenizi, çünkü ilerde ortaklık bitmiş olduğu için, çok daha olumlu koşullara sahip olabileceksiniz anlamına gelir.
-TERS KONUMDA KILIÇ 6 KİŞİLERİ, su üstünde kalmakta sorun yaşayan insanlardır. Bu kişiler yetkililerle ve hatta düzenlenmiş kurallara uymakta bile sorun yaşarlar. Bu dünyaya kuralları çiğnemek için geldiklerini düşünürler. Bu kişilerin takıntılı kalma ve takıldıklarının içinde kendilerini kaybetme sorunları vardır ve ayrıca zaman yönetiminde başarısızdırlar. Beladan kurtulmak için pek çaba harcamazlar ve sürekli donanımsız olarak derin ve türbülanslı sularda yüzerler. Sonunda, arkadaşlarını ve ailerini kendilerinden bıktırırlar ve yalnız kalırlar. Yalnız kaldıklarında da kendilerine bilmeden iyilik yapan başka birine kancayı takarlar.

- Ters konumda Kılıç 6'lısı, fiziksel hastalıklarınızın devam etmesine izin veriyormuş gibi görmezden gelmekle, sağlığınızı tehlikeye attığınızı gösterir. Bu kart karşınıza çıktığında, uyarıyı dikkate alın ve olumlu adımlar atın. Kişisel gerçeklerinizi bulmak için, ruhunuzun derinlerine bakının. Psikolojik ve ruhsal sorunlarınızı çözümlediğinizde, fiziksel olarakta daha güçlendiğinizi farkedeceksiniz.

KILIÇ 6 KOMBINASYONLARI

-KILIÇ 6'lısı bir tarot açılımında Asaları 8'lisi ile birlikte ortaya çıkarsa, tatile çıkmak anlamına gelir.

-Kılıç 6 Tılsımların 9'lusu ile birlikte, genellikle güzel bir yere taşınmayı ifade eder.

-Savaş Arabası ve Tılsımların 6'lısı kombinasyonu, doğru yönde hızlı bir yükseliş anlamına gelir. Ancak, böyle durumlarda, genede büyük resmi gözden kaçırmamakta ve kontrolü elden bırakmamakta yarar vardır.

-Bir tarot açılımında karşınıza çıkan 2 adet 6'lı arkana minör kart partnerinize haklı bir güven ve inancınızı, 3 adet 6'lı kart heyecan veren bir romantizmi ve önünüzde romantik dönemler olduğunu gösterir. Bir tarot açılımında 4 adet 6'lı kart duygusal güvenlilk anlamına gelir.

-Büyük Rahibe'nin yanında Kılıçların 6'lısı, mevcut planlarınızın açıklanamayan, uygun şekilde değerlendirilemeyen bazı yönleri olduğunu ve devam etmemeniz konusunda bir uyarıdır. Durumunuzla ilgili tüm ayrıntılara sahip olana kadar beklemelisiniz anlamına gelir.

-AY Kartının yanında KILIC 6'lısı, tam resmi şu anda bütün olarak görmeniz mümkün olmadığı için, doğru zaman gelene kadar ilerlemeyi askıya almakta fayda olduğunu gösterir.

-KADER CARKI'NIN YANINDA KILIC 6'lısı göründüğünde, finans dünyasında bazı değişiklikler olabileceğini, adım atmak için sabırla beklemenizin daha doğru olacağını ifade eder. Geçmişte verdiğiniz emeklerin ve gayretlerin mükafatı yakın zamanda, kendiliğinden hayatınıza girmeye başlayacak ve böylesi daha doğru olacak anlamına gelir.
-Bir tarot açılımında Kılıçların 6'lısının önünde veya arkasında her hangibir 10 numaralı arkana minör kart bulunduğunda, etrafınızda bazı gizli tuzaklar olabileceğinden, durumunuzu tüm yönleriyle, dikkatlice, tekrar bir değerlendirmenizi tavsiye eder. Zorunlu olmayan harcamalarınıza kıstlama getirseniz iyi olur.

-ASALARIN 8'lisinin yanında KILICLARIN 6'lısı, uzun bir yolculuk veya tatili işaret eder. Eğer, zaten tatildeyseniz tatil uzayacak anlamına gelir.
-Kılıç 6'lısının yanında Savaş Arabası küçük bir hamle büyük bir hamleye dönüşecek,
-Kılıç 6'lının yanında Asılmış Adam, bilimsel bir buluş,
-Kılıç 6'lının yanında Itidal uzaklara taşınmak,
-Kılıç 6'lının yanında Tılsım Ası, finansal konular daha güvenli bir duruma ilerliyor,
-Kılıç 6'nın yanında Kılıç 3 müzikte başarı,
-Kılıç 6'nın yanında Tılsım 2 yeni bir dil öğrenmek,
-Kılıç 6'lının yanında Kupa 2 aşk için seyahat etmek anlamına gelir.


Kılıç 6 + Apdal: Bir şansla karşılaşmak.

Kılıç 6 + İmparator: Organizasyonu ilerletmek.

Kılıç 6 + Büyük Rahip: Yerleşmek.

Kılıç 6 + Aşıklar: İlişkinizde ilerlemek.

Kılıç 6 + Savaş Arabası: Küçük bir hamle büyük bir hamleye dönüşür.

Kılıç 6 + Asılmış Adam: Bilimsel buluş.

Kılıç 6 + İtidal: Uzaklara taşınmak.



Kılıç 6 + Asa 5: Kendiniz hakkında bilgi edinmek için bir yolculuğa çıkmak.

Kılıç 6 + Asa 7: Yönetici olmak. Daha çok sorumluluk.

Kılıç 6 + Asa 10: Kariyerinize yatırım yapmak.

Kılıç 6 + Asa kraliçesi: Akademik başarı.
Kılıç 6 + Kupa 2: Aşk için seyahat etmek.

Kılıç 6 + Kupa 7: Çevrimiçi çalışmalar.

Kılıç 6 + Kupa 8: Bir bölümü bitirme.

Kılıç 6 + Kupa 10: Gerçek amacınızı bulmak.



Kılıç 6 + Tılsım Ası: Finansal güvenliğe doğru ilerliyor.

Kılıç 6 + Tılsım 2: Yeni bir dil öğrenmek.

Kılıç 6 + Tılsım 7: Ülkeye taşınmak.

Kılıç 6 + Tılsım 9: Bir tatil. Bir buluş.

Kılıç 6 + Tılsım 10: Aileyi ziyaret etmek.



Kılıç 6 + Kılıç 2: Matematiksel ve teknik beceriler.

Kılıç 6 + Kılıç 3: Müzikal beceriler.

Kılıç 6 + Kılıç 5: Yabancı olmak.

Kılıç 6 + Kılıç kralı: Katı bir ebeveyn veya patron. Yol gösterici.

Yorumlar