KILICLARIN 10'LUSU ve KOMBINASYONLARI




-Kılıç 10'lusu sırtından bıçaklanmak, günden güne tükenmek ve yorgun hissetmek, taleplerle baş edememek ve çatışma sonrasında kurban gitmek anlamına gelir. Bir şeyin sonunda kendini İşe yaramaz hissetmek ve yeni bir başlangıca duyulan ihtiyaçtır. Karanlığın sonu gelindi ve ileriye giden tek yol var anlamına gelir.

-Sırtında on kılıçla yerde yatan adam, dibe vurmayı simgeliyor. Asimetrik sırada on kılıç, yerdeki adam için tamamen yönetilemez olan yenilgiyi ve sonları sembolize eder. Kırmızı pelerinin üstünden saplanmış 6 kılıç, kişinin içinde bulunduğu durumdan kaçacak ve saklanacak hiçbir yeri kalmadığı anlamına geliyor. Adamın vücudunun üstündeki 4 kılıç, istenmeyen sonları ve kayıpları gösteriyor. Güneş, karanlığı dağıtarak arka planda yükseliyor ve yeni bir başlangıç işaret ediyor.

-10 Adet kılıç, sonlar ve kayıplar, arkadan bıçaklanma ve destek eksikliğini sembolize eden bir tarot kartıdır. Yağmurun altında ıslanırsın zihniyetine sahiptir ve danışan ıstırabın sonunun olmadığını hissediyor olabilir. Bununla birlikte, daha olumlu bir kayda göre, bu kart genellikle acıyı sona erdirmek için bir fırsat olduğunda ortaya çıkar. En kötüsü oldu ve sen hayatta kaldın.

-Kılıç 10 tarot kartı, ilişkilerde yenilenme ihtiyacını ve bekar birisi için bekarlığın sonunu gösteriyor olabilir. Bir kariyer tarot açılımında genelde cenaze müdürü, dedektif, adli tıp gibi ölümü içeren işleri ifade eder. Ayrıca, Kılıç 10'lu, danışanın emekli olmaya hazır olduğunu ve Özellikle ters konumda ortaya çıktığında işsizlik anlamına gelebilir. Bazanda, sağlıkla ilgili olarak bu kart Akupunkturdan da bahsediyor olabilir.

-Birinin sizin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız, Kılıç 10'lu, bu kişinin aranızda yaşananlardan dolayı hayal kırıklığına uğramış ve çok mutsuz hissettiği anlamına gelir. Kılıç 10'lu karanlıkta kalmayı ifade eder. Karakter olarak Kılıç 10'lu, kendini sık sık zorluk ve mücadele içinde bulan birini gösterir. Bu kişiler kendilerini bağımlılıktan kurtarma mücadelesi verir. İlişkileri, işleri ve projeleri sona erdiğinde kendilerini rahatlamış hissetmek isterler. Kılıç 10, kişinin genellikle dramatik ve hatta şiddetli bir şekilde bitişidir.

Ancak, yine de kişiye özgürlük duygusu verir. Çünkü, bu kişi mutlu olmak için mücadele eden biridir. Aslında Kılıç 10'lu kişinin yaralarının iyileşme dönemine geçebileceğinin işareti olduğundan bir rahatlama getirir. Genelde bu kişiler iyileşmeleri gerektiğini bilirler ve daha iyi zamanları hayal ederler. Ancak, yeni bir yaşam tarzı yaşamaktan korkarlar. Çoğunlukla, sürekli başarısızlık ve yıkım duyguları nedeniyle her türlü ilişkiyi yorucu bulmaya başlarlar ve bu kişiler diğer insanlara soğuk ve mesafeli gelirler.

-Kılıç 10'lu kaderi değiştiren bir karttır. Bu değişimin içinde yer alanlardan daha az şanslı olanlara şefkat göstermenizi ister. Kılıç 10'lu temizlenmek ve aydınlığa çıkmak için bir moladır ve yorucu bir durumun sonunda ilişkiyi bitirmeniz gerçeğini kabul etmekle yüzleşmek zorunda bırakır. Bitişleri kabullenişe geçmek gerçekçi bir bakış açısıdır ve daha az acı vericidir. Kılıç 10 gerçekten zor bir durumda acı ve ızdırap veren bir sondur.

-Bir kombinasyon içinde Kılıç 10'lu, içinde bulunduğunuz yıkıcı durumun doruk noktasına ulaştığınızı gösterir. Kabul edilmesi zor bir projenin çökmesi ile planlar başarısızlığa uğradı anlamına gelir. Bu durumda, güçlü kalabilmek için olumlu kartların neler olduğunu değerlendirmek gerekir.

-Kılıç 10, genelde hukuki bir meselenin ele alınmak üzere gündeme geleceğini işaret eder. Davanızın güçlü olduğundan emin olmak için gerçeklerinizi netleştirmelisiniz. Kılıç 10, kariyer, sosyal konum veya ilişkinizin tehlikede olabileceğini, kendinizi daha iyi koruyabilmeniz için ilişkideki bağları koparmanızı ve ayrılığı öneriyor olabilir.

-Kılıç 10, kendi kazancı için bir başkasını kontrol etmek isteyen biri hakkında size bir uyarıdır. Kılıç 10'lu aynı zamanda iyi tanımadığınız hatta hiç tanımadığınız insanlarla uğraşacaksınız, çok dikkatli olmalısınız demektir. Bir tuzak veya pusuya benzer beklenmedik bir durumu işaret ediyor olabilir.Tüm yolları ve tüm açıları değerlendirerek bu bitişin veya sonun sizin için en doğrusu olduğuna karar verdiyseniz, buna inandığınızı düşünüyorsanız ilerleyin ve ilişkiyi bitirin.

-Ters konumda Kılıç 10, başarısız olmaktan çok korkan ve sürekli terör ve öfke içinde yaşayan birini gösterir. Bu kişilerin toplum içinde itibarları genellikle zayıftır. Onlar, itibarlarını kurtarmanın bir yolunu bulmak için sürekli olarak akıl oyunları oynarlar. Ters Kılıç 10'lu insan karakteri, genellikle dünyaya söz verir. Ancak hiç denilecek kadar taahhütlerinin çok azını yapar. Ailelerini ve arkadaşlarını sürekli hayal kırıklığına uğratırlar. Bir adım geri atıp korkularıyla yüzleşmeleri, ya da en azından söz verip yerine getirmemek gibi kötü bir huyları olduğunu kabul etmeleri gerekir.

-Kılıç 10'lu kişileri, genelde eksiklikleri kabul edemeyen birini gösterir. Kılıç 10 ters çevrilmiş konumda olduğunda kişi mükemmel olmaya çalışır ve eksikliklerini kabul etmez ve sonuç olarak kendisini bitkin bulur. Onlar gerçekten önemli olanı görmek için içsel özden yoksundurlar. Hayatları ilk bakışta güzel görünür, ama gerçekte çok az iyi hatırası olan çok sığ ve boş bir varoluşa sahiptirler.

-Kılıç 10'lu tarot kartı özet olarak, üzüntü ve keder hissedebileceğiniz bir tür sonla karşı karşıya kaldığınız zamanları gösterir. Bu anlar değişimle yüzleşmeniz gereken bir zamandır. Danışanın uzun süre hizmet ettiği bir düşünme biçimine yatırım yaptığında başarısız olduğunu göstermek için karşısına çıkar. İnandıklarının yanlış olduğu kanıtlanmıştır ve artık eskisi gibi devam edemeyeceğinin farkına varmıştır. Bu durumda yenilenme olması gerekiyordur. Ya kendini yeniler yüzer çıkarsın, ya da tehlikeye girer batarsın. Hiç birşey artık aynı kalamaz.

-Danışanın işsizlik problemi olduğunda veya birisi hiç emekli olmak istemediğinde, Tarot açılımlarında sık sık Kılıç 10 ortaya çıkabilir. Bazı insanlar için emekli olmak yorucudur. Bu kişinin kendisini yenilemesi ve dünyanın hala ona ihtiyacı olduğunu fark etmesi gerektiğinde Kılıç 10 ortaya çıkar. Öyle ya da böyle hayat yeniden yenilecek, ancak bu çalışma yoluyla olmak zorunda değildir. Bu yenilenme danışan kişinin istediği her hangi bir başka yolda da olabilir.

-Kılıç 10'lu numerolojik olarak 64/10/1 sayısı ile bağlantılıdır. Bu rakamlar yeni başlangıçları, bağımsızlığı, liderliği, mirası anlatır. 64/10/1 rakamlarının manyetik titreşimi neşe ve şefkat içerir. Aynı zamanda, seçilen bir görevi bitirmek için grubun azimli ve birlik olması anlamına gelir. Buradaki 1 rakamı başlangıçları gösterir ve eskinin yıkımına odaklanıldığını ifade eder.

- Kılıç 10 tarot kartı ters konumda, danışanın günah keçisi olduğu ve diğer insanların suistimallerinin suçunu üstlenmek zorunda kaldığı, kasıtlı olarak bir komploya çekildiği anlamına gelir. kişi, yaptıklarından vazgeçmiyor, ona hiç destek yok, hatta kasıtlı sabotajlar bile varsa bu durumda yorgun ve yıpranmış olan bu kişinin çevresindeki kişilere mal olacak bir hata yapma olasılığı yüksektir.

BAZI KILIÇ 10 KOMBİNASYONLARI:

-İMPARATOR'UN yanında KILIÇ 10'lu çözümlenemeyen bir meselede gelişen olayları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmede zorlanıldığını gösterir.

-HERMIT'in yanında KILIÇ 10, gelecekteki faaliyetlerin sorumluluğunu üstlenmeden önce çok fazla kapsamlı araştırma, inceleme ve değerlendirme yapılması gereğini vurgular.

-KILIÇ 10'lu bir kombinasyon içinde 3 Adet 5'li Arkana Minör kartlarıyla göründüğünde ani ve beklenmedik bir değişim döngüsünde olduğunuzu gösterir. Bu kombinasyonun size mesajı; işler netleşene kadar planlar ve kararlar almaktan kaçınmanızı önermesidir. Rekabet, münakaşa veya karmaşa enerjisi geçene kadar ani kararlar alıp yeni atılımlardan kaçınmalısınız.


10 kılıç + Apdal: Yeniden eğitim.

10 kılıç + İmparatoriçe: Kendinizin veya bir başkasının ihtiyaçlarını ihmal etmek.

10 kılıç + İmparator: Sadece bir sayı gibi hissetmek. Bir sistemde kaybolmak.

10 kılıç + Büyük Rahip: Manevi bir kriz. Ego kontrolden çıktı.

10 of kılıç + Aşıklar: Bir ilişkide kimliğinizi kaybetmek.

10 kılıç + Güç: Kendini kurtarmak için başkalarını kurtarmak.

10 kılıç + Hermit: Duygusal olarak ulaşılmaz olmak.

10 kılıç + Kader Çarkı: Daha iyiye hızlı bir dönüş.

10 kılıç + Adalet: Tazminat istemek.

10 kılıç + Denge: İçinizdeki en kötüyü ortaya çıkaran bir durum veya kişi.

10 kılıç + Yıkılan Kule: İntikam peşinde.

10 kılıç + Dünya: Başarısız blokların büyümesi korkusu.


10 kılıç + Asa ası: Yeni bir hayata başlamak.

10 kılıç + Asa 3: Zorlu bir durum.

10 kılıç + Asa 5: Denemeden pes etmek.

10 kılıç + Asa 8: Kaçış problemleri.

10 kılıç + Asa 10: Her şeyin üstesinden gelememe.

10 kılıç + Asa şövalyesi: Paspas olarak kullanılıyor.

10 kılıç + Asa kraliçesi: Kaos yaratmak.

10 kılıç + Asa kralı: Şiddet.


10 kılıç + Kupa Ası: Hastaları iyileştirmek. Başkalarına yardım etmek.

10 kılıç + Kupa 2: Sıkıntı nedeniyle daha da yakınlaşıyor.

10 kılıç + Kupa 4: Depresyon.

10 kılıç + Kupa 5: Derin keder.

10 kılıç + Kupa 6: Geçmişi bırakamamak. Tüyler ürpertici anılar.

10 kılıç + Kupa 7: Uyuşturucuyla kaçmak.

10 kılıç + Kupa 10: Cesur bir yüz takınmak. Başkalarını içeri almamak.

-Kılıç 10 ve Kupa 10 kombinasyonu, ilişkilerde çelişkili duyguları ifade eder. Aklınızdaki kişinin çok fazla kafa karışıklığı var. Size karşı hisleri olsa da, sizin ile ile mutlu olabileceğini düşünse de, geçmişte yaşadığı bir ihanetin acısını hala unutmamış ve kendisini o acının içine hapsetmiş olabilir.

-Burada Kılıç 10'lu Kupa 10'luyu, yani aslında Kupa Ası'nı işaret ediyor. Mevcut ilişkinizin devam etmeyeceğini yeni bir ilişkiye şans vermenizi tavsiye ediyor.

10 kılıç + Kupa Prensi: Karamsar bir insan.

10 kılıç + Kupa Şövalyesi: Yaratıcı yeteneklerinizi görmezden gelmek.

10 kılıç + Kupa kraliçesi: Kederden kurtulmak. Acı hakkında yazmak.


10 kılıç + Tılsım 2: Para israfı.

10 kılıç + Tılsım 3: Çalışmada ilerleme eksikliği.

10 kılıç + Tılsım 6: Hayırseverliğin sonu.

10 kılıç + Tılsım 7: Eskiden sizin için çok şey ifade eden bir şeye olan ilginizi kaybetmek.

10 kılıç + Tılsım 9: Tutsak gibi hissetmek. gözaltı.

10 kılıç + Tılsım 10: Kısıtlamalar ve yükler.

10 kılıç + Tılsım Prensi: Bağımsızlık eksikliği.

10 kılıç + Tılsım şövalyesi: İşsizlik.


Kılıç 10 + Kılıç Ası: Yeni bir başlangıç. Parçaları toplamak. Adaleti sağlamak.

Kılıç 10 + Kılıç 2: Toksik dil sendromu. Zararlı dedikodu.

Kılıç 10 + Kılıç 3: Kalp kırıklığı.

Kılıç 10 + Kılıç 4: Çok ihtiyaç duyulan dinlenme. Hastalıktan Kurtulmak.

Kılıç 10 + Kılıç 5: Mağdur olmak.

Kılıç 10 + Kılıç 6: Zor bir hareket. Zor seyahatler. Kötü bir durumdan uzaklaşmak.

Kılıç 10 + Kılıç 7: Dar görüşlülük. Güven sorunları. Bilmeden başkalarını incitmek.

Kılıç 10 + Kılıç 8: Karanlığa sıkışmış. Kör. Göz hastalığı. Derin güvensizlikler.

Kılıç 10 + Kılıç 9: Karanlık bir yer.

Kılıç 10: Çok karanlık. Ruhun karanlık gecesi. Sabotaj.

Kılıç 10 + Kılıç Prens: Yalanlar ve aldatma. Sırtından bıçaklanmak. Zor yoldan öğrenmek.

Kılıç 10 + Kılıç Şövalye: Tehlikeli bir kişi.

Kılıç 10 + Kılıç Kraliçe: Acı. Bir kadını küçümseme

Kılıç 10 + Kılıç Kral: İntikam.


Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Kılıç 10+ asa 7 anlamını öğrenebilir miyim teşekkürler