KILIC 8 ve KOMBINASYONLARI



-Kılıçların 8'lisi tarot kartının üstündeki resimde, kadının etrafındaki ucuyla toprağı işaret eden 8 kılıç kadının korkularını sembolize ediyor ve eli kolu bağlı olduğundan pasif kalmasına neden oluyor. Kadının sağındaki 3 kılıç kadının kalbinin kırılmasından korktuğunu ve solunda 5 kılıç yenilme korkusunu ifade ediyor. Gözlerinin ve kollarının bağlı olması, kadının şaşkınlığını ve hareket edemediğini simgeliyor.

-Gri gökyüzü iyimserlik eksikliğini, kasabanın uzaktan silüetinin görünmesi yalnızlık duygusunu ve kadının çıplak ayaklarıyla parmaklarının ucunda engebeli zemine basıyor olması ilerleme korkusunu ifade ediyor. Kılıçların 8'lisi mutsuzluğa ve uyumsuzluğa neden olan bir durumda kapana kısılmış olmayı veya buna bağlı bir duyguyu ifade eder. Kılıç 8 bir tarot açılımında göründüğünde ihanete karşı dikkatli olmanızı, gözünüz kulağınız açık durumda ve çok farkında olmanızı, sezgilerinize ve iç sesinize kulak vermenizi ister.

-Kılıç 8'lisi öyle bir karttır ki, Hem bilinen hemde bilinmeyenden korkuyorsunuzdur.
Danışana yapsa bir türlü, yapmasa başka bir türlü acı veren lanet bir durumu gösterir ve kişi kendisini güçsüzleştiren bu mevcut durumdan uzaklaşmayı başaramaz.

-Kılıç 8, kafa karışıklığı nedeniyle takılıp kalma ve neler olup bittiğini bilememe halidir. Bu kartı danışan kişi genelde, iç güdüleri ve hisleri diğer insanlar tarafından kale alınmadığında seçer. Bu öylesine güçlü acı veren bir kırılmışlık duygusudur ki, bir allahın kulu sizi adam yerine koymaz ve size cevap vermez ve siz sonsuza kadar susmak istersiniz.

-Kılıç 8'lisi, öğrenme güçlüğü çeken ve zihinsel blokaj yaşayan kişilerde, afazi, disfazi, otizm veya kişinin iletişim kurma biçimine müdahale eden, beyin bozukları olduğunda ortaya çıkar.

-Afazi, beyinde meydene gelen bir hasar sonucunda konuşamama, konuşulanı anlayamama, söyleneni tekrarlayarak konuşma, okuma, yazma yeteneklerininin kısmen veya tamamen kaybıdır.
-Disfazi bir çeşit konuşma bozukluğudur. Beynin yapısındaki bozukluk sonucu kavrama ve ifade yeteneğinde anormallik olduğunda ortaya çıkar. Bu hastalar isimleri ve kelimeleri bulmakta, konuşulanları anlamakta ve kendilerini ifade etmekte güçlük çekerler. Kılıçların 8'lisi, kişinin birinin eleştirisiyle baş etmekte zorlandığını ve eleştiriyi içselleştirerek o kişinin zihisel durumuna müdahale edildiğini gösterir. Bu kart bir birimize karşı daha nazik ve saygılı olmamız gerektiğinde ortaya çıkar.

-Bir aşk tarot açılımında kılıç 8, danışan kişi bekarsa hiç beklemediği bir anda hayatının aşkıyla tanışmak üzere olduğu anlamına gelir. Eğer, danışanın partneri varsa ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak isteğini gösterir. Ancak, zaman şu an bir sonraki aşamaya ilerlemek için doğru değildir.

-Bir kariyer açılımında Kılıç 8, özel yardım terapistleri, konuşma patologları ve destek çalışanları gibi iletişim sorunları olan kişilerle çalışmayı ifade eder. Kılıç 8 tarot kartı, danışan kişinin kendisi için en iyi kariyerin hangisi olduğunu bilmediği veya seçtiği alanda nasıl ilerleyeceğinden emin olmadığı anlamına da gelebilir.

-Kılıç 8 olumsuz bir tarot kartıdır. Danışan kişinin olacağını düşündüğü şey olmadı. Neden olmadığını gerçekten merak ediyor. Çünkü, muhtemelen birileri tarafından manipüle ediliyor ve ilerleyebileceği en iyi yolun ne olduğu konusunda hiç bir fikri yok. Eğer, birinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız, muhtemelen o kişinin sizinle ilgili duyguları konusunda kafası karışık ve derinlerde gerçekten sizi istediğinden emin değil.

-Kılıç 8 kişilikleri, beyin hücreleri felç geçirmiş gibi hareket ederler ve genelde kendi sorunları içinde kaybolurlar. Büyük resmi göremezler. Bu kişilerin muhakeme yetenekleri zayıftır ve bir şey yaparken en son yapılacak şeyi ilkönce yaparlar. Kafa gitti tabii.. Bu durumda tepkisel davranır, ani karar verirler ve genelliklede karşılarındakiler tarafından yanlış anlaşıldıklarını sanırlar. Aslında bu kişiler kendileri her alanda yanılma ve yanlış anlama kalıbına sahiptirler. Madde ve hakikat yerine görünüşe odaklanırlar.
-TERS KONUMDA KILIÇ 8 KARTI, kendinden şüphe eden, korku ve izole sebebiyle ilerleyemeyen bir kişiyi gösterir. Kişi aslında ileriye giden doğru yolu bilir. Ancak, kafasında düşündüğünden kaçmayı ve olduğu yerde kalmayı kendisi seçer. Bu kart genelde, danışan kişinin daha önceki yaşamına dönmek istediğinde ortaya çıkar. Danışan mevcut durumundan memnun değildir ve geçmişte sahip olduğu şeyleri geri istiyordur.

-Bir tarot açılımında ters konumda karşımıza çıkan Kılıç 8, durumunuzun sınırları tarafından eziliyor olduğunuz için mutsuz olsanız bile, güçlü kalmaya ve özgürlüğünüz için savaşmaya teşfik eder. Ters Kılıç 8, önünüzdeki 8 hafta içinde hem evinizde hemde yollarda kazalara karşı sizi uyarır. Yollarda, diğer sürücülerin dikkatsiz hareketleri karşısında extra uyanık ve farkında olmaya çalışmanızı tavsiye eder.

-Ters konumda Kılıç 8, yeni başlangıçlar yapılabileceğini gösterir. Doğru yönde sıçramalar ve disiplinli çalışmalar için en elverişli zamandır. Çünkü, Kartın ters konumda oluşu sınırlamaların ortadan kalktığını ifade ediyor ve ilerlemeye hazır olduğunuzu gösteriyor olabilir. Özgürce düşünüp, özgürce hareket edebileceğiniz için kısa süre içinde olumlu eylemlere geçebileceksiniz. Yakın gelecekte olumlu gelişmeler olması için, konuyla ilgili küçük değişiklikler başlatılırsa, işler daha kötüye gitmeyecek anlamına gelir.

-Ters Kılıç 8, danışanın hayatının belirli alanlarının kısıtlandığını, rahatsız edici durumun açılımınızdaki diğer kartlardan kaynaklandığını ifade eder. Düşüncelerinizdeki durum size çok tatmin edici görünüyor olsa bile, bilinmeyene adım atmaktansa zaten tanıdık bir durumda kalmak daha kolaydır ve sahip olduğunuz konumu korumanız daha doğru olacaktır . Böylece, enerjinizi boşa harcamamış olursunuz. 

TER KONUMDA KILIÇ 8 KARAKTERİ, kendi kendini sabote etmeye eğilimli birini belirtir. Kendini kurtarmaya çalışır, ancak ilerlemekte zorlanıyordur. Bu kişiler doğru ile ynlışı ayırt edemezler ve genelde kolay olduğu için yanlış yolu seçerler. Kİşi gerçeklerin kendisine zarar vermesinden korkar. Bu kişiler kendi gücüne inanmaz, başarıdan kokarlar ve benlik saygıları zayıf olduğundan genellikle kafalarını kuma gömerler.

-Kılıç 8'li 62 ve 8 sayısıyla ilişkilidir. 6 rakamı sevgi, insanlık ve aile ile ilgilidir. 62 den gelen 8 rakamı, karma, güç, otorite, liderlik, verme ve alma sayısıdır. Kılıç 8 ile ilgili olarak 8 rakamı, herkesin iyiliği için zamanı ve enerjiyi akıllıca ve uyumlu kullanmayı tavsiye eder.

-Kılıç 8'lisi bir tarot açılımında göründüğünde kısıtlamaların sizi endişenlendiriyor olabileceğini ve profesyonel nitelikleri olan birinden destek almanızı önerir. Kılıç 8 bazan ev değiştirmeyi ve yolculuğu, bazanda uzun zamandır beklediğiniz bazı haberler size gelmek üzereyken dikkatli olmanızı ifade eder.

GUNES'in yanında KILIÇ 8'lisi, mevcut olumsuz koşullar ne olursa olsun, daha iyiye doğru kesin bir değişimin yolda olduğu anlamına gelir. Sıkı çalışma ve çabalarınızla niyetinizde istenen sonuca kısa sürede varacak ve meyvelerini toplayabileceksiniz.

-ASILMIS ADAM'ın yanında Kılıçların 8'lisi, sizden kendinize sessiz tavsiyede bulunmanızı ve bunu kimseye söylemeden kendinize saklamanızı ister. Çünkü rahatsız edici bir durumu daha da kötüleştirebileceğinden, şu anda fikrinizi söylemek durumu içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Kendinize tavsiyeniz sizin sırrınız olsun.

-Kılıç 8'lisi, etrafında diğer kılıç kartlarıyla birlikte olduğunda, sağlıkla ilgili tıbbi bir tedavi veya operasyon gerektiğini gösteriyor olabilir. Sağlık sorunlarını görmezden gelmemelisiniz.

-Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 8 kartı, yeni bir romantizm, ilişki veya ortaklık konusunda hafif bir endişe olabileceğini ima eder. 3 adet 8'li güçlükler, engeller ve gecikmeleri anlatır. Bir tarot açılımında 4 adet 8'li kart, kontrolünüz dışındaki güçlerin neden olduğu kafa karışıklığı ve yüzleşmeyi ifade eder.
-ASILMIS ADAM'ın yanında Kılıçların 8'lisi, sizden kendinize sessiz tavsiyede bulunmanızı ve bunu kimseye söylemeden kendinize saklamanızı ister. Çünkü rahatsız edici bir durumu daha da kötüleştirebileceğinden, şu anda fikrinizi söylemek durumu içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Kendine tavsiyeni kendine sakla.

-Kılıç 8'linin etrafında diğer kılıç kartlarıyla birlikte sağlıkla ilgili tıbbi bir tedavi veya operasyon gerektiğini gösteriyor olabilir. Sağlık sorunlarını görmezden gelmemelisiniz.

-Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 8 kartı, yeni bir romantizm, ilişki veya ortaklık konusunda hafif bir endişe olabileceğini ima eder. 3 adet 8'li güçlükler, engeller ve gecikmeleri anlatır. Bir tarot açılımında 4 adet 8'li kontrolünüz dışındaki güçlerin neden olduğu kafa karışıklığı ve yüzleşmeyi ifade eder.
-Şeytan ve Kılıç 4'nün yanında Kılıç 8'lisi hapishane anlamına gelir. Eğer, bu kartlara yakın Kılıç Kral ortaya çıkarsa, üniformalı veya üniformasız erkek devlet memurunu gösterir.

-Şeytan, Kılıç 9 ve Kılıç 8'li maddi konularda oynanan tuzağa düşmüş olmaktan veya herhangi bir konuda oyanan oyuna kurban olmaktan dolayı yaşanan tarvmanın etkilerini kalıcılığını ifade eder. Ne kadar çabuk toparlanır, yaşamınızda yeni başlangıçlar yapma cesaretini gösterirseniz, o kadar çabuk normale dönersiniz. Geçmişe dönme hesapları yapmayı ve nasıl oyuna geldiğinizi düşünerek acı çekmeyi bırakın. Ancak yaşadıklarınızdan ders almayıda ihmal etmeyin.

-Büyük Rahip ve Kılıç 8 birlikte, kendini görevine bağlı hisseden birini gösterir. Eğer, bu kartların etrafında Asaların 10'lusu varsa, danışanın kendisini bunalıma sokan sorunlar veya siparişler arasında sıkışıp kaldığını ve çaresizliğini ifade eder.

-Kupa 2'lisi ve Kılıç 8'lisi, bir ilişkide veya ilişkiyi etkileyen bir durum karşısında kendini kapana kısılmış gibi hissetmek anlamına gelir.

-Kılç 8'linin yanında Apdal Kartı, çok yakında karşınıza umulmadık bir fırsat çıkacağını anlamına gelir, ancak ortaya çıktığında ondan en iyi şekilde yararlanabilmek için hazır olmalısınız. Ayrıca, bu kombinasyon bir tuzak veya bir mağduriyetten sonra özgürleşmek ve kendi kedine iyileşmeye çalışmak anlamınada gelir.
Kılıç 8 + Sihirbaz: Karışık mesajlar alıyor olabileceğinizi ifade eder, ancak ilerleme kabiliyetiniz olduğu için kendinize güvenmenizi ister.
-Kılıç 8 Kartını Şeytan Kartı ile birlikte seçtiğinizde bu kombinasyon, kendi inanç ve fikirlerini size empoze etmek isteyen, güçlü bir fikir insanını ifade ediyor olabilir ve siz kendinizden bile şüphe etmeye başlarsınız.
-Eğer, Kılıç 8'iyi Kılıç 7 ile birlikte seçtiyseniz, bu sizin belirli konularda karanlıkta tutulduğunuzu gösterir. Tarot açılımınızdaki diğer kartlar, bu konuların ne olduğunu size söyleyecektir.

Kılıç 8 + Sihirbaz: Karışık mesajlar alıyor.
Kılıç 8 + İmparator: Öngörülemezlik. Bitmemiş iş.
Kılıç 8 + Asılan Adam: Başkalarını üzme korkusu.
Kılıç 8 + Şeytan: Sınırlayıcı bir durum. Hapishane. İzolasyon.
Kılıç 8 + Ay: Yoldan sapma.

Kılıç 8 + Asa 2: İki kötü seçim.
Kılıç 8 + Asa 4: Başkalarının ne düşündüğü hakkında endişelenmek.
Kılıç 8 + Asa 6: Popüler olmak istemek. Havalı olmaya çalışıyorum.
Kılıç 8 + asa 10: İşten kaçmak. İşkolik.

Kılıç 8 + kupa ası: İnançsızlık.
Kılıç 8 + 2 kupa: İlişkilerde iletişimsizlik.
Kılıç 8 + kupa 6: Zor bir çocukluk.
Kılıç 8 + kupa 7: Başkalarının gündemlerine kolayca yönlendirilmek. Çevrimiçi bakım.
Kılıç 8 + Kupa kraliçesi: Yazar bloğu. Yaratıcı bloklar.

Kılıç 8 + Tılsım 3: İş yerinde mutsuz.
Kılıç 8 + Tılsım 4: Mali dersler. Çok şeye sahipken bile fakir hissetmek.
Kılıç 8 + Tılsım 5: Düşük benlik saygısı.
Kılıç 8 + Tılsım Şövalye: Diğer işlere başvurmak.

Kılıç 8 + Kılıç Ası: Başkalarının görüşlerinden korkma. Özgüven problemleri. Bakış açınızı değiştirin.
Kılıç 8 + Kılıç 2: Konuşma sorunları. Kendini ifade edememek. Başkalarını üzmekten korkmak
Kılıç 8 + Kılıç 3: Aşkta acı. Yaralanma korkusu.
Kılıç 8 + Kılıç 4: Zor dersler. Planların yeniden değerlendirilmesi.
Kılıç 8 + Kılıç 5: Uyum sağlamamak. Zorbalığa uğramak.
Kılıç 8 + Kılıç 6: Korku ve kafa karışıklığından uzaklaşmak.
Kılıç 8 + Kılıç 7: Kendine saklamak. Kasten yanlış yönlendirilmek.
Kılıç 8: Çok fazla kafa karışıklığı. İnanç eksikliği. Bir duraklama.
Kılıç 8 + Kılıç 9: Endişe ve korku içinde sıkışmış.
Kılıç 8 + Kılıç 10: Ölüm korkusu. Değişim ve bitiş korkusu.
Kılıç 8 + Kılıç Prens: Kapana kısılmış hissetmek.
Kılıç 8 + Kılıç Şövalye: Kasten yoldan saptırılmak.
Kılıç 8 + Kılıç Kraliçe: Birinin egemenliğine girmek
Kılıç 8 + Kılıç Kral: Bazan, birinden korkmak, bazan otizm anlamına gelebilir.

Yorumlar

s dedi ki…
azize kılıç 8 ve tılsım kralı geldi. aklımdaki kişiyle sıradaki gelişme nasıl olucak diye sormuştum başka kartlar da çektim tabii en son bu 3lü düştü nasıl yorumlardınız?
Özlem dedi ki…
Sizin ona dair bazı endişe ve korkuları sakladığınızı düşünüyor buna rağmen sızı korumak ıstıyor
Adsız dedi ki…
Mrb. Kılıç 8 ve asa 5 yorumunu öğrenebilir miyim teşekkürler
Meral dedi ki…
-Kılıç Sekizlisi ve Asa Beslisi danışan kişinin mevcut durumda zorlandığı ve kendini kapana kısılmış gibi hissettiği anlamına gelebilir. Kişi dış koşullar tarafından kendini evcilleştirilmiş hissediyor olabilir.
-Bu kombinasyon kişinin hedeflerine ulaşmasını engelleyen inançlardan ve rekabetin getirdiği çatışmalardan kaçınarak hedefine odaklanmasını önerir.
-Olumsuz düşüncelerin tuzağına düşerek güçsüzlük duygusuna kapılmamak önemlidir. Bunu başarırsanız çok gecmeden bu olumsuz döngüden kurtulduğunuzu göreceksiniz. Bu süreçte önemli kararlar almayın.