YIKILAN KULE ve ITIDAL KOMBINASYONU


-Yıkılan Kule ve İtidal hem kendi başlarına hemde birlikte kesinlikle çok güçlü kartlardır. Yıkılan Kule kartında Kule'nin tepesine düşen yıldırım, köklü bir değişim döngüsündeki kaos ortamını gösterir. Kule'nin hemen yanında ortaya çıkan İtidal kartı, bu değişimi bıçak gibi keser ve yıkımın şimdilik gerçekleşmeyeceğini temsil eder. Yani, aslında yıkım kesinleşiyor, ancak İtidal sadece yıkımın gerçekleşmesini erteliyor ve olabildiğince ötelenmesine sebep oluyor.

-Bu oyalama esnasında alt kattakilerin kurtulmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, Kulenin tamamen yıkılmasına engel olamazsınız. Ayrıca, dalgalara doğru düşmekte olan 2 kişi için, yapılacak pek fazla birşey yoktur.

-Yıkılan Kule Astrolojik olarak Mars'ın etkisindedir. Mars Yıkılan Kule kartında çok kızgın ve gergindir.

-İtidal kartında ise, Melek Rafael uyumsuz şeyleri harmanlayıp çalışır duruma getirmek için, deneyler yaparak oyalanır ve bu arada kendini geliştirmeye çalışır. Bu kombinasyon, bütün gayretlere rağmen, Kule'nin ayakta kalma ihtimalinin sonuna geldiğini ve yıkım gerçekleşene kadar oyalanma planlarını ifade eder.

-Yıkılan Kule ve İtidal Kombinasyonunun, manevi değerler karşısında çökmeye başlayan materyalizmin, bir zihin değerlendirmesiyle kesintiye uğratan irade olduğunu söyleyebiliriz.
-Bu kombinasyon, uçurumun kenarına gelmiş yuvarlandı yuvarlanacak hileli bir takım konuları temsil eder. Yuvarlanana kadar iyi ve olumlu bir şeymiş gibi numara yapın. Hem kendinizi hemde başkalarını kandırmaya devam edin, anlamına gelebilir. Ancak, hile içeren konularda bu şekilde davranmak hem etik değil hemde kabul edilebilecek birşey değildir.

-Yıkılan Kule'nin hileli inşa edilmiş durumları gösterdiğini düşünürsek, Yıkılan Kule ve İtidal Kombinasyonu, medeniyet adı altında sorumluluktan kaçan ve bu hile işine geldiği için göz yuman, hesaplı ılımlı bir kişiyi temsil ediyor diyebiliriz.

-Yıkılan Kule ve İtidal kombinasyonu, bazen de dünyayı sarsacak büyük bir şeyin olmasını patlama derecesinde istemekle birlikte. Olayın olma vaktine kadar çok titiz ve ölçülü bir şekilde, sabırlı olmaya çalışma halini ifade edebilir.

-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde, bazen yıpranmış ve kırılgan hale gelmiş bir ilişkide, özellikle bir tarafın yardım istemeden. İç güdülerini kullanarak, sorunları çözmeye ve durumu dengelemeye çalıştığını temsil edebilir. Bazen de, cinsel gerilim altında platonik duyguları temsil edebilir.

-Bu kombinasyon, taraflardan birinin ılımlı davrandığını ve durumu dengede tutmak için, fedakarlık yaptığını gösterebilir. Bu da o kişinin ilişkinin dinamiğinin güvencesi olduğunu ifade eder. Ancak, zaten yıpranmış bir ilişkide devreye giren İtidal, yıkımı sadece erteler. Engelleyemez.

-İlişkiyi bir güvence olarak gördüğünüz için bitmesini istemiyor olabilirsiniz. Ancak, bu yıkım ertelendikçe sabır gösterdiğiniz durumlara zamanla sabır gösteremez hale geleceksiniz ve rol yapmaktan sıkılmaya başlayacaksınız. Olacak olanı geciktirmek daha büyük bir travma yaşamanıza ve daha çok yıpranmanıza sebep olabilir.

-Yıkılan Kule ve İtidal birlikteliğini suyun üstünde mutlu bir şekilde yüzen petrol olarak düşünürsek. Yakınlardan geçen birinin bir kibrit atması ile meydana gelecek patlama çevreye kalıcı hasarlar verecektir.

-Bir ilişki tarot açılımda Yıkılan Kule ve İtidal kombinasyonu
-Şiddet ve sakinlik.
-Fanatizm ve denge.
-Öfke ve sevgi gibi zıtlıkları sembolize eder.

- Ayrıca, dini, sosyo kültürel ve eğitim farklılıkları yüzünden, partnerlerin kaynaşmaya çalışmalarının işe yaramayacağını ifade eder. Çünkü, taraflardan birisi dualitesinden gelen sebeplerden dolayı, uyum sağlamak için çaba gösterme eğiliminde olmayacaktır.

-Başlarda cazip ve çekici geldiği için onları bir araya getiren farklar. Sonra, ayrılmalarına sebep olacaktır. Farkları aşmanın sorun olabileceğini görmezden gelmeye o kadar kararlıdırlar ki, uyarılara bile tahammül edemezler. Halbuki, durumu büyük resimden gerçekçi olarak değerlendirmek, partnerlerin daha büyük hayal kırıklığı yaşamasını engelleyebilir.

-İtidal simya ile ilgilidir. İtidal kartı, bilgilenmek ve deneyim kazanmak isteyen kişileri, temel oluşturmaya yönlendirir. Yıkılan Kule ve İtidal kombinasyonu, bazen de yıkılmış uygarlıkları araştıran, bir kişiyi temsil edebilir. Sabırlı çalışmalar ve araştırmalar ışığında yıkımınların gerçek sebeplerinin ortaya çıkması, yeni yaşamlara açılan kapıların kilidinin anahtarını ele geçirmek olacaktır.

-Yıkılan Kule ve İtidal, biri yin diğeri yang olduğu için verdikleri mesajlar gerçekten güçlüdür. Yin ve yang, Eril ve dişil, aydınlık ve karanlık, yaşlı ve genç gibi zıtlıkların birbirini çektiğini ve tamamladığını anlatan temel bir kavramdır.

-Yıkılan Kule, büyük bir yıkımı, sefaleti ve feci bir çöküşü sembolize eder. Aslında, çok elverişsiz gibi görünen bu kartı, kılık değiştirmiş bir lütuf olarak algılamakta mümkündür. Çünkü, fırtına havayı tüm olumsuzluklardan arındırır ve ardından sakin sularda yeni bir yolculuk başlar.

-Tartışmalar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar veya yıkıcı şeyler o anda berbat hissettirsede, ilerde bizi daha iyi zamanların beklediğini gösterir. Yanındaki İtidal kartı da bu görüşü sağlamlaştırır.

-Ek olarak, Yıkılan Kule ve İtidal kombinasyonu içki, sigara, kumar gibi diğer tüm sağlıksız alışkanlık ve bağımlılıklarda ölçülü olmaya teşvik eder. Hayatınızdaki tüm sıkıntıların yakında sona ereceğini, huzurlu ve uyumlu zamanların önünüzde olduğunu gösterir.
TERS YIKILA KULE ve TERS ASA SOVALYE

Yorumlar