YIKILAN KULE, ASA 4 ve IMPARATOR


 -Yıkılan Kule Arkana Major Kartları içinde Şeytan Kartından sonra gelir ve İnsan Şeytan evresinde ortaya çıkar. Sonra Yıkılan Kule ortaya çıkar ve zorda olsa sizi illüzyonlardan ve bağımlılıklardan kurtarır. Şeytanın zincirlerini kırar ve gerçekleri görmenizi sağlar. Hangi kartın yanına düştüğü tabi ki fark yaratır, ancak onun enerjisi mutlulukla ilgili bir karta üstün gelir. Yaşayacağınız ani ve şok bir olay belki önemli bir uyarı, belkide her şeyin sonu olabilir. Yani, bu uzun süredir devam eden bir rüyanın veya umudun ani ve travmatik sonu olabilir.

-Eğer, seçmiş olduğunuz kartlar bu ilişki için size bir uyarıda bulunuyorsa, bunu hislerinizle alıyor olduğunuzu düşünüyorum. Bu konuda sezgilerinize bağlı bir fikriniz olmalı ve durumu herkesten iyi siz bilirsiniz. Unutmamalısınız ki kaygan zeminlerde inşa edilen yapılanmalar, ilişkiler, binalar veya kuleler ayakta kalamaz ve içinden sağ kurtulan olmaz. Ne demek istediğimi bu örnekle anlatmış olabileceğimi düşünüyorum.

- Böyle düşününce bir travmaya neden olsada, aslında ben Yıkılan Kule Kartını olumlu olarak görüyorum. Çünkü, çürükleri temizliyor. Çünkü, karanlıkları aydınlatıp gerçekleri idrak etmemizi sağlıyor. Bence, sizde Kuleyi karanlıkta kalanı aydınlatan, çürümüşlük içinde yok olmaktansa tazelenmenizi, yenilenmenizi sağlayan bir unsur olarak görmelisiniz. Bu arada, Şeytan Kartından sonra gelen Kulenin yıkılışı sırasında çakan şimşeğin bir cinsel çağrı olduğunu unutmamak gerekir. Belkide Yıkılan Kule ilgili kişilerin yaşamlarında yapısal değişiklikler getirecekte olabilir. Her şeyin bir ilki vardır ve sunduğum seçeneklerin arasında yaşayacağınız en olumlusu bu olur, inanın. Asaların 4'lüsü evliliği temsi ediyor, fakat Yıkılan Kule fiziksel bir yıkımın kartı. Acaba, bir ilişki için atılabilecek ani bir adım, geleneksel kuralların dışında bir birlikteliği ifade ediyor olabilirmi? Belki, evlenmek zorunda kalmadan birlikte hareket edeceksini, ama özgür kalıyorsunuz.

-Ayrıca, Yıkılan Kulenin yanında Asa 4 topluluk içinde yıkımı ifade eder. Belki, bir grubun dağılması ve belkide topluluk içinde kuralların yıkılması anlamınada geliyor olabilir.

-Yıkılan Kule, Asa 4 ve İmparator, evet burada kötüden iyiye doğru bir gidiş var, fakat duygu eksik. Bir afet oldu ve siz bunu kutlamalısınız gibi bir şey var. Belki, gururunuz kırıldı, belki inançlarınız yıkıldı. Bu kombinasyonda daha çok güvenlik ihtiyacı ile ilgili, sığınma ihtiyacı ile ilgili ile ilgili takıntılı bir durum var.

-Asa 4 ve İmparator Kartını numerolojik olarak 4 rakamı sembolize eder. Buradan da çıkaracağımız sonuç şu olabilir. Yıkılan Kulenin size yaşattığı şok saydıklarımızdan hangisi olursa olsun bu sizi sakinleştirecek ve güçlendirecek. İmparator hem dünyevi hemde daha üst konumda baba figürü ile ilişkilidir ve Asa 4 ile birlikte güvenli ev anlamına gelir ve yaşanmakta olanı mantık çerçevesinde değerlendirmekle ilgilidir. 4 numaralı bu kartlardan bundan sonraki yaşamınızın istikrarlı ve sağlam temellere dayalı olacağından söz edebiliriz. Bundan böyle pastanızı alıp evinizde güvenli bir şekilde yemeyi tercih edeceksiniz anlamına geliyor olabilir.


Yorumlar