TERS YIKILAN KULE ve TERS ASALARIN SOVALYESI



Hayatını ve kendini başka birine adamış bir adam. Her şeyini çok önemsediği kişiye veya bir topluluğa verdikten sonra, karşı tarafın kendisiyle aynı tutkuları gerçekten paylaşmadığını farkedince harap olur. Vaadde bulunulmuş, fakat yerine getirilmemiş bir durum söz konusu.

Açılımda kartların ters konumu, 2 tarafında direndikleri konularda temkinli oldukları anlamına gelsede, gelecekte şövalyenin yolunu iradesi değil, kader belirlemiş gibi görünüyor. Bir gruba katılmayı tercih ettiğiniz yerden transfer edildiniz. Asıl mesele, bu transferin doğrudan sizin ruhunuz ve yaşamınızla ilgili olmasıdır ve eğer bu ruhsal gelenek artık sizin için anlamlı değilse, o zaman varmış gibi davranmanın hiçbir nedeni yoktur.. Bunu kabul etmeye çalışın ve endişenlenme duygunuzun size hiç bir şey kazandırmayacağını bilin. Farklı bir kulvarda ya da nakledildiğiniz tarafta ilerlemeniz daha doğru görünüyor.

**Arkana Majör kartlarından olan Yıkılan Kule tarot açılımlarında uzun vadeli ve felsefi konularla ilgilidir. Arkana Minör Kartlarından olan Değneklerin Şövalyesi ise daha çok gündelik, sıradan meselerle başa çıkabilme olasılıklarını işaret eder.

**Özet olarak Yıkılan Kule kaos, kargaşa, ani değişim ve ifşa anlamına gelir. Hırs ve egodan beslenen bir proje çatışmaya, çekişmeye ve bir kaos dönemine yol açar. Ayrıca, Yıkılan Kule bir tür kaza ve çöküş anlamına da gelebilir. Ters Yıkılan Kule, bu çöküşün gelecekte onarılması imkansız maddi manevi mental izler bırakacağı anlamına geliyor.
**Asaların Şövalyesi, karizmatik, hareketli, enerjisi yüksek, dürtüleriyle hareket eden ve maceracı bir adam anlamına gelirken. Şövalyenin ters oluşu dürtüselliğe karşı bir uyarıdır. Atlamadan önce  şekillendirdiğiniz planlarınızı tekrar bir gözden geçirmenizi, bazı değişiklikler yapmanızın şart olduğunu ve hareket zamanını ertelemenizi tavsiye ediyor. Çünkü, şimdiki haliyle planlananı uygulamak için delikanlının hiç bir seçeneği kalmamış gibi görünüyor. Düşünülmeden adım ve planlarda değişiklik yapılmadan adım atılmamalı, çünkü, bundan böyle kapanan kapıları açmaya çabalamanın bir anlamı yok. 

Asaların Şövalyesi, Ters olarak geldiğinde bazan başarısızlık veya gecikme anlamına gelsede, iradesini kullanabilecek bir adamı ve genelde olumlu bir iyimserliği ifade eder. Ters Asaların Şövalyesi neşeli, enerjik ve güvenilir bir kişidir. Bu kart aynı zamanda bir mesaj almak üzere olduğunuz anlamına geliyor. Asaların Şövalyesi ters konumda da olsa bu mesaj gelecek, fakat bir gecikme var ve beklemeniz gerekecek. Öyleyse siz sabırlı olmalısınız..

**Bu kartların her 2si de Ateş Elementi ile bağlantılıdır. Bu açılımda geçmiş, gelecek ve şimdiki zamanı okuyabiliyoruz.. Bu kombinasyon geçmişten şimdiye ve şimdiden geleceğe uzanan muhalefet planlarını ve aynı zamanda dikkat dağıtıcı unsurlar içeriyor. Asaların Şövalyesi zeki, çok enerjik ve iradesine hükmedebilen bir insandır. Ancak, bu 2 kartın bir araya gelişi, 2 tarafında ne istediğinden çok emin olmadığını ve ani gelişen bir olayla Şövalyenin hiç bir seçeneği kalmadığı görülüyor. Ayrıca, Ters Asaların Şövalyesi  finansal olarak riskli yatırımlar yapmanın zamanı olmadığını vurguluyor.

Ters Asaların Şövalyesi, gecikmeye ve hayal kırıklığına, engellerin kızgınlık hissine dönüşmesine ve istediğiniz şeyin reddedileceğine işaret ediyor. Bu kart, kişisel güç kaybınıza veya gücünüzü olumsuz şekilde kullanıldığınızı gösteriyor ve kamufle etmeye çalıştığınız şeyin veya tazminatınızın bu durumu kontrol edemediğini gösteriyor.

Duygularınız, özgüven kaybı ve karamsarlıkla ilgili olabilir. Projelerinizle ilgili bir istikrarsızlık söz konusu olabilir. Yaşamınızdaki hızlı değişimlerden dolayı stresli olabilirsiniz. Sorumsuz davranışlardan ve göze batmaktan, tartışma ve telaştan kaçınmazsanız bu durum çevrenize de yansır ve sorun dahada kötüleşir.
SEYTAN, YIKILAN KULE ve ASALARIN SOVALYESI

Yorumlar