YIKILAN KULE KISILIK OZELLIKLERI




-Yıkılan Kule her zaman olumsuz algılamamalıdır. Bazen, hayatınıza düşen yıldırımlardan sizi koruyacak bir paratoner görevi de görebilir. Yıkılan Kule, bastırılmış enerjinin dışarıya çıkarak duvarları parçalamasından bahseder. Kilit altında ne varsa serbest bırakır ve herşeyi görme şeklinizi değiştirir. Bütün bunları yaşarken dünyanızı sarsan ve ayaklarınızı yerden kesen olaylar yaşayacağınızı size hatırlatır.

-Bir Yıkılan Kule kişisi çok fazla ince, nazik ve hassas olmayı umursamaz. Fakat, hiçbir incelik göstermeden söylediği söze inanmak, bazen sizi olumlu anlamda dönüştürebilir. Ancak, bazen de yıkıcı olabilir. Normal insanlar bir ampul ile aydınlatırarak çevresindekilere farkındalık kazandırırken, Kule insanları bir şimşekle sizi kendinize getirir.

-Yıkılan Kule kişileri, genellikle gözlerinizi kapatıp ampulun ışığını görmek istemediğinizde, o kör edici flaşa ihtiyaç duyduğunuzda hayatınıza girer ve gerçekleri görmenizi sağlar.

-Bu kişi, başkalarına bunu yapmadığı halde, kişiliğiyle sizi kıran ve hayatınıza sürekli travma getiren birisi olabilir. Çünkü, kendinizle ilgili bir gerçeği size göstermeye çalışıyor. Siz bunu bilmek istesenizde istemesenizde, o kişi her zaman size bu gerçeği söyleyecektir. Örneğin; "bu pantalon seni daha şişman gösteriyor" gibi. Unutmayın, gerçekler acıtabilir. Ancak, yalanlar üstünüze yıldırım düşmesine sebep olur.

-Belki de, bugüne kadar tüm düşünceli ve nazik insanlar sizi uyarmalarına rağmen, gerçekleri anlamanızı sağlayamadılar. Yıkılan Kule kişisi hiç dolambaçlı yollara sapmadan size gerçekleri göstermek için hayatınıza gelmiş olabilir.

-Yıkılan Kule kişileri, genelde yalnızdır ve insanları mıknatıs gibi kendine çeker. Ancak, hayatlarını sarsar. Bu kişiler, dünyanızı patlatmak ve ne varsa havaya uçurmak için hayatınıza girer.

-Bazı Yıkılan Kule kişilerinin öfkesi birdenbire alevlenir ve geldiği gibi hızla kaybolur. Sinirlendiklerinde enerjileri zirve yaptığından fırtınalı ve değişken bir kişiliğe sahiptir.

-Fakat, bazı Kule kişileri ise, yavaş yavaş öfkelenir ve öfkelerinin birikmesine izin verir. Ancak birden patlar.

-Kule kişileri asabi, enerjik ve uzun boyludur. Çarpıcı, seksi, dikkat çekici, çok karizmatik ve baş döndürücüdürler. Bütün dikkatleri üzerinde toplar ve herkesi kelimenin tam anlamıyla etkileri altına alırlar. Gösterişli ve doğal bir görünüşe sahiptirler. Dürtüsel ve öngörülemeyen davranışlarıyla sadece eğlenmek için bir şeyleri veya insanları kırmaktan zevk alırlar.

-Bir tarot açılımında Kule sizi temsil ediyorsa, dünyanızı sarsacak ve hayata bakış açınızı değiştirecek olaylar yaşamaya hazır olun.

-Öngörülemeyen kişilik yapısına sahip Kule kişilerinin davranışları, öfke ve şiddet içerir. Rutinlerden çabuk sıkılan bu kişiler, sık sık yaşamlarını revize ederler ve bir olayın içinde yer aldıklarında unutulmazlar.

-O Bir ikonaklasttır. Aynı zamanda, başına buyruk uçuk-kaçık ve heran patlamaya hazır radikal siyasi görüşe sahip bir anarşist veya çevre aktivisti olabilir.

-Bazen, yeni düşünme biçimlerine gözlerinizi açan mükemmel bir profesör, akıl hocası veya gurusudur. Bazen de, alkol veya uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar kazandırmak için hayatınıza girmiş bir istismarcı olabilir.

-Kule kişileri gökdelen cam yıkayıcısı, iskele üstünde çalışan bir inşaatçı, çatı marangozu veya bir bina yıkım işçisi olabilir. Alternatif olarak, kötü durumların, kurumların veya kötü fikirlerin, yozlaşmış bir rejimin veya yönetimin yıkıcısı olabilir. Örneğin, yetenekli bir doktor veya cerrah sağlıkta olumlu bir ilerleme için, kötü sağlık sistemini kaldırmaya çalışıyor olabilir.

-Yıkılan Kule kişileri bir sevgili olarak, kendini iyi hissettiğinde cinsel cazibesiyle sizi göklere çıkaran, ancak morali bozuk olduğunda bunu sizi aşağılamak için kullanan birisidir.

-Bu özelliklere sahip birisini hayatınızda diğer insanlardan daha fazla hoş karşılıyorsanız. Nasıl hareket etmeniz gerektiğini bilmek ve doğru olanı hayatınıza davet etmek için Yıkılan Kule'nin çevresindeki diğer kartlara bakın.

YIKILAN KULE KOMBINASYONLARI

-SİHİRBAZ ve YIKILAN KULE kombinasyonu, imkansızı başarmak için sürekli çabalayan, iradesi güçlü, aynı zamanda kayda değer yetenek sahibi ve gözüpek bir kişiyi sembolize eder..

-Sihirbaz maneviyatı ve Kule karmik temizliği ifade eder. Kişinin gerçek gücüyle engelleri yıkarak yapacağı atılımı anlatır. Sihirbazın doğruluğuna ve güçlü olduğuna inanarak inşa ettiği şeylere, Yıkılan Kulenin tuttuğu ışık bir şeylerin yanlış ve çürük olduğunu ortaya çıkarıyor. Bu kombinasyon, kişinin yarattığı gerçekleri yaşama zamanını değil. Gerçeklerinin sağlamlığını test etme ve gerçek gücünü yaratmayı öğrenme zamanını gösterir.

-BÜYÜK RAHİBE ve YIKILAN KULE, trajik bir kusuru sebebiyle gururu kırılmış, ancak yaratıcılığı çok gelişmiş bir kişiyi sembolize eder.

-İMPARATOR ve YIKILAN KULE kombinasyonu kırılan gurur, şiddet, savaş ve dövüş anlamına gelir. Genellikle muhalefeti tamamen alt etme gücünü gösterir. Aynı zamanda, bu kombinasyon kişinin kendini bir tanrı veya tanrıça noktasında hissettiğini ifade eder.

-YIKILAN KULE ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu, sonucun büyük ölçüde kendi irade gücünüze ve farkındalığınıza bağlı olduğu, muazzam bir dönüşüm enerjisini temsil eder. Her iki kartta bakış açınıza bağlı olarak sizden yüksek güçleri ve kontrol edemediğiniz durumları gösterir. Unutmayın, böyle durumlarda sizi avantajlı duruma geçirecek tek şey yaşananlara nasıl tepki verdiğiniz ve nasıl başa çıktığınızdır.

-ÖLÜM ve YIKILAN KULE, sağlıkla ilgili olarak yüksek ateş ve buna bağlı olarak halüsinasyon veya havale gibi hastalıkları gösterir. Bu kombinasyon genel anlamda yüksek farkındalığı temsil eder. Bir hata yaptınız ve şimdi bunun bedelini ödemeniz gerekiyor. Kolay olmayacak, ancak doğru yolda ilerlemeye karar verirseniz zamanla herşey normale dönecektir. Bu sarsıntıyı hayatınızı düzene koymak için kullanmalısınız.

-YIKILAN KULE ve ŞEYTAN, Saplantı haline getirdiği bağımlılıkları sebebiyle dünyası yıkılan bir kişiyi gösterir. Dikkat edin, takıntıları ve cazibesi tarafından yönetilen bu kişi dünyanızı parçalamak için hayatınıza giren biri olabilir. Burada Şeytan sizi ilerlemekten geri tutan ve bırakmanız gereken şeydir.

İlişkilerde Yıkılan Kule ve Şeytan gibi kötü kartların ortaya çıkışı, o kişinin kötü olduğu anlamına gelmez. Belki, sizin için uygun olmadığını ifade edebilir. Burada Kule aşık olmak, Şeytan ise kim ve ne olduğunu umursamadan birini sevmek anlamına gelir.

-Bu kombinasyonda Şeytan, bazen de disiplin eksikliğinden ve karanlık tarafta yürümenin cazibesine yenik düşmekten bahseder. Kule, dengesiz bir durumu düzeltme çabalarını ve bu konuyla ilgili tilki aklını gösterir.-70

-YIKILAN KULE ve YARGILAMA aşk ve ilişkilerde ayrılığı, genel anlamda yaşamda kontrolümüz dışında gelişen zor bir değişimi sembolize eder. Böyle bir durumda korkularımızla yüzyüze geliriz ve elimizden birşey gelmez. Geçmişi geride bırakıp, hayata yeni bir başlangıç yapmamız gerekir.

YIKILAN KULE ve KULIÇ KRALİÇE kombinasyonu, aniden gerçekleşen bir olay karşısında duygularınızı bir kenara bırakıp güç göstermenizi tavsiye eder. Bu stresle başa çıkmak için, olaya odaklanmalı ve sınırlarınızı belirlemelisiniz. Ancak, azimle mücadele ederken, arada nefes almayı ve sakinleşmeyi unutmayın. Aşk hayatında buzdan bir kraliçeye dönüşmeli ve aşkla ilgilenmemelisiniz. Kariyer hayatınızda baskı altında olsanız bile, profesyonel hareket edin, iddialı ve kararlı olun.

ASALARIN 3'LÜSÜ ve YIKILAN KULE, iş hayatında taşları döşediğiniz yolda yürürken planladığınızdan fazla büyümek ve genişlemek ile ilgili problemleri ifade eder. Dikkat edin! Aynı şartlarda tahminizden fazla yükü taşımak bu yolda çöküşe sebep olabilir.

KUPA ASI ve YIKILAN KULE, Yeni başlayan bir ilişkide dalgalanmaların ani bir ayrılık getireceğini gösterir. Mutlu başlayan ilişkinin aniden sona ermesi sonucu ortalık karışacaktır.

SİKKELERİN 8'LİSİ ve YIKILAN KULE, yeni bir iş veya kursun aniden sonlandığını temsil eder.

YIKILAN KULE-KILIÇ 4 ve HERMİT, yaralarınızı iyileşmesi için kendinize biraz zaman tanıyın. Pozisyonunuzu korumak için ne yapmanız gerektiğini dikkatlice düşünün. Mümkünse bir büyüğünüzden veya bir uzmandan destek alın.

Yorumlar

Meral dedi ki…
Yıkılan Kule ve Kupaların Ası kombinasyonu
-Şok gebeliği gösterebilir.
-Bir ilişkinin biteceğini haber veriyor olabilir. Gemi batarken alarm zillerinin çalması gibi...
-Birini çok derinden sevdiğinizin (kupa ası) aniden farkına varmak ve bu yüzden şoka girmek (kule).
-Kartların kombinasyonu sizi şok edecek birşeyden bahsediyor. Ancak, burada Yıkılan Kule sizi etki altına alan duygudan kaçınmanızı öneriyor ve aşkın onursuz olduğu konusunda uyarıyor.