YIKILAN KULE'NIN ILISKILERDE OLUMLU TARAFI


Yıkılan Kule, bazı konularda düşünce biçimimizi değiştiren beklenmedik bir olay olarak yorumlanabilir. Yani, Yıkılan Kule yapmam dediğinizi bir şimşek çakmasıyla bütün kuralları yıkarak yaptığınız. Olmaz dediğinizin olduğuna bakakaldığınız o andır.

Henüz ilişkiniz yoksa hayatınızı sarsacak bir teklif veya bir ilişkinin başlangıcı, ilişkiniz varsa duyguları zirvede yaşamak veya beklenmedik bir hamilelik haberi olabilir.

İlişkilerde Yıkılan Kule karşınıza çıktığında kişilerin hayatlarını birlikte yeniden yapılandıracakları anlamına gelebilir. Herşey aniden değişir. Bildiğiniz ve yaşadığınız hayatlar, evlilik, aile, ev satın alma, yeni işler vb... Birlikte kuracağınız hayatı inşa etmek için süregelmekte olan herşeyi parçalamak zorunda kalırsınız.

Hayatınız ve işler durgunlaştığında, Yıkılan Kule'yi daha iyisini inşa etmek için, evlilik, taşınmak, iş değiştirmek ve ebeveynlik gibi konularda olumlu görebilirim. Ancak, Dikkatli olmalısınız hayatınızda yolunda giden köklü şeyleri yıkıp parçalamak yanlışlara sebep olabilir.

Yıkılan Kule beklenmedik bir olayın aniden gelişmesine sebep olabilir veya beklenmedik bir haber getirir. Mesela, hiç aşkı bulamayacağınızı sanıyordunuz ve evlenmemeye karar vermiştiniz. Fakat, birisi gelir aşkını ilan eder veya evlilik teklif eder. Sonra, bu aşk yüzünden her ikinizinde hayatı beklenmedik bir şekilde değişir.

Yıkılan Kule, bazan inançların sarsılacağını ifade eder. Bazen, kendiniz için doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olacak birşeyin farkına varırsınız. Bazende, aslında hiç beğenmeyeceğiniz birisini cinsel olarak çekici bulduğunuz anlamına gelebilir.

-Yıkılan Kule, bazan sıra dışı ilişkilerde ortaya çıkabilir. Mesela, bir lezbiyen ve gey bir birlerine aşık olabilir ve aşık olmadan önceki durumlarının ömür boyu süreceklerini sandıkları halde normal olmaya başlarlar.

-Yıkılan Kule, bazan farklı mezheplerden, sosyal yaşamlardan veya siyasi görüşlerden bir çiftin birlikteliği veya evliliği anlamına da gelebilir.

-Güçlü ve olumlu ilişkiler, genellikle yaşadıkları yerersız ve gereksiz şeyleri hayatlarından çıkarak, yani yaşanmakta olanı yıkarak başlar. Belkide Yıkılan Kule, bir birlerini tanıyana kadar hayal kırıklığına uğradığı konuları hayatından çıkarmaya hazır bir çift için ortaya çıkmış olabilir.

Eğer, bekarsanız ve aşk kartı beklerken Yıkılan Kuleyi seçtiyseniz, ilk görüşte aşık olacaksınız veya aşk yaşayacaksınız anlamına gelebilir. Ayrıca, aklınızdaki kişinin başka birisiyle ilişkisi var ve onu bitirip sizinle bir birliktelik kuracak olabilir. Yani, buna o kişinin hislerindeki ani bir değişiklik diyebiliriz.

Yıkılan Kule, ani ve beklenmedik bir değişiklik büyük etki yaratacak anlamına gelir. Belkide, Yıkılan Kule'yi aklınızdaki kişinin size hissettikleriyle ilgili olarak seçmiş olabilirsiniz. Bu hem olumsuz hemde olumlu olarak ele alınabilir.

Yukarda daha çok olumlu taraflarını anlatmaya çalıştığım Yıkılan Kule, ilişkilerle ilgili olarak genelde olumsuz olarak yorumlanır ve partnerlerin yaşamakta olduğu dünyalarını sarsar. Kişiler yönlerini şaşırır ve geçici olarak saplantılı fikirlerle karşı karşıya kalırlar. Belkide, yaşadıkları sarsıntı karşısında bir şok geçiriyorlardır.

TERS YIKILA KULE ve TERS ASA SOVALYE

Yorumlar