YIKILAN KULE, KILIC 7 ve ŞEYTAN


-Yıkılan Kule ve Kılıç 7 tarot kombinasyonu hayatınızı patlatmaya gelen birinin paçayı sıyırabileceğini zannettiğini işaret ediyor. Kılıç 7, başta size doğru gibi görünen birinin yalanlarla sizden çok önemli birşeyi çalması anlamına gelir.

-Yıkılan Kule hayatınızın sarsılmak üzere olduğu konusunda sizi uyarıyor olsada. Asıl önemlisi, sarsıntının bazı farkındalıklarla olacağıdır. Bu da, inandığınız veya güvendiğiniz şeyin gerçekte hayatınızın en büyük hatasını yapmak olduğunu keşfetmiş olmaktır. Bir şimşek çakmasıyla yüzeye çıkan iç görünüz o kişiyi de devirecektir.

-Tanıdığınız bu kişinin gerçekten tanıdığınız kişi olup olmadığından emin olmalısınız.

-Kılıç 7'nin yanında Şeytan, yolunuza çıkan şey ile doğru olmıyan bir yolda yürüyeceğinizin işaretidir. Şeytan, kişiyi manipüle hırsları ve bağımlılıklarıdır. Aynı zamanda, bu kombinasyon baba veya patron veya yetkili üst makamlardan korkmak anlamına gelir. Yani, adına çalıştığınız kişilerin veya kurumların yolunuza çıkmasından korkmayı ifade eder.

-Kılıç 7 ve Şaytan, sizi uyaran kişileri yanlış anlıyorsunuz ve buna haksız tepkiler veriyorsunuz anlamına gelir.

-Bu kişinin sizin hakkınızdaki düşüncesi, sizi kullanarak menfaat sağlamak ve bunun içinde sizi suç olabilecek birşeye teşvik etmek olabilir. Kendisini bu duruma getiren şey bir bağımlılığı veya kurtulamadığı bir batağa saplanmış olmasıdır. Onun amacı sizide bunun içine hapsetmeğe çalışmaktır.

Yorumlar