YIKILAN KULE, TERS KUPA KRALICE ve KILIC 9


 -Bu kombinasyon da Yıkılan Kule, danışan kişinin romantizmde ki niyetini gösteriyor ve cinsel açıdan patlayan umutları yüzünden adeta üstünü başını yolmak isteyen son derece tutkulu birini işaret ediyor. İnsan ilk bakışta, birisi diğerinin dünyasını patlatacak hissine kapılıyor.

-Yıkılan Kartını ne olumlu ne de olumsuz olarak değil, sadece patlayıcı bir tepkiyi ifade ettiğini düşünüyorum. Ardından gelen Kupa Kartının yanında Kılıç 9, aşkın nefrete dönüştüğü yüksek ve yoğun duyguları ifade ediyor ve her halükarda bu duyguların dışa vurulup ifşa olacağını düşünüyorum.

-Tipik olarak olumsuz bir anlama sahip bu kombinasyonu yorumlarken, olayın içinde olumlu bir şey bulup tavsiyelerde bulunmak beni gerçekten zorluyor. Seçmiş olduğunuz bu 3 kart içinde olumlu bir şeyler söylemek için Kupa Kraliçesinin tarafında olmak isterim ama, oda ters konumda.

-Kupa Kraliçesi Ters konumda olduğunda belki geçmişte boşanmış bir kadını da ifade ediyor olabilir. Kupa Kraliçesi düz konumda tutkular, duygular, yenilenmek, aşk ilişkilerinde istikrarlı olmak ve trajedilerden sonra yenilenip, gelişebilmekle ilgilidir. Kupa Kraliçesi zümrütü anka kuşu olmak gibidir. Temelde bu kart kombinasyonu ilişkilere yönelmektense kendinize iyi bakmanız ve toparlanmanız gereken zamanlarda olduğunuzu işaret ediyor.

-Son olarak seçmiş olduğunuz Kılıç 9, kendini suçlama, kendini cezalandırma, nefret etme gibi duyguları içeriyor olabilir. Yalnız kalmak isteyen birini de gösteriyor olabilir. Stres, gerginlik, ihanet korkusu, kabuslar ve belkide tehditler var gibi.

-Kupa Kraliçesi tüm duygularını tarotun en değerli kadehine yerleştirmiştir. Sadece bardağın güzelliğine bakmak bile kraliçeye neşe ve mutluluk verir. Fakat, kart ters çevrildiğinde bütün duygular bardaktan dökülür ve bardak boşalır. Bundan böyle kraliçe duygularını birisine sunmaktan korkabilir. Duygusal yüklerin altına girmek istemeyebilir. Bu durumda ağlamak belki sizi rahatlatabilir.

-Hayatı rutinleriyle yaşamaya çalışmalı ve bir başarıdan diğer başarıya atlamak zorunda olduğunuz bir yarış haline getirmemelisiniz. Kendinizi tanımaya çalışmalı ve başkalarına sevdirmeye çalışmaktan önce kendinizi kendiniz sevmeye çalışmalısınız. Olumsuz duygular üstüne yoğunlaşmaktansa güzel bir şeye odaklanmalısınız.

- Yaşadıklarınızı şu an daha abartıyor ve bu da canınızı çok acıttığı için kendinize karşı acımasız davranıyor olabilirsiniz. Olumsuz olmak sizi hiç bir yere götürmez, iyi şeylere bir yerden başlamak lazım. Kendiniz için güzel bir şey yapmak elinizden gelmiyorsa, başkalarının hayatlarını güzelleştirecek şeyler yapın ve kendinizi takdir edin. Kupa Kraliçesi düz veya ters konumda duygularla ilgilidir. Acı veren şeylere değil güzelliklere ve yaşamın ne kadar büyülü bir şey olduğuna odaklanmalısınız. Duygusuz olmayı seçmeyin, kendinizle ve duygularınızla barışmayı tercih edin

YIKILAN KULE

Yorumlar