ASIKLAR ve KADER CARKI KOMBINASYONU

**Bu kombinasyon, geçmişten gelip hayatınıza tekrar girmek isteyen birisi var anlamına gelir. Sizi anlayan ve önemseyen bu kişinin talihi olumlu yönde değişti. Şimdi, endişelerinin merkezinde siz varsınız. Geçmişten birbirinizi çok iyi tanıdığınız, aranızda romantizm olan ve birbirinizi  çok iyi anladığınız bu kişi ile bir araya gelmede bir kararsızlık söz konusu olabilir. Çünkü, romantizme bir hamle yapmak için aradan çok zaman geçmiş olduğunu veya artık geç olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz. Ya da, bundan başka bir çok sebeple zamanın uygun olmadığını da düşünüyor olabilirsiniz.

**Çünkü, Aşıklar ve Kader Çarkı yakın olduğunda içinde kararsızlık anlamı taşır. Burada A veya B kişilerinden birinde kararsızlık var. Belki bu sizin beklediğiniz kişi değil, yada bu ilişki muhtemelen evliliğe giden bir ilişkide olmayacak, fakat ilişki içinde Kader Çarkı ne tarafa dönerse dönsün her şey sizin için iyi olur inşallah.

**Aşıklar - Kader Çarkı kombinasyonu danışan kişiye genelde bu fırsatların tekrar edeceğini düşündürür ve tekerliğin geçip gitmesine izin verir. Fakat, bu romantizmin kalıcı olmadığını bilmelisiniz. Romantizmi yakaladığınız bu dönemde dönmeye devam eden tekerlek romantizmden bir şekilde uzaklaşacak, fakat ilişkinin bağlılığa dönüşüp dönüşmeyeceği zamanla ortaya çıkacak.

**Geçmişten gelen bu kişi ile aranızda zamana meydan okuyan güçlü bir bağ olmalı ki bu duygusallık oluştu diye düşünüyorum. Aşıklar, aşk hayatınızda romantik bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Burada tekerleğin ne tarafa döneceği belli değil. Eğer, beklentilerinizde hayalperest olmazsanız dönmeye devam eden Kader Çarkı ilişkinizi çiçek açan, zamanla gelişip güçlenen bir bağlılığa dönüştürebilir ve size güzellikler yaşatabilir..

 

ASIKLAR ve SAVAS ARABASI

Yorumlar