ASIKLAR ve YARGILAMA


 -Aşıklar, bir seçimle ilgilidir ve bu seçim kısa zaman dilimi içinde bir karar almakla ilgilidir. Aşıklar, 2 kişi arasında yapılacak bir ortaklıkla ilgili olabilir, ya da doğru veya yanlış yapmak veya yapmamak gibi bir seçimle ilgilidir. Ya da, yol ayrımına geldiğinizde hangi yoldan gitmeye karar vermekle ilgili yapacağınız bir seçimdir.

-Fakat, Yargılama öyle değil. Yargılama size seçenek sunmaz. Yargılama, köprünün altından çok sular geçtikten sonra karar vermeden önce gelen bir aydınlanma ile yaşanan büyük bir dönüm noktasının eşiğinde olmakla ilgilidir. Burada seçimle ilgili birşey yoktur, sizi bu noktaya getiren olaylar sonucunda geldiğiniz nokta bellidir.

-Arkana Majör kartları serisinden 20 numaralı kart olan Yargılamanın ardından 21 Numaralı Dünya Kartı öğrenilen dersler ve tamamlanma ile ilgilidir ve ardından bir üst basamakta ilerlemeye başlayabilirsiniz.

-Aşıklar'ın yanında Yargılama Kartı yaşamınızda Dünya Kartına ilerleyerek bir üst basamakta yaşamınıza yeni başlangıçlar yapabilmeniz için geçmişteki günahların kefaretinin ödenmesi gerektiğini ve bu sorumluluğu almanız gerektiğini işaret ediyor olabilir. Böylece Dünya Kartının aşamasına gelip bu döngünüzü tamamlayarak yeni bir döngüye geçtiğinizde geleceğinize geçmişteki sorunlarınızı taşımamış olursunuz ve ilerlerken birde geçmişle uğraşmak zorunda kalmamış olursunuz.

- Ben böyle yorumladım,  Fakat Yargılamayı sizin dikkatinizi bir yöne çekmeye çalışan, bir uyandırma çağrısı olarak düşünerek, belki siz başka bir yorum getirebilirsiniz.

-Aşıkların yanında Yargılama size kendini farkettirip kendine çekmeye çalışan bir neon ışığı gibidir. Sizden ona bir merhaba demenizi bekliyor. Aşıklar ise bu konuda ne yapacaksın diyor. Gerçekten o ışığa gitmelimisiniz? Belki bir dilek tuttunuz ve dileğiniz gerçekleşti, fakat iyi düşünmelisiniz gerçekten istediğiniz şey bumu? Buna karar verecek kişi sizsiniz.

-Aşıkların yanında Yargılama zor bir seçim aşamasında olmayı, zaten tutunduğunuz birşeyi bırakarak, sizi değiştirecek, geliştirecek ve dönüştürecek birşeye tutunup tutunmamaya kararvermekle ilgilidir. Yargılama, belkide yıllardır tutunduğunuz şeyi bırakmakla ilgilidir. Belki, bu şeye tutunmanız geçmişte sizin ilerlemenizin sebebi oldu. Fakat, şimdi bu tutunduğunuz şey sizin ilerlemenize engel oluyor olabilir. Bu belki vefat etmiş bir yakınınızdan kalan bir hatıra veya eskiden sevdiğiniz birtine ait bir eşya olabilir. Belkide, birini affetmeniz veya kendinizi birisine affettirmeniz gerekiyor olabilir.


Yorumlar