ASIKLAR ve SEYTAN KOMBINASYONU

**Aşıklardan sonra gelen Şeytan Kombinasyonu 2 kişinin birbirleriyle nasıl ilişki kurabileceğiyle ilgilidir. Danışan kişi ve zaten varolan partnerinin yoğun adrenalin ve şehvet içinde olduklarını, gelecekte de ilişkilerinde cinsiyetin ön planda olacağını ve bu sebeple danışan kişinin belirli bir süre için partnerine bağımlı kalacağı anlamına gelir.

**Muhteşem bir birliktelik olacağını düşünebilir hayatınızdan memnun olabilirsiniz. Ancak, böyle bir durumda ruhsal olarak bunu içselleştirmek ve normalleştirmek doğru olmayacaktır..

-Aşıklar ve Şeytan kombinasyonunda seçim hakkı yoktur. Seçim yapamaz, sadece tezahür etmekte olanı yaşarsınız. Sadece, bu deneyimlerden ve hatalardan daha derin bilgeliğe ve tecrübelere sahip olabilirsiniz.

-Burada Aşıkları Şeytana tercih edemezsiniz. Bu esaretten kurtulup özgürlüğü seçemezsiniz. Ancak, genelde memnuniyetsizlik hissetmezsiniz. Fakat, aslında bir insan olarak fiziksel sevgiden çok manevi sevgiye ihtiyacınız vardır.

1-Bir işe bir mesleğe ihtiyacınız vardır.

2-Özgürlüğe ihtiyacınız vardır.

**Aşıklar Kartı figüründe ortam aydınlık, sakin ve eşler bahçe içinde sonsuz bir mutluluk içinde.

**Şeytan Kartında ise, ortam karanlık ve kaos içindedir. İlginçtir ki ayaklarından zincirlenmiş 2 kişide acı içinde görünmüyorlar ve ortak bir varoluş içindeler.

Şeytan figürü, kendi dünyasının karanlığını, kasıtlı ve oldukça farklı bir cehaleti vurgulayan yarasa kanatlarına sahiptir.


Yorumlar