ASIKLAR ve KUPA 10'LUSU KOMBINASYONU


❤️🍀💕💃🕺TAROT KARTLARI AŞIKLAR-KUPALARIN 10LUSU KOMBİNASYONU

**Aşıkların yanındaki Kupaların 10lusu evlilik taahhütüdür. Bireysel büyümeninde gerçekleşeceği önemli bir sevgiyi işaret eder.

**Her 2 kartta  bir ilişki açılımında ortaya çıktıysa, genel olarak Aşıklar Kartı çiftlerin seçimlerinin doğru olduğunu ve Kupa 10lusu da ilişkinin kalıcı doğasına işaret eder. Kupa 10 lusu ilişkide mucize kadın,  barış, uyum, iyi niyet ve neşe demektir.

**Kupaların 10lusu mutlu bir aileyi gösterir. Bu mutluluk uzun sürmeyebilir ancak, Aşıklar kartında tasvir edilen sahneden daha uzun sürecktir ve en azından şu anda her şey zirvede ve her şey yolunda.

**Kupa 10lusunun üzerindeki figür, 10dan önce gelen Kupalarının 9lusunun tecrübelerinin, mücadelelerinin ve olaylarının başarılmış doruk noktasıdır, bu nedenle bence daha kıymetlidir.

**Aşıklar Kartı ise ismi Aşıklar olmasına rağmen her zaman aşkla ilgili olmayabilir, bazı açılımlarda yapılması gereken seçimlerle de ilgili olabilir. Kupaların 10lusuna göre daha az güvenlik ve istikrar işaret eder.

**Aşıklar Kartının üzerinde ki figürde dağa giden bir yol vardır. Bu yol çok uzun ve yolun ucu açıktır.. Bu uzun ve ucu açık yol yapılan seçimlerde ki güvensizliği işaret eder. Bu sebeple Aşıkların ardından Kupa 10'lusunun gelmesi daha güven vericidir.


Yorumlar