"ASIKLAR" TAROT KARTI

-Aşıklar Kartı açık iletişimin ve ham dürüstlüğün Kartıdır. Kadersel bir seçim yapmakla ilgilidir. Bu seçim ruhsal olmaktan çok sizin iç benliğiniz tarafından kalbinizle yaptığınız bir seçimdir.

-Tipik olarak romantik bir bağlantıya atıfta bulunurken, aynı zamanda sevgi, saygı ve şefkati içeren yakın bir arkadaşlığı veya aile ilişkisini ifade eder. İlişkilerde, bir birlerine kalplerini açan kişiler arasında uyum ve güven olduğunu, bu sebeple de güçlü bir bağ oluştuğunu gösterir.

-Sizin için neyin önemli olup olmadığına karar vermeye hazırsınız. Başka bir dünya ya adım atarken, kendiniz için seçim yapma, kim olacağınız ve kime sadık kalacağınız konusunu netliğe kavuşturma zamanı. Yaşamınızda kim olmak istediğinize, başkalarıyla nasıl ve hangi düzeyde bağlantı kuracağınıza ve neyi temsil edip etmeyeceğinize ilişkin bir seçim yapmalısınız.

-Değerler sistemine meydan okumaya ve zorda olsa kısa zamanda daha uzun bir yolu katetmeye çağırılıyorsunuz. Korku, endişe, suçluluk ve utanca dayalı bir karar vermemelisiniz. Bütün seçimlerin içindeavantaj ve dezavantajlar, fırsatlar ve zorluklar mevcuttur. Bunu kabul ettiğinizde sevgi dolu bir birlikteliği inşa edersiniz.

-Kısa zamanda uzun yol katetmekle ilgili çok önemli bir seçim yapma ihtiyacındasınız ve bu seçimin içinde bir ilişkiden çok daha fazlası var. Bu sebeple duygularınızın ve mantığınızın uyum içinde olmasına özen göstermelisiniz.

ASIKLAR ve SAVAS ARABASI

Yorumlar