ASIKLAR, SEYTAN, YIKILAN KULE ve HERMIT KOMBINASYONU

 -Aşılar Kartı, kişinin duygularının eziciliğini hissettiği bir aşktan bahseder.  Bu sebeple bu aşktan kaçmak, ya da bunu kontrol altına alma ihtiyacı hissediyor olmalısınız.

-Bu sevgide olgunlaşmaya hazırmısınız?

-Yoğun duygular hissettiğiniz kişiye ve hislerinize güven duyuyormusunuz? -Bu aşkın olumlu, ya da olumsuz sorumluluklarını taşımaya yüreğiniz, cesaretiniz varmı?

-Kişilik olarak, genelde seçimlerinizi yüreğinizin sesini dinleyerek yaptığınızı düşünüyorum. Yaşamınızın her yönünde duygusal davranan, entelektüel, çekici ve tutkulularınızın peşinden giden bir karaktere sahip olmalısınız. Aşıklar Kartı astrolojide İkizler burcu karakteri ile eşleşir, esprili, meraklı ve çekici özelliklerinizle ilişkiyee çaba ve emek harcadığınızı düşünüyorum. Ve kendinizi bir bütün hissedebilmek için bir ilşki içinde olma ihtiyacı duyuyorsunuz..


-Şeytan, partnerinizin çok hırslı, çevresine hükmetmek isteyen, hatta kontrol etme ihtiyacı olan biri olduğunu işaret ediyor. Ruhunun derinliklerinde bazı güvensizlikler ve kıskançlıklar uğraşıyor olabilir. Sizin hakkınızda ne hissettiğini merak ediyorsanız, tutkudan, hayal kırıklığına kadar değişen güçlü duygulara sahip olduğunu söyleyebilirim. Bu kişi size güvenmekte güçlük çekiyor olabilir ve bu sebeple onun varlığında kendinizi kapana kısılmış gibi hissediyor olabilirsiniz.

-Bu kişi çok güçlü bir iradeye sahip ve genellikle üstünüzde güç ve kontrol kazanmak için iradesini kullanacaktır. Öyle, ya da böyle sizin üstünüzde hakimiyet kurmayı başarack görünüyor. Bu kişi çok inatçı birisi olabilir ve karakter olarak kararlı olduğu bu yola zincirli bağlanmış gibi görünüyor. Öfkeli ve takıntılı bir kişilik olabilir ve başaramamaktan korkan özgüveni düşük birisidir ve genelde herkes vazgeçtiğinde işlerini halletmek için ortaya çıkarlar. Şeytan karakterleri cinselliği yüksek kişilerdir ve bununla başa çıkabilmek için  bazıları yiyecek veya içeçekle, bazıları uyuşturucu, tütün ve alkol tarafından uyarılmak ihtiyacındadırlar.

-Şeytan karakterinde kişiler, yaşamlarını bağımlılıklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak isterler. Bu yüzden dünyanın zevklerinden korkarlar ve ahlaki yüksek zeminlere yerleşirler. Bu kişiler nedensiz suçluluk ve utançla boğuşurlar. Bazılarının bilinçaltında gizli travmaları vardır ve bu travmayı gizlemek için çok fazla enerji harcarlar. Bu sebeğplede sınırlı yaşam deneyimine sahiptirler..

-Aşıklar sizin bu ilişkide kararsız olduğunuz anlamına gelirken, Şeytan Kartı o kişinin sizi takıntı haline getirdiği anlamına geliyor. Aşıklar kişisi daha yüksek bir ahlaki düzlemde durur, saf olumlu ve sevgi doludur. Şeytan, saplantı, materyalizm ve şehvet içerir. Kalıcılığını düşünmeden, ilişkiye bir emek vermeden amacına ulaşmak ister. Aşıklar ve Şeytan kişilikleri yanyana olduğunda tutku, arzu ve çekicilik çok güçlüdür ve birinin diğerine esaretinden söz edebiliriz. Adından gelen Yıkılan Kule bu ilişkinin hayatınızı patlatacağı anlamına geliyor ve Son Kartınız Hermit, yaşayabileceğiniz travma nedeniyle gelecekte yaşamınıza hiç kimseyi almayabileceğizi ve derdiniz kimseyle paylaşmak istemeyeceğinizi işaret ediyor

-Devam eden kartlar Kupalar olsaydı, bu 2 kişinin birlikteliğinden anlamlı bir ilişki çıkabilir diyebilirdik. Fakat, Yıkılan Kule ve Hermit, yani Ermiş bu ilişkinin çok fazla endişe verici olacağını işaret ediyor. Siz duygusal biri olarak bazı hisler besliyor olabilirsiniz, fakat onunki duygusuz bir tutku. Gerçek aşk yok. Sadece sex ve sizi kontrol etme arzusu var. Aşıkların etrafında Şeytan ilkel enerjiyle ilgilidir. Sadece sex düşüncesi vardır ve bu aşk değil, sadece bir kişiye bağımlı olmak anlamına gelir.

-Yıkılan Kule büyük bir sarsıntıyı, Hermit geri adım atıp, kendi en iyi yolunuzu bulabilmek düşünmek olduğunu belirtiyor.


Yorumlar