ASIKLAR, YARGILAMA ve SEYTAN


-Aşıklar Kartı, ikili ilişkilerde karşılıklı enerji, sinerji ve aradaki bağ anlamına gelir. Bu kombinasyonda Aşıklar Kartı bir seçim, Yargıla Kartı bir karar aşamasında olduğunuzu ve ardından gelen Şeytan bu kararın maddi, manevi kayıplara sebep olacağını, ilişkiniz zaten genelde bir zaman kaybı, maddi ve manevi kayıpların nedeni olduğunu anlamına geliyor. Fakat, yaşamınız size 2. bir şans veriyor.

-Yargılama, kalıcı ve kapsamlı bir karar verme aşamasında olduğunuzu gösteriyor. Yeniden doğuş ve geçmişi geride bırakıp yeni bir başlangıca adım atacağınız zamanlar yakın. Yeniden dirilişi de ifade eden Yargılama Kartı, sadece danışanın değil karşı tarafında sevaplarının ve günahlarının karmanıza etkilerini yaşayacağınızı ifade ediyor. 

-Aslında Aşıklar'da, Yargılama, da karar aşamasında olduğunuzu gösteriyor. Fakat, 2'sinin ifade ettiği karar farklı şeyler. Aşıklar, daha kısa zaman diliminde alınması gereken kararları ifade ederken, Yargılama, birlikte edinilmiş tecrübelerden sonra alınan kararla ilgilidir.  

-Aşıklar Kartı, kendinizi sevdiğinizi, gördüğünüz ışığa merhaba demeye karar verdiğinizi, kendinize değer verdiğiniz için bir onurlandırma döneminde olduğunuzu, sanki bir dileğiniz gerçekleşecekmiş gibi hissettiğinizi gösteriyor. Aşıklar,Yargılama ve Seytan, hatır uğruna yapılan seksin boş, soğuk ve duygusal olarak tatmin edici olmadığını fark ettiğinizde daha sonra kendinizi yargılamaya başladığınızı anlatıyor olabilir..

Aşıklar, kararsızlık veya karar verme zorluğunu da ifade ettiği halde Yargılama, size seçenek bırakmaz. Aşıklar da yanlış bir seçim yapma olasılığınız olduğu halde, Yargılama bir aydınlanma, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla ilgili bir karardır. Yani, Aşıklar bir yol ayrımında seçiminizden doğan bir karar ise, Yargılama bir seçim değil, yaşanmışlıklarının sizi getirdiği o çizgi de olduğunuzu gösterir. Yargılama Kartının üstündeki rakam, numerolojik olarak 11 rakamına denk gelir, sezgisel ve karmik bir karttır.

-Yargılama, kötü enerjiden kurtulmak, seni engelleyen bir şeyi bırakmaktır. Fiyat etiketini umursamadan kaliteyi değerlendirip karar verme yeteneğidir. Yargılamanın ifade ettiği kararın mantıklı olması gerekmez, fakat super egoya aittir. Bir uyanış ve bir değişim çağrısı ile hayatınızı yeniden yapılandırmak için, sırtınızda taşıdığınız yükten kurtulma  ihtiyacıdır.

-Kıyamet gününü yaşıyorsunuz, şimdi ne olacak?

Yolculuğunuzu tamamlamak ve geçmişi geride bırakabilmek ve belirlediğiniz yöne gitmek için, yaşanmışlıklarınızın sorumluluğunu alıp kefaretini ödemeniz gerekiyor.

-Yargılama Kartının ardından gelen Şeytan Kartı, Kıyamet gününün ardından alınan karar cenneti veya cehennemi çağırıştırıyor.

1- Karşı tarafa bağlılıktan çok bağımlılığınız varsa cehennem,

2- Duygusal ve/veya finansal olarak kapana kısılmış hissediyorsanız bu kombinasyon size cenneti çağırıştırıyor olacak. Tabi ki, bu 2 taraf içinde geçerli.


Yorumlar