SEYTAN ve KOMBINASYONLARI


-Şeytan tarot kartı yarı insan yarı keçi başlı tanrı Baphomet ile temsil edilir. Kanatları ve boynuzlu kafasının ortasında bir pentagramı olan bu şeytani varlık, bir kaidenin üzerine tünemiştir

-Kanatları, bedensel arzulara odaklanmanın nasıl asalak bir yaşam döngüsüne yol açabileceğinin mecazi bir anlatımıdır. Hipnotik bakışları ve elindeki yanan meşale bize sağlıksız şeylerin ne kadar baştan çıkarıcı olabileceğini hatırlatıyor. Eşeğin kulakları inatçılığı ve materyalizmi anlatıyor.

-Bu devasa Şeytan figürünün altında bir erkek ve bir kadın çıplak duruyor. Her ikisinin de boyunlarında Şeytan'a bağlanan zincirler var, bu da Şeytan'ın onlar üzerindeki kontrolünü sembolize ediyor.

-Görünüşte bir insan olmalarına rağmen, her ikisinin de boynuzları ve kuyrukları var. Bu da her ikisininde ne kadar derinden tuzağa düşürüldüğünü gösteriyor. Hem erkekte hem de dişi de bu kuyruklara bağlı şeyler vardır. Bunlar, üzüm/ateş'i, zenginlik/tutku'yu sembolize eder.

-Şeytan'ın başının üzerinde gösterilen ters Pentagram, 'kara büyünün' sembolüdür.
-Astrolojide Oğlak Burcunu temsiz eden Satürn'ün sembolü, enerjisini aşağıya değil yukarıya yönlendiren Şeytan'ın başında tasvir edilmiştir.
-Şeytan'ın vücudu kalın yapılıdır ve her yerindeki kalın saç büyümesi Dünya'yı temsil eder. Kalın yapılı gövde aynı zamanda gücü de temsil eder.

-Arkana Major kartları vizyon göreviyle ilgilidir. Vizyon arayışının 3 versiyonu Apdal ve Büyük Rahip, Aşıklar ve Adalet, son olarakta Asılmış Adam ve Dünya tarot kartlarıdır.

-Şeytan, vizyon arayışındaki kişinin ancak İlahi Birliği ( Denge) deneyimledikten sonra şeytanla yüzleşmesi gerektiğini temsil eder. Şeytan, modern dünya da bize öğretildiği gibi fiziksel bir varlık değildir.

-Kişinin kendi kötü alışkanlıkları, korkuları, şüpheleri ve inançsızlıklarıdır. Kişi kendi korkularıyla yüzleştiğinde Kule yıkılır ve sonra vizyon arayışından yeni bir kişi olarak ortaya çıkar. Bu da, YıldızAy ve Güneş'te giderek artan ışıkla sembolize edilir.

-Kıyamet ve Dünya'da tam bir bütünleşme görülmektedir. Danışan kişiyi yeni bir hayat beklemektedir. Şeytan, korkularımızdan ve materyalist arzuların dünyasında kendimizden nasıl kaçtığımızdan bahseder. Ne kadar süre veya nereye kaçarsanız kaçın zamanla gerçek her zaman galip gelir.

-Şeytan tarot kartı, dünyevi zevklere olan ilk arzumuzu temsil eder. Aynı zamanda, bağımlılığa ve obsesiv kompulsif davranışlara neden olan korkularımızı da temsil eder. Şeytan bizi köleleştiren şeylere, arzularımıza ve şımartılma ihtiyacımıza ışık tutmak için karşımıza çıkar.

-Tarot açılımlarında Şeytan karşınıza çıkarsa dikkatinizi arzularınızın tatmininden uzaklaştırıp gerçekten önemli olan şeylere sorumluluklarınızı yerine getirmeye yönlendirin.

-Şeytanın enerjisi kendi başına kötü değildir.Şeytan, maddi zenginliğe ulaşmak için güzelliği ihtişamla birleştirir.

-Şeytan yoğun fiziksel ve materyalist dürtüleri temsil eder. Dünyevi zevklere yönelik bu dürtü, arzu ettiğimiz ihtişamı, güzelliği ve zenginliği yaratmamıza yardımcı olur. Burada ki ders, kişinin kendisini materyale kaptırmasına izin vermek değil, onu bağlayan zincirlerden kurtulmak ve bu zenginliği başkalarına yardım etmek için kullanmaktır.

-Şeytan bize ayartılmanın zaman zaman hepimizi ziyaret eden temel bir insani unsur olduğunu söyler. Şeytan bizi her şeyin ölçülü olması konusunda uyarır.

-Numerolojik olarak 15 Sayısından etkilenen Şeytan, güven inşa edilene kadar başkalarının herhangi bir şekilde fazla yakınlaşmasına izin vermeniz gerektiğini hatırlatır. 15 sayısında 1 ve 5'ten gelen 6 rakamı uyarlanabilirliği ve değişiklik yapma ihtiyacını gösterir.

Bir okumada ortaya çıkan Şeytan, kaçınılmaz bir şeyin yaklaşacağını önceden haber verir. Bencilliğin ve düşüncesizliğin yol açtığı baskının arttığını anlatır. Bu başlangıçta endişe verici olsada kontrol sizde olduğu taktirde gayet iyi sonuçlanacaktır.

-Aşk ve ilişkilerde Şeytan tarot kartı, bağımlılık hissi veren aşkı ifade edebilir. Aynı zamanda maddi yükler gibi çok fazla stres altında olan bir çifte de işaret edebilir.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda Şeytan bencil, istismarcı ve sadakatsiz birini temsil eder. Kişi şehvetli arzulara kendini o kadar kapılmıştır ki, onun için başka bir şeyin önemi yoktur.

-Bu kart bazen de bağımlılık ve zihinsel sağlık sorunlarının ilişkinin sona ermesinde rol oynadığını gösterebilir. Eğer durum buysa, ilişkiniz mutlaka sona erecek diye bir şey yok ama iyileşmeyi birinci öncelik haline getirmeniz gerekecek.

-Bağımlılık ilişkinizde veya arkadaşlıklarınızda gizli bir faktör değilse, Şeytan birisinin kendini kapana kısılmış hissettiğini gösterir.

-Belki bekarsınız ve aradığınız kişiyi asla bulamayacak gibi hissediyorsunuz. Belki de bir ilişkiniz var ve şu ya da bu nedenle işler doğru yönde ilerlemiyor olabilir.

-Aşktan vazgeçmek veya bir şeyleri koparmak için acele etmeyin. Bunun yerine, tek veya çift olarak bir kaçamak ve gerçekten keyif aldığınız şeyleri yapmak için biraz zaman harcayarak sorunlardan uzaklaşmayı deneyin.

-Kariyer hayatında Şeytan, bilgisayarlar, idari işler, siyaset, polis işleri ve bürokrasi ile ilgili kariyerleri temsil eder. Şeytan kartı bazen bar ve restoran sahibi olmaktan da söz edebilir, bazen de suç unsuru taşır. Şeytan, aynı zamanda işyerinde zorbalık anlamına da gelebilir. Bazen de ortada bir dolandırıcının dolaştığını gösterebilir.

-Kariyer ve finans okumalarında Şeytan, güçsüzlüğün gölgede bıraktığı bir duygu olduğunda ortaya çıkar. Kendinizi sürekli hareket etmenize rağmen bir yere varamayan, çarkın üzerindeki bir fare gibi hissedebilirsiniz.

-Sağlık okumasındaki Şeytan, riskli davranışların ve öz bakım eksikliğinin kişinin bedeni ve zihni üzerindeki olumsuz etkilerini gösterir.

-Depresyon, anksiyete veya diğer zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele ediyorsanız yardım almayı bir öncelik haline getirin.

-Maneviyat okumalarında Şeytan,kişinin kendi psişik yeteneklerinden duyduğu korku etrafında döner. Size kehanetin ve metafiziksel şeylerle bağlantı kurmanın Şeytan'ın işi olduğunu söyleyen bilinçaltı programlamanız olabilir.

Eğer öyleyse, bu inançlarla ilgilenme ve yüzleşme zamanı gelmiştir. Kişisel değer sisteminizin özgün bir muhasebesini yapana kadar asla ruhsal olarak gelişemezsiniz.

-Şeytan tarot kartı çok hırslı hissetmekten söz eder. Kişi, derinlerde bazı güvensizliklerle ve hatta kıskançlıkla uğraşıyor olabilir. Aynı zamanda, bu kişiler çevresine hükmetme ve hatta çevresini kontrol etme ihtiyacını da hissedebilir.

-Şeytan'ın etkisinde olan kişiler genelde değişme ihtiyacı hisseder ve hayatında bir şeyleri gerçekleştirme konusunda güçlü bir dürtüye sahiptirler.

-Şeytan tarot kartı, çok güçlü bir iradeye sahip olan ve bu güçlü iradeyi başkaları üzerinde güç ve kontrol kazanmak için sıklıkla uygulayan birini temsil eder. Bu kişiler, bir şeyi Allah'ın iradesi olduğu için veya etik olduğu için değil. Kendi iradesiyle kişisel çıkarları için gerçekletirir. Şeytan kişileri çok inatçıdır.

-Tarot kartlarının ters anlamları genellikle danışan kişinin çok fazla stres altında hareket ettiğini gösterir. Bu stres kişinin gölge yönünü ortaya çıkarabilir.

-Ters konumda ortaya çıkan Şeytan daha yüksek düzeyde kaos ve belirsizliğin göstergesi olabilir. Belki de kişi kendisini neyin zincirlediğini anlıyor ve kısıtlamalarından kaçmak istiyor olabilir.

-Ters Şeytan etraftaki tuzakları gösterebilir ve bu nedenle kişi güvende kalma çabasıyla pasif hale gelebilir.

-Ters Şeytan, bazen de aşırı hoşgörüyü ve hazcı davranışı temsil edebilir. Her şeyin ödenmesi gereken bir bedeli olduğu konusunda uyarılırsınız.

-Ters Şeytan, değişmek için soğuk gerçeklikle yüzleşme zamanının geldiğini gösterir. Bu, kötü bir durumun çok uzun süre tartışmasız hayatınızda kalmasına izin verildiği anlamına gelir

-Ters Şeytan, parayı veya konumu başkaları üzerinde güç ve hakimiyet kazanmak için kullanmamaya veya başkalarının güçlerini veya konumlarını sizin üzerinizde kullanmalarına izin vermemeye dikkat etmenizi ister.

-Ters Şeytan hayatını bağımlılıklardan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak değiştirmek isteyen kişidir. Bu kişiler kendi sınırlamalarından kurtulmak isterler. Ancak Şeytan ters olduğu için gerçekte neyin yanlış olduğunu tespit etmek zorlanabilirler. Hayatlarındaki kötü aktörleri tespit etmek ve korkularını gidermek zorlaşabilir.

-Ters konumda ortaya çıkan Şeytan kişinin anlaşılması zor bir yalana inandığını gösterebilir. Ters Şeytan, korku ve yanılsama yoluyla köleliğe ve kontrolü kaybetmeye işaret edebilir. Kendi tutumlarınızın veya diğer insanların tutumlarının entelektüel manipülasyonu sizi bir tuzağa düşürüyor olabilir.

ŞEYTAN KOMBINASYONLARI

Şeytan + Apdal: Bir oyuncu, numaracı. Kumar. takip

Şeytan + Sihirbaz: Agresif satış elemanı veya agresif satış ortamı.

Şeytan + Büyük Rahibe: Takıntılı kadın. Ruhsal durumu korkunç derecede çökmüş olmak.

Şeytan + İmparatoriçe: Açgözlülük.

Şeytan + İmparator: Güç ihtiyacı. Kontrol delisi.

Şeytan + Büyük Rahip: Zorlu toplum ve kültür.

Şeytan + Aşıklar: Takıntılı aşk. Karasevda.

Şeytan + Savaş Arabası: Tehlikeli bir yere gitmek. Sağlıksız rekabet.

Şeytan + Güç: Zorbalara karşı durmak.

Şeytan + Hermit: Karanlık bir yerde en parlak ışık olmak.

Şeytan + Kader Çarkı: Sağlıksız alışkanlıklardan kurtulmak.

Şeytan + Adalet: Suç ve Ceza hukuku ile ilgilidir. Yasal bir davada adli hata var. Çünkü, bazı bilgilerin ortaya çıkması engelleniyor olabilir.

Şeytan + Asılmış Adam: Korku içinde sıkışıp kaldığınızı gösterir.Yaptığınız fedakarlık sizi haklı konuma geçirdi.

Şeytan + Ölüm: Kişinin bilinçaltından gelen manipülasyonun aklını kullanmasını engellediğini ifade eder. Ölüm korkusunu gösterir.

Şeytan + İtidal: Normallerin arasında kötü bir tohumu gösterir. Yolsuzluk veya denge bozukluğunu ifade edebilir.

Şeytan: Tehlike bağımlısı.

Şeytan + Yıkılan Kule: Kötü bir durumun gerçeğiyle yüzleşmek.

Şeytan + Yıldız: Tehlikeli bir gelecek. Şeytanlarla yüzleşmeler.

Şeytan + Ay: Bağımlılıklar.

Şeytan + Güneş: Karanlıktan çıkmak. Yeni bir başlangıç. Kötünün gidişi iyinin gelişi.

Şeytan + Yargılama: Geçmişi yakalamak, maddi ve manevi hesapları kapatmak.

Şeytan + Dünya: Yüksek stres. Basınç ve yüksek talepler. Yeraltı Dünyası.


Şeytan + Kupa 2: Bir ilişkide kıskançlık.

Şeytan + Kupa 3: Aldatmacalar. Madde bağımlılığı.

Şeytan + Kupa Şövalyesi: Bağımlılık yapan kişilik.

Şeytan + Kupa Kraliçesi: Manipülasyonlar.


The Devil + Tılsım 4: Bir istifçi.

Şeytan + Tılsım 5: Çok fazla borç.

Şeytan + Tılsım 7: Çiftçilik.

Şeytan + Tılsım Şövalyesi: İşkolik.


Şeytan + Asa 8: Seyahat bağımlısı. Bir aşk bağımlılığı.

Şeytan + Asa 10: İşyerinde hükmedilmek.

Şeytan + Asa Şövalyesi: Bir kabadayı.


Şeytan + Kılıç 2: Mantıksız insanlar da dahil olmak üzere herkesi memnun etmeye çalışmak. Çatışmadan kaçınmak.

Şeytan + Kılıç 4: Huzursuzluk, endişe, korku.

15-SEYTAN

SEYTAN ve DUNYA

Yorumlar

Maisy dedi ki…
Merhabalar öncelikle🎀 birinin bana karşı hislerini sorduğumda kılıç kraliçesi dünya şeytan aşıklar kılıç üçlüsü çıktı yorumlamama yardım eder misiniz lütfen 🙏 aşıklar kartı ile kılıç üçlüsünün detaylı yorumunu bulamadım. Kendi tahminimce benim ona takıntılı aşık oldugumu düşünüyor doğru muyum? Şimdiden çok teşekkürler iyi ki varsınız❤️
Meral dedi ki…
Şeytan kartına giden Dünya kartı, kontrolümüz dışında önemli bir olayı veya etkiyi, hatta kadersel koşulları gösterir. Majör kartların son kartı olan Dünya, tamamlanm00a ve sonlarla ilgilidir. Ayrıca, uzak yerlere yolculuklar ve seyahatlerle de ilişkilendirilir. Seytan bağımlılıklar, takıntıların, ayartmaların ve sağlıksız kalıpların kartıdır.
Dünya ve Şeytan dunya çapında kitlesel bir bağımlıkla ilgili olarak ortaya çıkmış olabilir. Bu bağımlılıklar, kumar veya madde bağımlılıgı, hatta sosyal medya bağımlilıgı olabilir.
Ya da, birlikte ortaya çıkan Dünya ve Şeytan bir bağımlılıktan kurtulmak için seyahat eden birini sembolize edebilir. Bazen bir başarıyı saplantı haline getirmeyi, bazen para, zevk ve sekse aşırı odaklanmayı göstermesine rağmen, bazen de uzun süreli bir ilişki anlamına da gelebilir.
Bu 2 kartın olumlu taraflarını irdeleyip gelecek için güzel şeyler söylemek isterdim. Ancak, bu kartların devamında Aşıklar yakınlaşmanızın skandala dönüşebileceği hakkında her ikinizi de uyarıyor.
Son olarak, Kılıç Üçlusü de aldatma yüzünden gözyaşlarına ve ayrılık yüzünden depresyona işaret ediyor. Bütün bunlarin hepsini aynı anda yaşamak her ikinizi de zorlayacaktır. Toparlanmak icin psikolojik desteğe ve rehberliğe ihtiyacınız olacak. Yardım alın.