GUNES ve KOMBINASYONLARI




-Güneş, yukarıdan aşağıya bakan erkeksi bir yüzü tasvir eder. Güneş tarot kartında çocuğun kafasındaki tüy, Apdal kartında soytarının kafasındaki tüyün aynısıdır. Güneş ve Apdal kartıyla bağlantılı olan tüy, iç ışığını temsil eder.

-Çocuğun elindeki bayrak bir zafer sancağıdır. Çocuğun beyaz bir atın üstünde elinde bayrak ile duruşu neşe ve mutluluğu sembolize eder. Bayrak enerji, hareket, titreşim ve konsantrasyonun sembolü kırmızı renktedir. Arkadaki duvarda ise, bilgeliğin sembolü gri renk hakimdir.

-Beyaz at güç, güzellik ve saflığın simgesidir. Eyersiz atın üstüdeki çıplak çocuk, sadelik ve masumiyet, bilinç ve bilinçaltı arasındaki kontrol ve uyumdan gelen güveni anlatır.

-Tarot destesi içinde en olumlu kart olan Güneş kartı, yaşadığını hissetmenin, mutluluğun ve iyiliğin kartıdır. 22 Adet güneş ışını 22 adet arkana majör kartını temsil eder. Düz ışınlar hareketi, dalgalı ışınlar titreşimi ve akışı ifade eder.

-Mutluluğun sembolü olan duvarın üstündeki 4 Adet ayçiçeği, tarotun arkana minör serisinden Asalar, Kılıçlar, Kupalar ve Tılsımlar takımını temsil eder.

-Güneş, karmik bir sayı olan 19 rakamı ile temsil edilir. 19, her şeyi odağa getiren bir dayanıklılık enerjisine sahiptir. Geçmiş yaşamlarda başlatılan projelerin bitişini temsil eder.

-1 sayısının enerjisi yeni başlangıçları, 9 rakamı sonuçları ve bitişleri anlatır. Güneş ve 19 rakamı, kişinin projelere başlayıp başarılı bir şekilde bitirmesini sağlamak için tüm enerjileri hizaya getirmek anlamına gelir. 19 rakamı bütün şifreleri çözme, Güneş karanlıkta olanı aydınlatma gücüne sahiptir.

-Güneş tarot kartı, Astroloji'de karakteri, iradeyi, kararlılığı, kalbi, sağlığı, canlılığı ve bilinci temsil eden, Güneş gezegeni tarafından yönetilir. Güneş, içgüdüyü değil, mantığı, egoyu ve kendimizi nasıl gördüğümüzü temsil eder.

-Güneş, temel kimliğimiz ve kendi gerçeklerimiz ile ilgilidir. Güneş iyi açı yaptığında irade ve amacın gücünü yönetir. Aynı zamanda konfor ve mutluluğun bütünlüğünü sağlar. Kötü konumda ise, düşük enerji, kendine inanç eksikliği, zayıf muhakeme, melodram ve kibir anlamına gelir.

-Güneş tarot kartının geleneksel anlamı Başarıdır. Güneş Mutluluktan, neşeden ve iyi kararlar almaktan bahseder. Ayrıca, güneş ışık ve sıcaklık demektir. Güneş, genellikle sevdiğiniz insanlarla keyifli vakit geçirdiğiniz zamanlarda ortaya çıkar. Hayat karmaşık değil basittir. İlişkiler gelişir ve sevildiğinizi hissedersiniz.

-Güneş, liderlik ve insanlığa hizmet ile ilgilidir. Büyük başarıları temsil eder ve kutsanmış olduğunuzu gösterir. Güneş 'Felsefenin Tanrısıdır'. Güneş, dünyadaki amacını tanıması ve sahip olduklarına minnettar olması için, kişiye farkındalık ve içgörü kazandırır.

-Tarot'ta Güneş günü yönetir. Enerji ve net'lik için her zaman pozitiflik sunar. Güneş, hayallerin şeklini ve yapısını belirleyen eril enerjiyi temsil eder.

-Güneş tarot kartı, babalık, eril enerji, Kozmik baba ve kardeş sevgisinin sembolüdür. Güneş sayesinde karanlık aydınlanır, durum netleşir ve ilerleme sağlanır. Güneş sağlık, canlılık, erkeklik, fırsat, cömertlik, başarı, evlilik, çocuklar, özgüven ve maddi zenginlik enerjilerini temsil eder. Bu olumlu unsurlar, duygusal ve maddi-manevi temelli tüm çabalarımızı başarıya ulaştıracak güveni bize sağlar.

-Güneş, ihtişamla temeli birleştirir. Gerçekliğimizi bir temel üzerine inşa etmeye yardımcı olacak bir 'yaşam sevgisi' verir. Güneş, kimlik duygumuzu, neyi önemsediğimizi ve gurur duyduğumuz her şeyi ifade eder. Güneş irademizi, amacımızı, özlemlerimizi ve hedeflerimize ulaşma yolunda, bize yardımcı olacak uygun sosyal kişilerle tanışmayı anlatır. Ayrıca, sanat ve bilimde başarıları ve bu başarılardan gelen ödülleri temsil eder.

-Güneş, bazen de çok ihtiyaç duyulan bir tatili temsil edebilir. Güneş, size istediğinizi ve arzuladığınız herşeyi verecek, olumlu anlamda bir BÜYÜK EVET ve kabul kartıdır.

-Bir kariyer tarot açılımında Güneş liderlik işlerini ifade eder. Bazen, eğlenceli bir iş veya çocuklarla çalışmak anlamına gelir. Bazen de, kişinin yaşam gücü enerjisi ile çalışma konusunda yetenekli olduğunu gösterir.

-Birinin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız, Güneş o kişinin size aşık olduğunu ve sizinle güçlü bir ruh bağı hissettiği anlamına gelebilir.

-Bir ilişki açılımında Güneş tarot kartı, potansiyelle dolu yeni bir ilişkiyi ifade eder. Güneş, sosyal ve eğlenceli bir ilişkiyi anlatır. Eğer, bekarsanız Güneş ilk görüşte aşkı temsil eder. Birisinin sizi daha önce hiç yaşamadığınız şekilde seveceğini ve takdir edeceğini garanti eder. Sizde farkına bile varmadan sırılsıklam aşık olacaksınız.

-Zaten bir ilişkiniz varsa, bu doğru kişiyle birlikte olduğunuzun bir işaretidir. Hayatınıza bir şey girecek ve size neşe verecek. İlişkinizde bolluk ve güvenlik var. Partnerinizi yeniden keşfedebilir ve yeniden aşık olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, Güneş hamile kalmak için büyük bir Evet'tir. Güneş, ayrıca partneriniz ile mutlu bir tatil ve kutlama anlamına gelebilir.

-Güneş, neşeli bir aşktan söz eder. Güneş, olumlu duyguları, heyecanı ve bir amaç duygusunu ifade eder. Güneş aynı kişiye tekrar tekrar aşık olmak anlamına gelir.

-Güneş kartı insanları, hayattan zevk almanın ve neşeyi deneyimlemenin yollarını arayan iyimser, mutlu ve kendinden emin kişilerdir. Kaç yaşında olursa olsunlar, genç ve kaygısız bir yapıya sahiptirler. Yeni başlangıçları, yeni yerler görmeyi ve yeni beceriler öğrenmeyi sever, asla yaşlanmazlar.

-Güneş bize olaylara iyi tarafından bakmamızı ve zor zamanların sonsuza kadar sürmediğini kendimize hatırlatmamızı söyler. Zorluklar karşısında bile, 'limondan limonata yapmayı' seçebilir ve hayat derslerini oldukları gibi kucaklayabiliriz.

-Ters konumda Güneş tarot kartı bir Güneş tutulmasını sembolize edebilir. Yeni başlangıçların, başarının ve mutluluğun engellendiğini gösterir. Kötü muhakeme ve zayıf mantık nedeniyle yanlış sonuçlar ortaya çıkar. İşler sinir bozucudur. Gelecek belirsizdir. Hiç kimse gençleri ve gelecek nesilleri dinlemez ve düşünmez. Cehalet kazanır.

-Ters Güneş, sonları ve modası geçmiş şeyleri temsil eder. Artık hayatınızda heyecan ve neşe değil, sadece dünyevi ve sıradan duygular vardır. Kişi kendi gölgesinde kendini daha rahat hisseder. Yeni başlangıçlardan, başarıdan ve ilgi odağı olmaktan korkar.

-Ters güneş kartı, canlılığı düşük, melodramatik ve kibirli birini gösterir. Bu kişiler, düşük enerjiye, zayıf özgüvene ve hayata karamsar bakış açısına sahiptir. Genellikle gelecekleri hakkında kötü kararlar verirler.

-Ters konumda Güneş karşınıza çıktığında kendinize karşı tamamen dürüst olun ve hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba gösterin.

Ters Güneş, bazen zamanlamanın pek doğru olmayabileceğini ve ertelemeyi gösterir. Bazen, muhtemelen iptal edilen planların neden olduğu hayal kırıklığı ve yalnızlığı anlatır. Bazen de hamilelik veya küçük çocuk yetiştirme ile ilgili sorunları temsil edebilir.


GÜNEŞ KOMBİNASYONLARI

-APDAL ve GUNES birlikteliği genellikle yeni bir ilişki veya birşeye atlama arzusunu gösterir. Bu enerji sizi geleceğe dair iyimserlik ve umutla doldurur. Hızlı hareket etmek istersiniz. Bu umulmadık karşılaşma hızlı ilerlemenize sebep olsada. Bu kombinasyon, "dikkatli olun, daha bilmeniz gereken çok şey var" mesajıyla birlikte gelir.

-SİHİRBAZ ve GÜNEŞ, yeni ve olumlu bir şeye başlamak için sizi cesaretlendirir. Arzu ettiğiniz mutlu sonuca ulaşmak için ihtiyacınız olan irade ve yeteneklere sahipsiniz anlamına gelir.

-Sihirbaz ve Güneş, genellikle çok çekici bağımsız bir partneri ve çok sayıda cinsel kimyayı temsil eder. Bazen, sevgisinde samimi olmayan birisini gösterebilir. Bazen de, çevresindeki kartlara bağlı olarak durum değişebilir. Ancak, siz genede Sihirbaz'ın bir illüzyon ustası olduğunu unutmayın.

-BÜYÜK RAHİBE ve GÜNEŞ birlikteliğinde, Güneş Büyük Rahibenin, göremediğiniz gizli tarafına açıklık getirir. Kafanız karışık ve bir seçim yapmak zorundaysanız, iç sesinizi dinleyin ve hislerinize güvenin.
-Bazen de, bu kombinasyon kişinin biliçaltında 2 kişiye birden çekildiğini gösterebilir. Bu durumda ilişkide gizliliğe dikkat etmek gerekir.

-İMPARATORİÇE ve GÜNEŞ kombinasyonu, refahı, doğurganlığı, bolluğu ve hayatınızda çiçek açacak yeni bir bölümü temsil eder. Ayrıca, İmparatoriçe bir kişinin hayatınızda olumlu etkileri olacağını ifade eder. Bazen, çocuk sahibi olmak veya bir ev inşa etmek gibi önemli birşey yaratma arzusunu temsil edebilir.

-GÜNEŞ VE İMPARATORİÇE hamilelik ve kısırlıktan kurtuluşu temsil eder. Yakında evin içinde ele avuca sığmaz hoplayan zıplayan bir bebek geliyor anlamına gelir. Ayrıca, bu kartların birlikteliği sağlıklı bir hamileliliği temsil eder.

-İMPARATOR ve GÜNEŞ, İmparatorluk kurmak anlamına gelir. Mutluluğa giden yolda insiyatifi ve tutarlı adımlar atarak sağlam temeller oluşturmayı ifade eder. Özellikle iş ve para konularında olumlu bir kombinasyondur.

-İmparator aşk okumalarında romantik biri değildir. Çünkü, bu 2 kartında çatışabilecek oldukça güçlü egoları vardır. Bu kombinasyon duygusallık ve çekim söz konusu olduğunda içgüdüsel korunmayı temsil eder.

-BÜYÜK RAHİP ve GÜNEŞ, aydınlanma ve bilgelik mertebesine ulaşma veya din yoluyla mutluluk bulmayı temsil eder. Bazen bir ortaklığı, bazen de ilişkide kısıtlayıcı duruma uyum sağlayan bir kişiyi temsil edebilir. Bu kombinasyonda sağlam ve uzun süreli birşey inşa etmek arzusu vardır.

-AŞIKLAR ve GÜNEŞ neşeli bir birlikteliği, evliliği, canlılığı, yeni çiçek açan bir aşkı, hamileliği, büyümeyi ve bolluğu temsil eder. Aşıklar ve Güneş kombinasyonu cennetten gönderilen bir aşkla ödüllendirilmeyi işaret eder.

-SAVAŞ ARABASI ve GÜNEŞ yolculuğu tutarlı davranışlar ve öz disiplin yoluyla başarıya ve mutluluğa giden yolunuzu belirlemekle ilgilidir. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve hedefiniz konusunda netsiniz. Önünüzde bazı engeller olsada olacak olanlara hazırlıklı ve başarmaya kararlısınız.

-GÜNEŞ VE SAVAŞ ARABASI, ilerlediğiniz yön ile ilgili kararlılığınızı temsil eder ve zaferin yakın olduğunu gösterir. Bu, yeni müşteriler, maaş artışı, büyük bir terfi veya yeni bir ortaklık olabilir.
Bu kombinasyon sizi risk almaya ve daha cüretkar yönlerinizi keşfetmeye teşvik eder. Güneş Savaş Arabasını destekleyecek ve bu riskli davranışınız sizi yarı yolda bırakmayacak!

-GÜÇ ve GÜNEŞ birlikteliğinden oluşan tema, amacı veya aklındaki kişiye nasıl ulaşağı konusunda kişiye netlik kazandırır. Kendine inanmaya başlar ve cesur bir adım atması için cesaretlendirir.

-HERMİT ve GÜNEŞ kartlarının her ikisinde de aydınlanma fikri vardır. Sorununuzla ilgili olarak kafanız karıştıysa, geri adım atın ve ilerlemeden önce zihninizdeki bulanıklığı netleştirmek için, tekrar bir değerlendirme yapın.

-Birisinin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız. Hermit ve Güneş, sizi karanlıkta bir ışık bir umut olarak gördüğünü gösterir. Ancak, duygularını ifade etmekten çekiniyor olabilir.

-KADER ÇARKI ve GÜNEŞ, Güneş tepenizde parlıyor. Şanlısınız. Bu kombinasyon, esas olarak, uğraştığınız şey ne olursa olsun, olumlu bir olayın kadersel dönüşünü temsil eder. Evrenin sizin için planları var, olayları akışa bırakma zamanı.

-ADALET ve GÜNEŞ her ne durumda olursanız olun tam olarak hak ettiğinizi elde edeceksiniz. Bu kombinasyon, hukuki bir konu, sözleşme veya evlilikte adil bir sonuç için, Güneş duruma açıklık ve netlik getirecektir. Bu hukuki bir konu, sözleşme veya evlilik olabilir.

-ASILMIŞ ADAM ve GÜNEŞ, bir durgunluk ve kafa karışıklığı döneminden sonraki adımınızın ne olacağını net bir şekilde gördüğünüzü ifade eder. Ancak, ilerlemeden önce ya birşeyi feda etmeniz, ya da bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Birisinin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız. Kendisinin bir dönem sakıya alındığını düşündüğü için, başta karar veremesede, ne olursa olsun size doğru çekildiğini gösterir.

-ÖLÜM ve GÜNEŞ: Ölüm kartına dikkatli bakarsanı Güneş'in sağdan battığını görürsünüz. Ancak, bir sonraki kartta yükselen Güneş hayatınızda yeniden bir doğuşu gösterir. Bunun anlamı, acı bir kayıptan sonra yeniden yükseleceğinizin ve mutluluğu bulacağınızın işaretidir. Bu kombinasyon bitmiş gibi görünen meselelerde haklı çıkış getirir.

-İTİDAL ve GÜNEŞ kombinasyonu bir karar aşamasında olduğunuzu gösterir. Doğru dengeyi bulmak için, karar alırken hem kalbinizi hemde mantığınızı kullanmanızı tavsiye eder. İlişkilerde ateş ve suyu dengede tutma arzusunu temsil eder. Bu kombinasyon ilişkilerde kartların her ikisinin de doğumu temsil ettiğini ve ruhsal düzlemde derin bir bağlantıyı ifade eder.

-ŞEYTAN ve GÜNEŞ hayatınızda karanlık ne varsa Güneş ışınlarıyla aydınlanacak ve olumluya hizmet edecek anlamına gelir. Artık zincirlerinizi nasıl kırabileceğinizi ve özgürlüğe nasıl kavuşacağınızı biliyorsunuz. Bu kombinasyon, bağımlılıklara ve sağlıksız alışkanlara karşı dikkatli olmanız konusunda sizi uyarır. İlişkilerde ise saplantılı bir bağlılığı veya cinsel çekimi gösterebilir.

-GÜNEŞ VE ŞEYTAN, tüm özlemlerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan yeteneğe sahip olduğunuzu temsil eder. Güneşin size verdiği enerjiyi pozitif yönde kullanırsanız, Şeytan'ın içinizde uyandırdığı hırs sizi tam olarak olmak istediğiniz yere fırlatacaktır. Şimdi, hedefinize odaklanıp büyük bir hevesle peşinden koşmak için harika bir zaman.

-YIKILAN KULE ve GÜNEŞ, kişiyi son derece sarsan ve yaşamını değiştiren olayları temsil eder.Güneş'in Kule'den sonra gelmesi kötünün gidişi iyinin gelişi ve yeni bi,r başlangıç yapmak anlamına gelebilir. Şu an halen Kulenin yıkılışında oluşan kaos aşamasındaysanız, umudunuzu kaybetmeyin. Güneş parlak bir gelecek vaad ediyor.

-YILDIZ ve GÜNEŞ, umudu ve dileklerin gerçekleşmesini temsil eder. Sezgilerinize ve ilahi olan ile bağlantınıza güvenin. Büyük hayaller kurun. Yıldız ve Güneş gerçek bir aşkı ve ruh eşi ilişkisini ifade eder.

-AY ve GÜNEŞ kombinasyonunda Ay bilinçaltı, Güneş ise egodur. Ay kartında duygular yükselir ve kendinizi sisin içinde hissedersiniz. Sonra, Güneş doğar, yolunuzu aydınlatır ve bu da kişisel farkındalık oluşturmanıza yardımcı olur. Bilinçaltınızın kapılarını açın, korkularınızdan kurtulun ve duygularınızı açığa çıkarmaktan korkmayın.

-GÜNEŞ VE AY kombinasyonu hayatınızda bir ikilem var anlamına gelir. Burada Güneş iyimserliği ve başarıyı temsil ederken, Ay kaygıları ve korkuları temsil eder ve kendini kandırmak anlamına gelir. Bu kombinasyon Güneş tutulması olarak yorumlanabilir.

-YARGILAMA ve GÜNEŞ, hayatınızdaki birşeyin sona erdiğini ve ilerlemek için, onunla hesapları tamamen kapatmanız gerektiğini ifade eder. Yargılama, çok önemli bir karar vermek zorunda olduğunuzu gösterirken Güneş sizi dikkatli düşünmeye teşvik ediyor. Buradaki mesaj karanlıkta tutulan herşeyin aydınlandığı ve ortaya çıktığıdır.

-GÜNEŞ VE YARGILAMA, şu anda evinizin geçimini sağlamak için her ne yapıyorsanız, yapmanız gereken buydu ve siz bu işi yapmak için dünyaya geldiniz anlamına gelir. Kariyerinizde gidebildiğiniz kadar ilerleyin. Ne kadar başarılı olursanız o kadar neşeli bir yaşam süreceğinizi bilin.
-Ayrıca, bu kombinasyon son derece içinize yatan bir ev sahibi olacağınızı temsil edebilir

-DÜNYA ve GÜNEŞ, iş ve kariyer hayatında tatmin edici bir sonuç anlamına gelir. İyimserlik, bolluk ve umut dolu yeni bir döngü başlıyor. Seyahat etmek, farklı fırsatları keşfetmek ve yeni birşeye başlamak için iyi bir zaman.

-Dünya ve Güneş birlikteliği ilişkilerde bütün hissetmeyi temsil eder. Eğer, bekarsanız kesinlikle dikkatleri çekiyorsunuz ve etrafınızda dönmeye başlayacaklar.

Güneş + Apdal: Bir Bebek, bir çocuk. Yeni bir şeyle ilgilenmek.
Güneş + Sihirbaz: Oyununuzun zirvesinde olmak. Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmak.
Güneş + Büyük Rahibe: Bir Şifacı.
Güneş + İmparatoriçe: Hamile bir kadın. Karizma. Annelik. Sağlık
Güneş + İmparator: Enerji kuvveti. Yetki.
Güneş + Büyük Rahip: Topluluğunuzdaki destek ve arkadaşlıklar.
Güneş + Aşıklar: Yeni aşk. Aşık olmak.
Güneş + Savaş Arabası: Kendini gerçekleştirme.
Güneş + Güç: Kabullenme. Başkalarına yardım etmek. Sevilmek ve kabul edilmek.
Güneş + Hermit: Yıllarınızın ötesinde bilge. Geçmiş yaşam şifası. Bilgi arıyorum.
Güneş + Kader Çarkı: Özgürlük. Değişime başarıyla uyum sağlamak.
Güneş + Adalet: Çabalarınızın karşılığını almak. Duygusal stabilite.
Güneş + Asılmış Adam: Başkalarını ilk sıraya koymak.
Güneş + Ölüm: Bir durumun gerçeğini görmek. Geçmişi geride bırakmak.
Güneş + İtidal: Ruh Ailesi.
Güneş + Şeytan: Girişkenlik. Hırslı olmak.
Güneş + Yıkılan Kule: Düşük benlik saygısı. Kibir.
Güneş + Yıldız: Mutluluğunuzu yaşamak. Bir dahi.
Güneş + Ay: Bir gizemi çözmek.
Güneş: Yenileme. Sevdiğin insanlarla birlikte olmak.
Güneş + Yargılama: Gerçek mesleğinizi tanımak.
Güneş + Dünya: Dünyaya uzmanı olduğunuz bir şeyi öğretmek.

Güneş + Tılsım Ası: Harika bir yatırım.
Güneş + Tılsım 2: İş yerinde eğlenmek.
Güneş + Tılsım 7: Dışarıda çalışmak.
Güneş + Tılsım Prensi: Mutlu bir öğrenci.

Güneş + Kılıç 2: Matematik. Mantık ve akıl.
Güneş + Kılıç 4: Dinlendirici bir tatil.
Güneş + Kılıç 6: Bilim.
Güneş + Kılıç 7: Kendine güvenen. serbest meslek.

Güneş + Dört asa: Güçlü bir topluluk. Mutlu bir topluluk. Çocuk bakım merkezi.
Güneş + Asa Sekizlisi: Bir yolculuk. Eğlenceli bir tatil. Eğlenceli bir iş.
Güneş + Asa Şövalyesi: Daha sıcak bir yere taşınma. Mutlu bir kariyer değişikliği.
Güneş + Asaların Kralı: İyi bir koca.

Güneş + Kupa Ası: Kabul Edilen Dualar. Ada tatili.
Güneş + Altı kupa: Kendinizi evinizde gibi hissedin. Çocuklar.
Güneş + Kupa Prensi: Birine akıl hocalığı yapmak.
Güneş + Kupa Kraliçe: Bir hikaye anlatıcısı. Bir şifacı.

Yorumlar