YARGILAMA ve KOMBINASYONLARI




-Yargılama, yaşam amacımızı bulmayı anlatan ilahi benliğin sembolüdür. Kişisel farkındalığımızın arttığı en üst düzeyde bilinci temsil eder. Kartın üstünde ki resimde trompet ve bayrak otoritenin askeri sembolleridir. Bayrak yargıya olan inancımızı, Trompet ise uyanışa çağrıyı sembolize eder.

-Yargılama kartında bir erkek, bir kadın ve bir çocuk egolarının dirilerek mezardan çıkan bilinci tasvir edilir. Bu 3 kişi, ruhun ölüme karşı kazandığı zaferin bir sembolüdür. Adeta aynada kendilerini izliyormuş gibi nehrin karşı tarafına yansıtılır.

-Yukarıya doğru uzatılan kollar, mezardan çıkan ruhların evrenin yargısıyla yüzleşmeye hazır olduğunu temsil eder. İnsanlar, yaratıcılarıyla karşılaşmaya, yaptıklarının sonuçlarının değerlendirilmesine ve sonsuzluğun geri kalanını cennette mi yoksa cehennemde mi yaşayacaklarını öğrenmeye hazırdır.

-Arkadaki yüksek dağlar hepimizin etrafını çevreleyen yapıyı, soyut düşüncenin yüksekliğini ve yargılamadan kaçış olmadığını temsil eder. Uzaktaki muazzam gelgit dalgalanması, yargılamanın kaçınılmaz olduğunu ve sonucunun bağlayıcı olacağını gösterir.

-Pluto gezegeni ile sembolize edilen Yargılama tarot kartı aydınlanma süreciyle ilgilidir. Pluto bilinçaltı güçleri temsil eder ve zihnimizin derinliklerinde saklı olan her şeyi yönetir. Sonları ve yeni başlangıçları, dönüşümü ve yenilenmeyi temsil eder. Pluto, 'yok eden' ve 'yeniden inşa eden' olarak kabul edilir.

-Pluto, insanların gerçeği ve daha derin anlamı nerede ve nasıl keşfedecekleriyle ilgilenir. Hayatımızın kontrolünün bizde olduğunu ve hayattaki en yüksek amacımızın yaşadığımızı hissetmek olduğunun önemine vurgu yapar. Pluto, bilinçaltı benliğimiz de dahil olmak üzere, gizli olan herşeyi, aynı zamanda yeraltı dünyasını yönetir.

-Yargılama, astrolojide Akrep Burcu ile ilişkilidir. Dönüşümleri ve bir başkasıyla birleşerek benlikten daha büyük olma dürtüsünü anlatır. Akrep Burcu başkalarının enerjisini çeker ve onları kontrol ederek kendini güçlü kılar. Akrep'in daha yüksek seviyesi ise, büyük doğal şifa güçlerini öne çıkarır.

-Yargılama kartı, genellikle kişi önemli bir karar vermesi gerektiğinde ortaya çıkar. ' karmanın yerine geldiğini' belirtir ve bir tür 'uyanışı' temsil eder. Yargılama, yüksek bilincin kapılarını açar ve gerçek yaşam amacınızı bulmanız için sizi teşvik eder. Kararlarınıza güvenmenizi ve yeteneklerinize inanmanızı tavsiye eder.

-Yargılama, bir yolculuğun sonunda ki arınma sürecini gösterir. Bir durum ile ilgili nihai kararı ve ektiklerinizi biçtiğiniz karmik bir döngünün tamamlandığını temsil eder.

-Yargılama, genellikle bir lider olarak ilk adımı atmanız, doğruyu söylemeniz ve daha iddialı olmanız gerektiğinde ortaya çıkar. Yargılama, eylemleriniz ve yaşamınız için sorumluluk almanızı önerir. Yargılama kişileri, gerçekçi ve iyi bir karakter yargıcıdır.

-Yargılama, geleneksel düşünme biçimlerinden kurtulmanızı ve sezgilerinizin rehberliğine güvenmenizi önerir. Gelecekteki başarı beklentisi ile ilgili gebelik dönemi sıkıntılarını anlatır. Değişime ve yeni gelişmelere odaklanırken, aynı zamanda yeni başarılara ilerlemek için çözümlenmemiş konuları ele almanın önemine vurgu yapar. Genelde, iyi yapılmış işlerde Yargılama kartı ortaya çıkar.

-Yargılama, doğru bir kararı veya yasal bir konunun mahkeme sürecinin sonuçlandığını gösterebilir. Onurlu ve dürüst biriyseniz, bu süreç lehinize sonuçlanacaktır. Ancak, yalan söylediyseniz durumu lehinize dönüştürmek ve vicdanınızı temizlemek için kefaret ödemelisiniz.

-Adalet ve Yargılama kartları hayatın gidişatını değiştiren bir karar ile ilgilidir. Adalet kartından farklı olarak Yargılama'nın kararı sezgi ve zekanın kombinasyonunu gerektirir. İç sesinizi dinleyin, seçimlerinize inanın ve doğru yolda olduğunuzdan emin olun.

-Herhangi bir günahı veya pişmanlığı temizledikten ve geçmişe dair bir utanç veya borçtan kurtulduktan sonra, affa ulaştınız. Bu arınmadan sonra kendinizi yenilenmiş ve yeni başlangıçlara atılmaya hazır hissedeceksiniz.

-Bir aşk tarot açılımında Yargılama, tam sona erecekken son dakikada yeniden canlanan bir ilişkiyi ifade edebilir.

-Eğer, bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, yapabileceğiniz en kötü şey saklanmaktır. Ortaya çıkın. Ancak, yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin, ani kararlar vermeyin. Yakında, liderlik niteliklerinize ve iddialı özgüveninize aşık olacak bir ruh eşi ile karşılaşacaksınız. Sizin için uygun kişi olup olmadığını anlamak için kendinize zaman tanıyın ve bu süreçte durumu değerlendirin.

-Yargılama, mevcut ilişkide çatışmalar sırasında eşlerin birbirini suçlamaktan kaçınmalarını, aksi taktirde ilişkiye tahmin edemeyecekleri kadar çok zarar verebileceklerini gösterir. Suçlamak yerine, doğrudan iletişim kurup nasıl hissettiklerini anlatabilirler.

-Yargılama, bazen de kişinin eşinin eski halini sevdiğini ifade eder. Bu durumda ilişkiyi kurtarmak için partnerler sağlıksız kalıplardan çıkmalıdır. Bu ilişkide zaten aşk vardır, sadece biraz heyecana gereklidir.

-Bir kariyer okumasında Yargılama tarot kartı, işe alım, politika ve yönetim alanlarındaki kariyerleri ifade eder. Yargılama, kişinin hayatta en başarılı olabileceği işi kariyere dönüştüreceği zamanlarda ortaya çıkar. Bir işletme olarak, Yargılama sanat koleksiyoncularını veya sanat tüccarları temsil edebilir.

-Kariyer ile ilgili sorularda Yargılama, izlendiğinizi ve değerlendirildiğinizi ifade eder. Bir terfi için yarıştığınızın farkında bile olmayabilirsiniz. O halde. Şimdi, fazladan yol kat etmek için kendinizi nasıl sunacağınızın bilincinde olun. Çabalarınız kabul görecektir ve sonuç büyük olasılıkla olumlu olacaktır.

-Yargılama finansal konularda yeni sözleşmeleri ve pozitif nakit akışı temsil eder. Bununla birlikte, ani harcamalara karşı sizi uyarır. Hayalini kurduğunuz arabayı veya bilgisayarı almadan önce kapsamlı bir araştırma yaptığınızdan emin olmanızı önerir.

-Yargılama kartı Evet-Hayır sorularına net bir cevap vermez. Bulunduğu durumun Evet'e dönüşmesi için cesaret ve çaba gerekiyor olabilir.

-Yargılama tarot kartı, hayal kırıklıkları ve aksiliklerden sonra duygusal olarak iyileşmekten bahseder. Çocukluktan beri derinlere gömülmüş duygusal tetikleyiciler vardır ve eski yaralar bazen yeniden açılır. Yargılama kişinin eski yaralarının iyileşeceğini, kendini motive hissedeceğini ve yeni bir başlangıç yapma fırsatına sahip olacağını gösterir.

-Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, aklınızdaki kişinin aşka açılmaktan çok korktuğunu ve size yaklaşmasının zaman alacağını ifade eder. Bu size haksız yere yargılandığınızı ve zaman zaman sınırlarınızın test edildiğini hissettirebilir.

-Yargılama kartı, partneriniz veya sevdiğiniz birisi ile aranızda deniz veya okyanus var anlamına gelir. Eğer, uzaktaysanız vatan hasretini temsil eder ve sevdikleriniz ile yakında bir araya geleceğinizin müjdesini verir.

-Yargılama 20 numaralı arkana majör kartıdır. Manevi iç görüleri ve uyanışı temsil eder. Numerolojik olarak 22 Numaralı Üstat sayı ile ilişkilidir. 22 rakamı yalnızca kendiniz için değil, aynı zamanda birçok kişinin geleceğine güçlü ve sağlam bir temel oluşturmasında yardımcı olmak için, 'Usta ve Yapıcı' olma isteğini anlatır. Bu kişiler başkalarına kendi güçlü ruhsal temellerini nasıl inşa edeceklerini göstermek ister. Bu kolay bir yol değildir, ancak büyük ödülü getiren bir yoldur.

-Yargılama cesaretli, önemli ve büyük liderleri temsil eder Bu kişiler zaman zaman manipülasyona ihtiyaç duysa da, genelde istediklerini elde etmede oldukça iyidirler. Yaşam amaçlarını kabul ettikleri andan itibaren, büyük bir netlikte birisine dönüşürler.

-Kendilerini geride tutan alışkanlıklarından, tutundukları kalıplardan ve davranışlardan kurtulmakta zorlanırlar. Genellikle hayatlarının ilerleyen dönemlerinde tamamen farklı bir yönde bir başlangıç yaparlar.

-Yargılama kişileri, çok iddialı olmaktan ve söz sahibi olmaktan keyif alır. Ne istediklerini ve onu nasıl elde edeceklerini iyi bilir. Bir şeyin kontrolü dışında olmasından son derece rahatsız olur.

-Ters konumda Yargılama, eski hayatınızın derinliklerinden çıkamadığınızı ve geçmişinizin peşinizi bırakmadığını işaret eder. Yeni bir başlangıç yapmanızı engelleyen problem ortadan kalkmadan, geçmişin hatalarından kaçış yoktur. Daha iyi bir gelecek için hemen hemen hiç umut yok gibi görünür.

-Bir ev veya bir mülk hakkında soru sorulduğunda Ters Yargılama bu yerin perili olduğunu sembolize edebilir.

-Ters Yargılama, sahte putlara inanmayı ve gerçekten yardım edebilecek kişilere güvenmemeyi ifade eder. Bu kişilerin karakter yargısı genellikle yanlıştır. Gerçeklere değil sahte olanlara inanır ve güvenir. Defalarca canı yansa bile aynı kalıp içinde aynı yanlışları tekrar tekrar yapar.

-Ters Yargılama kişilerinin güvensizlik sorunları vardır ve genelde olumsuz bir titreşimle aniden harekete geçme eğilimindedir. Hayatları ile ilgili karar verirken, dış unsurlar tarafından kontrol edilir ve bastırılır.

-Ters Yargılama programları ve koşulları nedeniyle sağlıksız bir durumda sıkışıp kalan ve hayatın kendisini ezip geçtiğini hisseden zombi gibi birisini sembolize eder. Kişi yorgun ve yıpranmış durumdadır. Yeni bir yaşam ister. Ancak, çoğu zaman bunu gerçekleştirecek enerjiden yoksundur.

-Ters yargılama bazen pişmanlık ve vicdan azabını, bazen işlerin gidişatından memnuniyetsizlik hissini ve kendisi için üzülen birisini gösterebilir. Bu kendini kınama genellikle yersizdir ve kişiye zarar verebilir. Bunun yerine, geçmişten gelen koşulları kabul etmeli, sorumluluklarınızı yerine getirip yüklerinizden kurtulduktan sonra yolunuza devam etmelisiniz.

-Bazen de, kötü bir kararın veya yargının kurbanı olabileceğinizi ve konu hakkında karar vermeyi ertelemenizi tavsiye eder. Aceleyle verilen kararlara göre hareket etmenin tehlikeleri konusunda sizi uyarır.

-Tarot açılımlarında ters Yargılama karşınıza çıkarsa, her şeye baştan başlayın. Hayatınızı gözden geçirin, değiştirmek için planlar yapın ve yeni fikirler deneyin. İşinizi veya kariyerinizi değiştirebilir, hatta belki de evinizi farklı bir ortama taşımayı düşününebilirsiniz. 


YARGILAMA KOMBINASYONLARI

APDAL VE YARGILAMA

-Apdal kartı heyecan verici yeni bir başlangıcı temsil eder. Yargılama, hayatta çok önemli bir kararı işaret eder. Aptal gibi naif ve umursamaz bir kişiliğe sahipseniz, Yargılama sizden duruma daha fazla ciddiyet getirmenizi ister. Çünkü, bu kombinasyon yeniden doğuşunuzun mesajını verir. Yeniden doğuşunuzu bekleyen büyük yaşam değişikliğine adım atmadan önce geçmişinizle uzlaşmalı ve hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

SİHİRBAZ ve YARGILAMA

-Sihirbaz, niyetlerinizi tezahür ettirmek için ihtiyacınız olan tüm araçlara sahip olduğunuzu gösterir. Büyük bir yaşam değişikliği ile karşı karşıyasınız, kararlarınız ve eylemleriniz geleceğinizi şekillendiriyor. Bu yüzden dikkatli olun ve bir sonraki adımınızı atmadan önce dikkatlice düşünün. Yargılama ile bir şeyler mutlak olarak sonlanıyor, yeni bir hayata başlayabilmek için gerçek çağrınıza uyanıyorsunuz. Bir aşk okumasındaki Sihirbaz ve Yargılama kombinasyonu, büyük bir aydınlanma anını ve ardından aşk hayatınızda büyük bir değişiklik anlamına gelir.

BÜYÜK RAHİBE ve YARGILAMA kombinasyonu, temel olarak uyanışınızı tetikleyen büyük bir yaşam değişikliğini temsil eder. Sizden gizlenen şeyler nihayet gün ışığına çıkıyor. Kafanız karışmış veya kararsız hissediyorsanız sezgilerinize güvenin. Bir aşk okumasındaki Büyük Rahibe ve Yargılama, bağlantınızla ilgili bir farkındalık yaşayacağınızı ve ileriye doğru önemli bir karar vermeniz gerektiğini gösterir.

İMPARATORİÇE ve YARGILAMA kombinasyonu, hayatınızda zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak yeniden doğuş dönemini işaret eder. İmparatoriçe ile birlikte gelen bu değişim büyük olasılıkla evinizde, ailenizde veya aşk hayatınızda yaşanıyor olabilir. Bu süre zarfında bazı şeyler bitebilir ve büyük başlangıçlar olabileceği için, önemli kararlar vermeniz gerekebilir. İmparatoriçe ve Yargılama duygularda ki önemli eğişiklikleri gösterir. Durumu ciddi olarak değerlendirin, ancak önce çözülmemiş geçmiş sorunlar ile ilgili gerekeni yapmak için zamana ihtiyacınız olabilir.

İMPARATOR ve YARGILAMA, kararlılığınızı ve güvenliğinizi daha ciddiye almanız gerektiği konusuna vurgu yapar. Çünkü, işiniz, aileniz, ilişkiniz veya mali durumunuz hakkında önemli kararlar almanız gereken ve bu dünyada ki gerçek amacınızın farkına varabileceğiniz bir zamanda bulunuyorsunuz. Bu dönemde inişler ve çıkışlar, bitişler ve yeni başlangıçlar olması mümkündür. Ancak, her durumda değişimden korkmamalı ve değişime direnmemelisiniz.

BÜYÜK RAHİP ve YARGILAMA

Büyük Rahip geleneğin, otoritenin, bağlılığın ve bilgeliğin kartıdır. Yargılama, bu alanlara büyük bir yaşam değişikliği getirir. Taahhütlerinizin, inançlarınızın ve değerlerinizin değerlendirildiği bir dönemden geçiyorsunuz. Bu sizin için bir ruhsal uyanış ve farkındalık anlamına gelebilir. Bu kombinasyon, ilişkilerde veya evliliklerde, ister bir son ister yeni bir başlangıç olsun, ciddi ve önemli kararlar vermek zorunda olduğunuzu işaret eder.

AŞIKLAR ve YARGILAMA kombinasyonu hayatınızda bir dönüm noktasında bulunduğunuzu gösterir. İlişkilerde ruh eşinizi bulmaktan ve kara sevdaya düşmekten bahseder. Her durumda, büyük bir yaşam değişikliği ile karşı karşıyasınız ve yeniden başlayabilmek için geçmişi tamamen bırakmanız gerekiyor.

-Bu kombinasyon, mevcut ilişkinizi yeniden değerlendirme döneminden geçtiğini ifade eder. Eğer, yeni bir ilişkiye başlamak üzereyseniz yoğun duygular içinde olduğunuzu, bu ilişkinin birisi tarafından değerlendirildiğini ve geleceği ile ilgili önemli bir karar verileceğini işaret eder.

-Bu birliktelik ilişki ve ortaklıklarda uzlaşma ve bağışlama getirebilir.

SAVAŞ ARABASI ve YARGILAMA kombinasyonu varış noktasına ulaşmaya kararlı birisini gösterir. Varış noktası hayatınızda bir değişim ve yenilenmeye sebep olacaktır. Bu süre içinde zihinsel, duygusal ve fiziksel sağlığınızda büyük değişiklikler yapmayı isteyebilirsiniz.

-Ayrıca, kararlarınızı yeniden değerlendirmeniz ve belki de planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. İşler istediğiniz gibi olmazsa cesaretiniz kırılmasın. Özgürce ilerleyebilmek için kendinizi geçmişin bağlarından ve yüklerinden kurtarın.

GÜÇ ve YARGILAMA kombinasyonu değişmesini istediğiniz şeyleri değiştirme cesaretine ve gücüne sahip olduğunuzu gösterir. Sezgilerinizin ve ruhsal gücünüzün zor zamanlarda size rehberlik etmesine izin verin.

-Yargılama büyük bir yaşam değişikliğiyle ilgili bir karar vermek zorunda olduğunuzu ifade eder. Güç, değiştirebileceğiniz şeyleri değiştirin değiştiremeyecekleriniz şeyleri kabullenin der.

HERMİT ve YARGILAMA büyük bir uyanışa yol açan bir iç gözlem zamanını ifade eder. Hayatınızı değiştitrecek önemli bir farkındalık yaşadığınızı ve bir karar almanız gerektiğini temsil eder. Sezgilerinize ve içsel bilgeliğinize güvenin.

KADER ÇARKI ve YARGILAMA Ektiklerinizi biçmeye çağırıldığınız bir uyanış döneminde bulunuyorsunuz. Her 2 kartta tarotta karmayı temsil eder. Bu yüzden bu kombinasyonun bahsettiği konular üzerinde çok fazla kontrole sahip olamayabilirsiniz.

-Bu kombinasyon, ilişkilerde bazen sonları bazen başlangıçları ifade edebilir. Ayrıntılarda kalmayı reddedin ve büyük düşünün. Evrenin sizin için daha büyük planları olduğuna güvenin. Anı yaşayın ve sezgilerinizi takip edin.

ADALET ve YARGILAMA kombinasyonu taahhütleriniz, sözleşmeleriniz ve yasal konularla ilgili olabilir. Burada doğruluk terazisinin engelenmesi söz konusuur ve her 2 kartta size hassasiyetle hareket etmenizi tavsiye eder. Bu kombinasyon, soruna açık ve kesin bir çözüm getirir gelecekte de karşınıza çıkmayacağını garanti eder. Yasal konularda Adalet ve İlahi Adalet yerine gelir.

-Bu kombinasyon ilişkilerde gerçeklerin su yüzüne çıktığını ve önemli bir karar vermek zorunda kaldığınızı gösterir. Sağlıklı ilişkiler daha güçlü ve daha ciddi hale gelir. Ancak sağlıksız bağlar çözülebilir.

ASILMIŞ ADAM ve YARGILAMA, uzun uykudan sonra uyanma zamanının geldiğini gösterir. Burada çok önemli bir mesaj vardır. Hayatınızı yeniden değerlendirin, geride kalmanıza sebep olan ne varsa bırakın, zihniyetinizi ve yönünüzü değiştirin .

-Asılmış Adam değişime karşı direnç göstereceğinizi ifade ediyor. Ancak, Yargılama, bir uyandırma çağrısıdır ve bundan böyle mevcut kalıplarınızdan çıkmanız ve geleceğinizle ilgili önemli kararlar vermek zorunda olduğunuzu sembolize eder.

-Ayrıca, bu kombinasyon ilerlemek için bir fedakarlık yapmanız gerektiğine vurgu yaparken, kişinin değişim ve dönüşümle ilgili aydınlanma ve farkındalık kazanacağını temsil eder.

ÖLÜM ve YARGILAMA yeniden doğuş döngüsünü temsil eder. Zor ve sancılı bir sondan (Ölüm) sonra bir uyanış (Kıyamet) zamanı gelir. Bu önemli yolculuğun son aşamasında olsanızda, başlangıç aşamasında olsanıza buradaki tavsiye değişime direnmemenizdir. Bu süreçte çok fazla derin ruhsal arayış olabilir. İyileşmek için zaman ayırın ve hazır olduğunuzda bir sonraki hareket tarzınızı yeniden değerlendirin.

-Ölüm ve Yargılama, geçmiş acılarını geride bırakmaya ve yaralarını iyileştirmeye çalışan birisini sembolize eder.

İTİDAL ve YARGILAMA birlikteliği size iç dengenizi bulmanızı tavsiye eder. Uyanışınız eski yaralarınızı iyileştirmek ve geleceğiniz için sağlıklı kararlar almakla başlar. Ardından, kaçınılmaz değişikliklerle karşı karşıya kaldığınızda, direnmek yerine onları kabullenişe geçin.

Ek olarak, bu kombinasyon uzlaşma ve bağışlamayı temsil edebilir.

ŞEYTAN ve YARGILAMA kombinasyonu zor, ancak uzun vadede gerekli bir değişim ve dönüşümü temsil eder. Şeytan, genelde sağlıksız bağları işaret eder. Yargılama, size hizmet etmeyen şeyleri bırakmaya bir uyandırma çağrısıdır.

-Şeytan sizi bağımlı yapan ve enerjinizi tüketen şeydir. İş, sağlık ve finansal konularda yeniden değerlendirme yapmanız gerekiyor. Mevcut durumunuzda değişiklik yapmak veya farklı bir yönde ilerlemek arasında bir karar vermeniz gerekiyor.

YIKILAN KULE ve YARGILAMAhayatta kontrolünüz dışında olan zor bir değişimi ve korkularınızla yüzleşeceğinizi sembolize eder. Size geçmişi geride bırakmanızı ve hayatınızda yeni bir sayfa açmanızı tavsiye eder.

-Yıkılan Kule ve Yargılama ilişkilerde ayrılık anlamına gelir. Geçmişten ders alın, sorumluluklarınızı ciddi bir şekilde yerine getirin ve değişime direnmeyin. Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor.

YILDIZ ve YARGILAMAkombinasyonu, kalbin, zihnin ve ruhun uyanışını ifade eder. Yargılama kartı hayatınıza büyük bir yaşam değişikliğinin geldiğini haber veriyor. Bazı şeyler olmasını istediğiniz gibi olmayabilir. Ancak, önce hayatınızda geçerliliği kalmamış bazı bölümlerin bitmesi gerekiyor. İhtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi yeniden değerlendirmek için iç gözlem yapmak gerçek yolunuzu bulmanızı kolaylaştıracaktır.

AY ve YARGILAMA KOMBINASYONU

GÜNEŞ ve YARGILAMA birlikteliğinde Güneş berraklığı ve açıklığı, Yargılama affa ulaşmayı temsil eder. Güneş, Yargılama gibi ağır bir kartın yanında bile her durumda konuya olumlu bakış açısı kazandırır.

-Bu süreçte zor gerçeklerle yüzleşmek ve önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Ancak, bunların hepsi uyanışın bir parçasıdır. Bu kombinasyon kendiniz ve başkaları hakkında çok şey keşfedebileceğinizin mesajını veriyor.

DÜNYA ve YARGILAMA kombinasyonunda her 2 kartta sona ulaşmak ve tamamlanma ile ilgilidir. Hayatınızda bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlarken, bu yolculuk esnasında işinizde ve ilişkilerinizde ruhsal, içsel veya dışsal değişimler olabilir. Her durumda önemli kararlar almanız ve gelecekle ilgili ciddi planlar yapmanız gerekiyor.

Yorumlar