ITIDAL TAROT KARTI ve KOMBINASYONLARI

-İtidal kartının üstündeki Melek, Başmelek Mikail olabilir veya belki de Başmelek Cebrail olabilir. Meleğin elindeki kaplar sonsuz yaşamı içeren kabı temsil eder. Çiçekler, dünyanın bir ucundan diğerine, denizin derinliklerine ve yeraltı dünyasına seyahat eden ve insanlığı Tanrı'ya bağlayan Tanrıça Isis'i temsil ediyor.

-Isis, manevi mesajları taşıyan elçi olarak bilinir. Meleğin biri karada diğeri suda ayakları, bilinç ve bilinçaltının birleşmesini ve aynı zamanda bilinmeyene atlamadan önce suları test etmeyi de temsil eder.

-Meleğin kırmızı kanatları yaşamın sembolü olan kanı,. Güneş tacı daha yüksek güce olan bağlantıyı temsil eder. Meleğin elbisesindeki eşkenar üçgen ruhun, tanrısallığın, ateşin, yaşamın, refahın ve uyumun sembolüdür. Üçgenin dışındaki kare korumayı ve istikrarı temsil eder.

-İtidal tarot kartı Astrolojide Yay burcu ile ilişkilidir. Yay burcu Jüpiter tarafından yönetilir. Jüpiter, deneyim, uzun mesafeli yolculuk, hoşgörü, genişleme ve şans yoluyla bilgi aramakla ilişkilidir.

-Yay Burcunda diğer kültürleri anlama ve uzak mesafeli hedeflerin yanı sıra hedefe varma arzusu vardır. Jüpiter, iyi bir açıya sahip olduğunda güveni ve içsel bilgiyi, sezgiyi, vizyonu, iyi şansı ve iyimserliği ifade eder. Kötü açı aldığında fanatizmi, umursamazlığı ve ölçüsüz davranışlarda çok ileri gidildiğini gösterir.

-İtidal tarot kartı, yeni bir şey yaratmak için unsurlar arasındaki dengeli etkileşimi temsil eder. Ölçülü olmak, hayatınızda ki farklı alanlar ve insanlar arasında büyük bir dengeden güç oluşturmaktır. Sonuç, katılan herkes için faydalıdır.

-İtidal tarot kartı, hayatınıza anlam kazandıran ve hayattaki asıl amacınızın ne olduğunu size göstermek için ortaya çıkar. Bu kart aynı zamanda ılımlı ve alçak gönüllü davranarak en iyi sonucu elde edeceğinizi ifade eder.

-İtidal Tarot Kartı, aynı zamanda melek alemiyle de bağlantılıdır, bu nedenle içsel rehberliği dinleyin. Çünkü, bunlar koruyucu meleğinizden gelen mesajlardır. Ölçülü olmak, bağlantıda ve dengede kalmanıza yardımcı olur. Yeni durumlara uyum sağlamak ve iyi zamanlama başkalarıyla iyi çalışma yeteneğinizi ortaya çıkarır.

-Bir aşk okumasında ortaya çıkan İtidal tarot kartı, farklılıklarıyla en iyi yönlerini ortaya çıkaran iki kişiden söz eder. Bu sizi içten dışa dönüştürecek türden bir sevgidir.

-Bekarsanız, bu kart öbür yarınızı bulduğunuzu hissedeceğiniz, sizi derinden sevecek birini temsil eder. Eğer, benlik saygınız ve öz değeriniz düşükse, bu sizin ihtiyacınız olan türden bir ilişkidir. Bu sayede nazik bir şekilde kendinizi sevmeyi öğreneceksiniz.

-Bir kariyer okumasında İtidal tarot kartı, İnsanlığa hizmet eden kariyerleri, yüksek öğrenimdeki kariyerleri ve yönetim işlerini ifade eder. Aynı zamanda, bazen çevrimiçi öğretimden, bazen de karma medya sanat formlarını da temsil edebilir.

-İtidal, denge ile eş anlamlı olduğundan, genellikle kariyer, iş ve finans değerlendirmelerinde işlerin daha iyi yönetilmesi gerektiğinde ortaya çıkar. büyük satın almalara, cömert tatillere, büyük kariyer değişikliklerine veya riskli yatırımlara karşı dikkatli olmanızı tavsiye eder.

-Evet ve Hayır sorularında İtidal muhtemel bir Evet'tir.

-İtidal tarot kartı, Dünya üzerinde kendi cennetinizi yaratmayı ifade eder. İtidal, Dünya üzerindeyken iç huzuruna sahip olmak için koruyucu meleklerinize ve her Şeyin Yaratıcısına kanalları açmaktan söz eder.

-İtidal, kişinin içindeki refahtan söz eder. Bu refahı korumak için kişinin güçlü sınırlar koyması ve mesafeli olması gerekebilir. Aksi taktirde, kendisine doğru çekilen zararlı insanlar, cennetini cehenneme çevirebilir. İtidal, kişinin içindeki en iyi duyguları ortaya çıkaran bir sevgiden söz eder. Bu sevgi sadece bir duygu yoğunluğu değil, daha çok kaliteli bir gelişmişlik hissidir.

-İtidal tarot kartı, sağlık ve refahın çok önemli olduğu durumlarda ortaya çıkar. Ölçülü ve dengeli düşünme ve iletişim kurma biçimiyle barış ve uyum yaratmaktan bahseder.

-Birinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız; İtidal, O kişinin hayatına uyum ve mutluluk getirdiğinizi hissettiği anlamına gelebilir. Bu kişi, hayatını çok daha iyi hale getiren yeni birşey getirdiğinizi düşünüyordur. İtidal kartı aynı zamanda o kişinin sizinle ilgili melankolik hissettiği anlamına da gelebilir.

-Uzlaşmaya eğilimli İtidal kişileri sabırlı ve dengeli bir yapıya sahiptir. Bu kişiler şifa ve psişik yeteneklere sahiptir. Yeni ve sağlıklı bir şey yaratmak için genellikle bir durumun tamamen zıt iki yönünü birleştirirler. Özellikle, konu yönetmek olduğunda insanları yönetmede harikadırlar.

-Bu kişiler, ölçülü olmaya inanır ve denge ve adaleti sağlayarak insanların en iyi taraflarını ortaya çıkarırlar. Yüksek öğrenime, uzun vadeli hedeflere ve uzak yerlere gitmeye odaklıdırlar.

-İtidal kişileri mükemmel bir iletişimci ve arabulucudur. Kendi kurallarına göre yaşarlar. Aceleleri yoktur, mücadeleleri bir bahardan bahardan daha uzun sürer ve herşey olması gerektiği zamanda olur. Yetişkin hayatını, büyüdüğünden çok farklı, hatta sıklıkla farklı kültüre sahip yeni bir ülkede yaşar.

-İtidal tarot kartı, genellikle zorluklarla karşı karşıya kaldığınızda bile uyumu bulma ve esenliğin tadını çıkma yeteneğine sahip olduğunuzu hatırlatmak için karşınıza çıkar. Böyle zamanlarda sabırlı, sebatkar ve gerçekten ihtiyacınız olan şeyin ne olduğunun farkında olmak önemlidir.

-İtidal kişileri numerolojik olarak 1 + 4'ten gelen 5 rakamının alıcı enerjisine sahiptir. Bu onları yeniliğe ve değişime açık tutar. Sürekli meydan okumaya ihtiyaç duyarlar, aksi taktirde çabuk sıkılabilirler. Aynı anda yalnızca tek birşey üzerine odaklandıklarında daha başarılı olurlar.

-14 kişileri ya yalnız ve bekardır, ya da bir çok kez evlenirler. Bu kişiler, sevgi dolu koca yürekli insanlardır. Ancak, ilk fırsatını bulduğunda çantasını toplayıp uzak yerlere gidecektir. Onu durdurmak için bir anda zıplayıp gitmesine engel olmalısınız. Onu sadece çok özel bir kişi sakinleştirebilir veya ikna edebilir.

-14'ler sıcakkanlı, yaratıcı, okumaya meraklı ve bol miktarda doğal bilgeliğe sahiptir. Herşeyi sorguladıkları gibi büyük riskler alma konusunda korkusuz ve aynı zamanda umarsızdır. Son derece kararlı ve pek çok alanda başarılı olabilecek kabiliyete sahiptir. Yüksek riskli işlere girer ve hayatı bir hız treni gibi sürerler. Onları izlerken bile yorulabilirsiniz.

-Genellikle sıra dışı harika işleri ve girişimleri başlatırlar. Bazen, deneyim uğruna yaptıkları denemeler kaosa yol açabilir. Ancak, aslında amaçları ilerici bir değişim, yenilenme ve büyümenin sonsuz sevincini denemektir.

-Dikbaşlı ve soğukkanlı dış görünüşlerinin altında pek çok duygusal çalkantı vardır. Sosyal açıdan oldukça popülerdirler, dikkatli davranırlarsa ticaret ve finans konularında veya iş değişikliklerinde şanslı olabilirler.

-Farklı ve eğlenceli sürprizlerden etkilenirler. Teknolojik ürünlere, spor giyinmeye ve kitaplara meraklıdırlar.

-Ters konumda İtidal, iki karşıt unsur arasındaki dengeden üçüncüyü oluşturmak için sarfedilen emeklerin boşuna olduğunu gösterir. Genellikle iki farklı kişinin birbirlerinin en kötü yönlerini ortaya çıkardığı durumlarda ortaya çıkar. Bu kişilerin ortası yoktur ve sonuçta, en azından birisi kendini bitkin ve tükenmiş hisseder.

-Ters İtidal kartında elementler veya unsurlar karışmayı reddeder. Grupların ve hatta ailelerin birleşmesi bile işe yaramaz. Rüyayı gerçeğe dönüştürecek madde eksikliği veya öfke, ya da sabırsızlık vardır. Daha kişisel bir düzeyde birleşme ve karışma konusunda isteksizlik vardır.

-Ters konumda İtidal tarot kartı çok hızlı giden, hatta çok ileri giden ve çok fazla risk alan birinden söz edebilir. Bu kişilerin yavaşlamaları ve mola vermeleri gerekir. Çünkü, muhtemelen hayatlarını olumsuz etkileyen birşey onları çılgına çeviriyor ve içlerindeki en kötüyü ortaya çıkarıyordur. Gittikleri yolda, hedeflerine ulaşmadan çok önce tükeneceklerdir.

-Ters konumda İtidal, sinirli ve öfkeli, sadece biraz huzur ve sessizlik isteyen birinden bahseder. Ancak, böyle bir ortama ulaşmaları çok zordur.

-Başarılarını kendileri sabote eden bu kişiler, çoğu zaman değişme konusunda çok inatçıdırlar. Bu kişiler genelde kendileri için işe yaramayan şeylere bağlı kalırlar ve etraflarında çok fazla dağınıklık olabilir. Ancak, iç huzuruna kavuşarak zihinlerini susturmayı öğrendiklerinde evlerini ve davranışlarını düzenlerler.

ITIDAL KOMBINASYONLARI

İTİDAL ve SAVAŞ ARABASI veya DÜNYA

İtidal ve Savaş Arabası bir taşınmayı veya yurt dışı seyahatini temsil edebilir. Taşınmayı düşünüyorsanız, seçenekler arasında en doğru kararı vermeye özen gösterin. Ardından bunun gerçekleşmesi için neler gerektiğini araştırmaya başlayın ve bir plan yapın.

-Uzak bir yere seyahate çıkmak istediğinizde de aynı durum geçerlidir. Bu aceleye getirilecek bir şey değildir. Ancak, sağlam bir plan bunu herkes için faydalı hale getirebilir.

İTİDAL ve KADER CARKI

-Bu tarot kombinasyonu karşınıza çıktığında bir yolculuğa çıkmaya hazırlanın. Ancak, bunun fiziksel nitelikte olmayan bir yolculuk olduğunu unutmayın. İtidal ve Kader Çarkı doğası gereği güçlü kartlardır. Özellikle de birlikte ortaya çıktıklarında anlam daha de güçlenir. Çünkü Kader Çarkının peşine takılan İtidal, kişinin kaderini aramaya odaklandığını gösterir.

-Bu kombinasyon yaşam gücünüzü keşfetmenin ve riskli kararlar alarak yönünüzü belirlemenin zamanının geldiğini işaret eder. Yaşamak için harika sebepleriniz olduğunu hissettiğinizi, ancak bunun ne olduğunu tam olarak çözemediğinizi ifade eder 

İTİDAL ve YILDIZ

-İtidal tarot kartının amacı yaşam döngüleri esnasında ortaya çıkan zıtlıkların hayatınızı toparlamanıza yardımcı olabileceğini kabul etmenizi sağlamaktır. Yıldız ile birlikte bu kombinasyon, sorunlar karşısında ılımlı olmanızı ve bu esnada zayıf noktalarınızın farkına varıp güçlendirmenizi önerir

-Hepimizin hayatında iyileştirmeye ihtiyaç duyduğu alanlar vardır. Belki, bir aile üyesiyle daha iyi iletişime ihtiyacınız var, ya da doğru beslenmeye odaklanmanız gerekiyor olabilir. Belki de, çok fazla para harcıyorsunuz veya iş yerinde o kadar üretken olamıyorsunuz. İtidal ve Yıldız kartları size zayıf taraflarınızı güçlendirmenin, hayata dengeli ve ılımlı yaklaşmanın zamanı geldiğini söylüyor.

İTİDAL ve YARGILAMA

-Bu iki kart sıklıkla karıştırılır ve bunun nedeni; zor bir kararla karşı karşıya olduğunuzda, İtidal dengeyi temsil ederken, Yargılama'nın doğru olanı yapmakla ilgili olmasıdır.

-Bu iki kartın birlikteliği yalnızca size değil, sonucun etkileyeceği herkes için fayda sağlayacak bir seçim yapmak zorunda olduğunuzu göstermesidir. Daha büyük bir iyiliği göz önünde bulundurarak, doğru yolu seçtiğinizden emin olun. Kartlardan birisi veya her ikisi deters konumda ortaya çıktıysa, finansal kaybı ve zaman kaybını gösterir.


İtidal + Bütyük Rahibe: Sezgisel bir melek. Psişik bir şifacı.;

İtidal + Aşıklar: Dengeli bir ilişki. İyileşen bir ilişki.

İtidal + Savaş Arabası: Yurt dışına taşınmak veya seyahat etmek.

İtidal + Dünya: Yüksek öğrenim. Yurtdışında yaşamak.


İtidal + Kupa Ası: Ruhsal bilginin kanalize edilmesi. Sanat. Manevi çalışma.

İtidal + Kupa Dört: Düşünmek.

İtidal + Kupa 10: Mutlu ve sevgi dolu bir aile. Manevi aile.

İtidal + Kupa Kraliçesi: Bir İnsancıl.

İtidal + Kupa Kralı: Bir diplomat.


İtidal + Tılsım Üç: Uzun kariyer yolu.

İtidal + Tılsım 10: Ruh aileniz.

İtidal + Tılsım Prensi: Yüksek lisans derecesi.


İtidal + Kılıç Ası: Gerçeği söylemek.

İtidal + Kılıçların Dörtlüsü: Meditasyon.

İtidal + Kılıç Altılısı: Antropoloji. Başka kültürlerden öğrenmek.

İtidal + Kılıç Sekizlisi: Başka bir dilde iletişim kurmak.

İtidal + Kılıçların Kralı: Bir haber muhabiri. Yayıncılık.


İtidal + Asa İki: Başarılı bir fikir/girişim.

İtidal + Asa Üç: Dışa/içe aktarma.

İtidal + Asa Şövalyesi: Denizaşırı bir macera.

Yorumlar