YILDIZ ve KOMBINASYONLARI



Yıldız, geleceğe olan inancımızın sembolüdür. Bilgimizi geliştirmek, duygusal ve ruhsal gelişim için, gerekli güçleri toplamamıza yardımcı olur.

Yıldız bir meditasyon kartıdır. Meditasyon yoluyla bilgelik kazanılır ve hayvani güçler kontrol edilebilir. Yıldız, bir dostluk biçimi olan başkalarına yardım etmekle ilgilidir.

Yıldız gelecekten haber vermez. Sizi gelecekteki olasılıklara yönlendirir. Şu anda bulunduğunuz yerden çok varmayı umduğunuz yere hizmet etmekle ilgilidir.

Gelecek, yıldızlar kadar uzak ancak boş bir hayal değil. Onu elde etmek için bir süre çalışmanız gerekecek.

İtidal tarot kartı gibi, Yıldız kartında da bir ayağı karada ve bir ayağı suda kadın iç ve dış dünya arasındaki bağlantıyı sembolize eder. Arka plandaki kuş, eski Mısır'da ritüellerde kurban edilen, yenilenmenin sembolü kutsal düşünce ve akıl kuşu olan Ibis'tir.

Dökülen su bolluğun, şifanın ve ferahlığın akışını sembolize eder. Karaya dökülen su 5 duyuyu sembolize eden 5 çizgi oluşturur. Suya dökülen su dalgaları bize davranışlarımızda ki dalgalanmaları, aynı zamanda bir bilinç akışını ifade eder. Yemyeşil toprak, doğurganlığı ve bolluğu temsil eder. Çıplak kadın masumiyetin sembolüdür.

8 köşeli pusulayı temsil eden Yıldız tarot kartı, kişinin inancını ve yaşam amacını bulmasının bir sembolüdür.
Büyük sarı yıldız, Antik Mısır'da yıllık Nil Nehri taşkınını tahmin etmek için kullanılan Büyük Köpek Yıldızı Sirius'tur.

Vücudun 7 çakra merkezine karşılık gelen 7 Adet Beyaz Yıldız, Tanrı'nın 7 Ruhunu sembolize eder ve imanın derinleşmesinden bahseder.

Yıldız 17 numaralı Büyük Sırlı tarot kartlarındandır. 17 rakamı son derece manevi bir sayıdır ve sembolü 8 köşeli sevgi Yıldızı'dır.
1 rakamının bağımsızlık enerjisi ve 7 rakamının maneviyat enerjisine sahip olan 17 rakamı 'Tanrı Enerjisi'nin sayısı olarak kabul edilir.
17 rakamı talih, güç ve otoriteyi anlatır. 17'den gelen 8 rakamının titreşim enerjisine sahip kişiler, fedakarlık yapmaya istekli olduğu her şeyi yapma ve başarma yeteneğine sahiptir.

Yıldız tarot kartı, Astrolojide Kova Burcu ile temsil edilir. Kova Burcu, Uranüs gezegeni tarafından yönetilir. Uranüs, özellikle kamu hizmeti, sözleşmeler ve insanlığı bir arada tutan her şeyde ani değişimi, aydınlanmayı ve uyanışı ifade eder.

Uranüs, bizi bağlarımızdan ve kısıtlamalarımızdan kurtarır. Devrimleri, felsefeleri ve demokrasileri yönetir. Olumlu konumda Yıldız tarot kartı, idealizmi, entelektüel dünyayı ve sanatı ifade eder. Olumsuz konumda ise, bir kişinin katılığını, tuhaf ve acı yönlerinin en üst seviyede olduğunu temsil eder.

Yıldız, etrafınızdaki güçlü ruhsal enerjilerle kutsanmış olduğunuzu bilmenizi sağlar. Yıldız tarot kartı
-umudu,
-parlak bir geleceği,
-neşeyi,
-iyimserliği,
-rehberliği,
-tatmin edici cevaplar bulmayı ve ilahi olana bağlı hissetmeyi temsil eder.
-Yıldız, hastalıktan ve travmalardan kurtulmayı ifade eder.
-İlahi ışık her zaman kişinin içinden parlar ve Yıldız tarot kartı size bunu hatırlatmak için ortaya çıkar.

Yıldız, hayatta gerçekten tatmin olmanız için size rehberlik eder. Yıldızın ışığı nimetlerinizde ve neşenizde parlar. Fırtınadan sonra sessizliği yaşıyor olabilirsiniz. Tarot açılımlarında karşınıza çıkan Yıldız Kartı, size parlamak ve muhteşem olmak, sevmek ve sevilmek ve kendi benzersiz benliğinizin doğallığında yaşamak için yaratılmış bir Yıldız olduğunuzu söyler.

Yıldız, hayal bile edemeyeceğiniz kadar inanılmaz fırsatlar önünüze geliyor anlamına gelir. Zor bir dönemden geçiyor olsanız bile başarının köşebaşında olduğuna dair bir işarettir.

Aşk tarot açılımlarında ortaya çıkan Yıldız, doğru kişi ile karşılaşmadan önce birkaç kurbağayı öpmek zorunda olduğunuzu temsil edebilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, Yıldız çalkantılı bir dönemden sonra geleceğinizi partnerinizle birlikte yeniden inşa edeceğinizi anlatır.

Bir kariyer tarot açılımında Yıldız, medya, iletişim ve kamu hizmetindeki kariyerleri ifade eder. Yıldız, ayrıca şifa yöntemlerinde bir Astrolog olarak çalışmak anlamına gelebilir. Kendi işinizi istiyorsanız, her hangi bir uygulama, çevrimiçi oyun, web sitesi veya web uygulaması oluşturacağınızı gösterebilir.

Yıldız tarot kartı genellikle hayatınızdaki her şeyin hızla düzelmeye başladığından bahseder. Evet-Hayır sorularında cevabın Evet olma olasılığı yüksektir.

Yıldız, zor bir dönemden geçip, büyük bir umut ve kararlılıkla diğer taraftan çıkan birisini temsil eder. Yıldız kişileri kendilerine ve yeteneklerine inanır. Pek çok arkadaşları, hayalleri ve idealleri vardır. Onlar, hümanist ve devrimci karaktere sahip kişilerdir. Yıldız mucitleri ve filozofları temsil eder. Entelektüel, sanatsal ve doğaları gereği idealist olan Yıldız kişileri sosyal refah konularına tutkuyla bağlıdır. İnsanlığın daha büyük iyiliği için çalışmaya inanırlar.

Yıldız, zorluklarla geçen bir dönemin ardından olumlu duygulardan bahseder. Kişi acıdan kurtulmuştur ve yeniden neşesine kavuşmuştur. Yıldız, kişinin hiç beklemediği bir anda aşık olacağını gösterir ve danışan kişiyi şaşırtan bir aşktan bahseder.

Birisinin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız, Yıldız tarot kartı güçlü duygulardan ve ayrıca terk edilme korkusundan bahseder. Çünkü, kişi geçmişte çok fazla terk edilmiştir ve istikrara ihtiyacı vardır. Bu kişi kendini güvende hissetmezse geri çekilir veya insanları kendinden uzaklaştıracak şekilde hareket edebilir.

-Ters konumda Yıldız, bazen geçici aksilikler yaşayabileceğinizi, kolayca kandırılabileceğinizi ve bir hırsızlık veya dolandırıcılığın kurbanı olabileceğinizi önceden bildirir. Bazen de, zihinsel veya fiziksel bir hastalığın başlangıcını gösterebilir.

-Ters Yıldız hastalıktan korunmanın tedaviden daha iyi olduğunu size hatırlatır.

TERS KONUMDA YILDIZ, yolunuzu bulmanıza rehberlik etmek yerine sizi yoldan çıkarır. Verilen sözlere ve vaadlere inanmamanız konusunda sizi uyarır.

-Ters Yıldız, ruhunun karanlık gecesini yaşayan ve parlak bir gelecek umudunu yitirmiş birisini temsil eder. Kişi kendini umutsuz, karamsar ve depresif hissediyordur. Herhangi yeni bir fırsatı göremez.

-Ters Yıldız'da çıkış yolu olmayan umutsuzluk ve kaybolmuşluk hissi vardır. Hiç bir yol gösterici ışık olmadan, hem ruhsal hem de duygusal olarak kasvetli bir dönemi ifade eder. Bu kart kişi kendisini kimsenin sevmediğini hissettiği zamanlarda ortaya çıkar ve belki de kişi bir yalanı yaşıyor da olabilir.

-Ters konumda Yıldız, daha iyi bir şeyin özlemini çekerken yolunu kaybetmiş birisini temsil eder. Hedeflerini gerçekleştiremeyen bu kişiler sonunda katılaşırlar.


YILDIZ KOMBINASYONLARI

APDAL ve YILDIZ kombinasyonu güçlü bir umut ve potansiyel ruhsal gelişim mesajıdır. Bu kombinasyon evrenin bizi kaderimize götüreceğine güvenerek korkularımızı bırakmaya ve risk almaya teşvik eder. Yol gösterici bir ışığın her zaman bizimle olacağını, inancımız varsa ve kendimize inanırsak, her şeyin mümkün olduğunu bize hatırlatır.
İş hayatında bir terfi, aşk hayatında bir partner ve ekonomik gelişmeler sayesinde para akmaya başlayacak anlamına gelir..

SİHİRBAZ ve YILDIZ yaratıcılık, odaklanma, umut ve kendine hakim olmanın uyumunu temsil eder. Bu kombinasyon, arzularınızı gerçekleştirme gücüne sahip olduğunuzu ve yolculuğunuzda evren tarafından desteklediğinizi size hatırlatır.

Arzularınızı tezahür ettirmek ve hedeflerinize ulaşmak için yaratıcı enerjiye ve bilgeliğe sahipsiniz. Hedeflerinize odaklanın, yeteneklerinize güvenin ve yoldaki tüm engelleri aşarken umutlu ve iyimser olun. Kendinize ve sizi en yüksek hayrınıza yönlendiren daha yüksek güce güvenin. Ortaya çıkabilecek aksiliklere veya engellere rağmen ilerlemeye devam edin.

Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde, mükemmel eşinizi çekmek için gereken enerjiye, yaratıcılığa ve özgüvene sahip olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda ruh eşinizin dışarıda olduğunun bir işaretidir. Evrenin onu bulmanıza yardım edeceğine güvenebilirsiniz.

İmparator ve Yıldız kombinasyonu, bazen, alçak gönüllü olmanızı ve rehberliğe açıklığınızı korumanızı. Bazen de, önemli kararlar alırken yetkili veya uzman bir kişiden rehberlik almanızı veya daha yüksek bir güce danışmanızı tavsiye edebilir.

İMPARATOR ve YILDIZ net bir vizyon ve güçlü bir amaç duygusuyla liderlik etmeniz gerektiğini temsil eder. Sorumluluklarınızı ve karar verme sürecinizi umut, ilham ve inanç duygusuyla dengelemelisiniz. Çaresizlik zamanlarında bile evrenin planına güvenmeli ve ilahi olanla bağlantınızı sürdürmelisiniz.

Bu 2 kartın etrafındaki diğer kartlar, liderlik ve maneviyat arasındaki denge hakkında size fikirler verecektir.

ADALET ve YILDIZ kombinasyonu genellikle hayatımızda çok fazla kargaşa, stres veya çatışma yaşadığımızda ortaya çıkar. Geri adım atıp değerlerimizi ve önceliklerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini bize hatırlatır.

Adalet ve Yıldız, bazen yasal veya mali bir meselenin çözülmek üzere olduğunu gösterirken, aynı zamanda daha derin bir iç denge ve dış etkenlerle uyum ihtiyacına işaret edebilir. Bazen de gerçeğimizi bulmayı, değerlerimiz ve ilkelerimizle uyum içinde yaşama fikrinden bahseder.

Nihayetinde, en karanlık zamanlarda bile her zaman umut ve yenilenme olasılığı olduğunu bize hatırlatır. Adalet, ahlak ve içsel uyuma odaklanarak en derin değerlerimizin hedeflerimiz ile uyum içinde olduğu bir hayat yaratabiliriz.-128

YILDIZ ve AY Tarot kombinasyonu sizi bazen inancınız ve umudunuzla ilgili yanılgılara veya aşırı özgüvenden kaynaklanan yalanlara götürebilir.

Bu kombinasyon, sezgilerinizin yanlış olduğunun ve size yalan söylediğinin bir işareti olabilir. Bu da kişisel olarak kaygılı veya belirsizlik içinde olduğunuzu, iyi niyetinizin, muhtemelen sizi aldatmaya çalışan başka bir kişi tarafından kullanıldığını gösterebilir.

Ayrıca, keşfettiğiniz yeni bir yolun gerçeklerinizle uyum içinde olmadığı ve yanlış yolda olduğunuz hakkında bir uyarı olabilir.

YILDIZ ve GÜNEŞ Tarot kombinasyonu, evrenin bolluk ve besleyici enerjilerini temsil eder. Her düzeyde umut, yenilenme ve büyümeden bahseder. Hedeflerimize ve özlemlerimize doğru ilerleme kaydedebileceğimiz bir netlik ve farkındalık zamanını gösterir.

Yıldız ve Güneş, bizi olayların iyi ve parlak tarafını görmeye, toplumsal baskılardan arınmak ve özgürleşmek için, içimizdeki çocuksu niteliklerle yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder.

Başarının ufukta olduğunu ve ilerlemek için içgüdülerimizin rehberliğine güvenmemiz gerektiğini ifade eder.

KILIÇLARI KRALİÇESİ ve YILDIZ bir Tarot okumasında birlikte göründüğünde, bu doğru yolda olduğunuzun, ancak ilerlerken açık fikirli ve tarafsız kalmanız gerektiğinin bir işaretidir.

Yıldız, evrenin sizi desteklediğini ve ruhunuzun amacınız ile uyum içinde olduğunu gösterir. Kılıçların Kraliçesi ise, önemli kararlar alırken, konuya odaklanmanızı ve aklı başında kalmanız gerektiğini hatırlatır.

Kılıçların Kraliçesi ve Yıldız kombinasyonu bazen de ruhsal bir arınma ihtiyacını ifade edebilir. Böyle zamanlarda meditasyon yapabilir veya manevi bir danışmandan veya şifacıdan rehberlik alabilirsiniz. Açık fikirli kalın. En yüksek hayrınıza giden yolu bulacaksınız.

ASALARIN KRALİÇESİ ve YILDIZ kombinasyonu, her zamankinden daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde ortaya çıktığınızı, yenilenmiş bir inanç, umut ve güven duygusu içinde dünyayı ele geçirmeye hazır olduğunuzu ifade eder.

Yıldız, en zor durumlarda bile asla vazgeçmemeniz gerektiğini hatırlatan, bir umut ve yenilenme mesajı verirken. Asaların Kraliçesi, iş veya kariyer hedefleriniz ile ilgili riskli adımlar atma gücü verir ve cesaretlendirir.

Bu kombinasyon, bize kendimize inanarak ve kararlılıkla hayallerimizin peşinden gidersek, cesaret, güç ve dayanıklılığımız sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi anlatır.

Yıldız + Apdal: Yeni bir icat. Doğru zamanda doğru yerde olmak.

Yıldız + Sihirbaz: Kendine inanmak.

Yıldız + Büyük Rahibe: İmkansızı mümkün kılmak.

Yıldız + İmparatoriçe: İyi sağlık. Sağlıklı olmak. İyileşmek. İyileştirilmiş yaşam kalitesi.

Yıldız + İmparator: Kendi patronunuz olmak.

Yıldız + Büyük Rahip: Güçlü inanç. Yenilenen inanç. yenilenen güvenlik.

Yıldız + Aşıklar: Ruh Eşinizle tanışmak. aşka inanmak

Yıldız + Savaş Arabası: İlham verici bir hareket yapmak. Yolunuzu almak.

Yıldız + Güç: Başkalarını önemsemek. Başkalarına inanmak. Başkalarına ilham vermek.

Yıldız + Hermit: İlham verici öğretmen.

Yıldız + Kader Çarkı: Bir terfi. Tanınma. Şöhret.

Yıldız + Adalet: Manevi gerçek. Bağışlama

Yıldız + Asılmış Adam: Kontrolü kaybetmek. Saldırganlık. Öngörülemeyen davranış.

Yıldız + Ölüm: Geleceğinizi değiştirmek.

Yıldız + İtidal: Farklı olmak.

Yıldız + Şeytan: En kötüsüne inanmak. inancını kaybetmek

Yıldız + Yıkılan Kule: Hayatta kalma içgüdüleri. Hayatta kalma modunda olmak.

Yıldız + Yıldız: Masumiyet.

Yıldız + Ay: Rol yapmak, oynamak. Bilinmeyen bölge.

Yıldız + Güneş: Kabul edilmek. Özel hediyeleri olan bir çocuk.

Yıldız + Yargılama: Her zaman olmanız gereken kişi olmak.

Yıldız + Dünya: Barış.


Yıldız + Tılsım Ası: Yeni bir kariyer yolu.

Yıldız + Altı köşeli yıldız: Film endüstrisi. Bir sanatçı.

Yıldız + Tılsım Prensi: Fiziksel görünümünüz ile meşhur olmak. Bir örnek.

Yıldız + Tılsım Kraliçe: Yiyeceklerle beslenerek şifa bulmak. Evde yetiştirme.

Yıldız + Tılsım Kralı: Bir vizyoner. İyi yatırım yapmak.


Yıldız + Kılıç Ası: İyimserlik.

Yıldızı + Kılıç Prensi: Çok zeki bir insan.

Yıldız + Kılıç Kralı: Bir kamu görevlisi.


Yıldız + Asa 6: Yeni bulunan popülerlik.

Yıldız + Asa 7: Motive edici bir öğretmen.

Yıldız + Asa 8: İlham verici yazı. teknoloji.

Yıldız + Asa Şövalyesi: Bir devrimci. Devrim.


Yıldız + Kupa 3: Bir ilgi grubu.

Yıldız + Kupa 7: İnternet. Multimedya.

Yıldız + Kupa 8: Belirli bir felsefeyi takip etmek.

Yıldız + Kupa Şövalyesi: Yeni bir aşk ilgisi.

Yorumlar