KADER CARKI KOMBINASYONLARI

KADER ÇARKI, uygulandığı benzersiz duruma bağlı olarak birçok farklı yorumlara karşılık gelebilir. Kendiliğinden ortaya çıkan veya destenin içinden düşen Kader Çarkı her zaman olumlu bir işarettir.

-Birinin size karşı hislerini soruyorsanız, Kader Çarkı genellikle iyiye işarettir. Sizi düşündüğünü ve sizinle bir gelecek hayali kurduğunu gösterir. Neler olup bittiğini daha iyi anlamak için, bu kartın çevresindeki diğer kartların neler olduğu önemlidir.


KADER ÇARKI ve TILSIM 3 kombinasyonu, çevrenizdekilerin veya partnerinizin sizi çalışkan ve hırslı bir kişi olarak gördüğünü ve kararlılığınızdan etkilendiğini temsil eder. Sizde başarılı olabilecek büyük bir potansiyel görüyorlar. Harika işler başaracağınızdan eminler, sizi motive etmek istiyorlar ve neler yapacağınızı görmek için kendilerini heyecanlı hissediyorlar.

-Bu kombinasyon, üstünde çalıştığınız veya gelecekte birlikte çalışacağınız profesyonel bağlamda bir proje veya girişim hakkında sizinle ilgili olumlu düşündüklerini gösteriyor.

-KADER ÇARKI, DÜNYA ve GÜNEŞ, hayatınızın bütününe sızacak büyük bir başarının yolda olduğunu gösterir. Böylesine büyük bir ödüle sahip olmak ve bu doruk noktasına ulaşmak, ömür boyu süren çaba ve gayret gerektirir.

-Kader Çarkı, şansın yanınızda olduğunu ve çok şanslı bir galibiyet serisi beklediğinizi, ancak bu şansın sonsuza kadar sürmeyebileceğini gösterir.

-Dünya, tüm hayatınızı kapsayan tamamlanmayı ve bütünlüğü temsil eder. Yşayacağınız durumunun hayatınızın tüm yönlerini etkileneceği bir gerçek ortaya çıkacaktır. Oraya ulaşmak için, karşınıza çıkabilecek sorunlar ile mücadele etmeye değecek.

-Güneş, başarı kartıdır ve basitçe söylemek gerekirse, güneş kartı depresyonun zıttıdır. Neşeyi ve başarıları kutlama zamanını temsil eder. Sahip olduklarınızın ve kat ettiğiniz yolun tadını çıkarın anlamına gelir.

-Bununla birlikte, eğer tembelseniz fırsatların hazırlık gerektirdiğini unutmayın. Birgün ait olduğunuz yeri bulup bulamayacağınızı merak ederek dünyayı dolaşmaya mahkum olacaksınız.

KADER CARKI ve SAVAŞ ARABASI kişileri kaderlerinin kendi kontrolünde olduğunu hissederler ve hayallerini gerçeğe dönüştürmeye kararlıdırlar.

-Bu kombinasyon, ilişki açılımlarında aklınızdaki kişinin birlikteliğinizle ilgili kendini iyi hissettiğini ve kendinden emin olduğunu gösterir.

-İş ve kariyer hayatında destekleyici bir ortak olarak size minnettar olduklarını ve ortaklarınızın ilham kaynağı olduğunuzu düşündükleri anlamına gelir.

KADER ÇARKI ve ASALARIN KRALI, aklınızdaki kişinin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız harika bir kombinasyondur. Bu kişi sizin kendisine ilham veren birisi olduğunuzu düşünüyor ve özgüveni yüksek pozitif enerjinize  kapılıyor.

-Eski sevgilinizin sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız Kader Çarkı ve Asa Kralı iyiye işarettir. İşler yolunda gitmese bile, sizi hala düşündüğünü ve size karşı hala çok fazla sevgi beslediğini ve saygı duyduğunu gösterir.

KADER ÇARKI ve KUPA 4 kombinasyonu, kişinin önündeki yolu göremediğini ve istikrarsız bir dönemden geçtiğini ifade eder. Hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız ilişkinizin kendisi için doğru bir ilişki olup olmadığından emin olmadığını ve kafası karışık anlamına gelir.

-Bu kombinasyon karşınıza çıktığında ilişkinizin akıcı olduğundan ve açık iletişim kurduğunuzdan emin olmalısınız. Bazen, partnerinize güvenilir olduğunuzu hatırlatmak ona verilecek en iyi destektir ve sorunların kendiliğinden çözülmesi için yeterli olabilir.

KUPA KRALİÇE + KADER ÇARKI kombinasyonu, finansal bağımsızlığa doğru ilerlediğinizi gösterir. Kader Çarkı karmik bir karttır ve iyi talihin sembolüdür. Burada, pembe gözlüklerinizi taktığınızda adeta destansı ve hiç bitmeyecek bir aşk görebilirsiniz. Kader Çarkı kaderinize yazılmış bir aşkı, Kupa Kraliçe işte bu, o dediğiniz kişiyi işaret ediyor olabilir.

KADER CARKI,KUPA PRENSI,TILSIM 2,ASA 8,IMPARATOR ve GUNES

Yorumlar