KADER CARKI, KUPA PRENSI, TILSIM 2, ASA 8, IMPARATOR ve GUNES


==Kader Çarkı Ateş Kupa Prensi Su elementi ile sembolize edilir. Kader Çarkı, yaptığınız iş sebebiyle sizin ile çalışmak isteyenler için bir fırsat, müşteriler içinde prestij sahibi olmak anlamına geliyor. Yani, fırsata tam merkezden tutunmuşsunuz ve sizinle birlikte yürüyenler için bir fırsat olarak görünüyorsunuz.

==Tarot Açılımızda Kader Çarkı, İmparator ve Güneş arkana majör kartları içinde en güçlü kartlardır. Büyük arkana kartları tarot açılımınızdaki önemli konulara değinir ve büyük resimden atıfta bulunur. Bu kartlar bilgeliğinizi ve deneyimlerinizi akıllı ve kontrollu kullanarak yeniden doğuşu müjdeliyor. (Nazım Hikmet'in Güneşi zaptedeceğiz çocuklar şiiri aklıma geldi).

==Kupa Prensi, Tılsım 2 ve değnek 8'li arkana minör kartlarıdır ve günlük meselelere, rutinlere değinir. Kupa Prensi umut dolu olmak ve hayallerinden gazgeçmemek. Tılsım 2 girişimci, olmak ve dengede kalma becerisini temsil eder. Değnek 8, internet, telefon, medya ve kısa yolculukları içeren iletişim trafiğini anlatır.

==Tarot açılımınızda, müşteriler, çalışanlar ve ortaklar umuda sarılarak. Siz, iç sesinizin sizi yönlendirdiği yolda planlarınıza bağlı kalarak ve tecrübelerinizi disiplin bir şekilde hayata geçirerek yeniden doğacaksınız gibi bir anlam çıkıyor.

==9 numaralı Hermit'ten sonra yerini alan 10 numaralı Kader Çarkı, kendi alanınızda ışığı ilk görmek ve fırsatları ilk elden yakalama bilgeliğine sahip olduğunuzu temsil ediyor.

-Kupa Prensi, sizinle etkileşim kurmak isteyen, ancak bazı sebeplerden dolayı size yaklaşmaktan çekinen hitap ettiğiniz bir grubu, veya utangaç bir kişiyi temsil ediyor olabilir. Kader Çarkı ve Kupa Prensinin etkileşimini arttırmak için, aynı bir simyacı gibi bilgeliğinizi kullanarak ateş ve su karışımından bir enerji keşfetmek size düşüyor.

==Kupa Prensi deneyimsiz, ancak umut doludur. Tılsım 2'linin yanında hayallerinden vazgeçmeyen, günlük rutinlerde dengede kalmayı başararak hedefine vardığınızda yenilenmekten ve gençleşmekten bahseder.

==Tılsım 2'nin yanında Değnek 8, dengede kalmanın iletişime bağlı olduğunu ifade ediyor. Haberdar, farkında ve hızlı olmanın önemini anlatıyor.

==Değnek 8 ve İmparator, gelen haberlerin ve iletişim kanallarının güvenilir olduğundan emin olmanızı ve bu haberlere ani tepkilerden kaçınmanız tavsiye ediyor. Farkındalığınızı kontrollü ve disiplinli kullanmanın ve doğru yerde ve zamanda doğru adımı atmanın önemine vurgu yapıyor.

==Eski tarot kitapları Güneş tarot kartının üstündeki bebeğin Mart ayı doğumlu bir Koç Burcu olduğunu yazar. İmparator tarot kartı ise Koç Burcu ve Mars gezegeni ile temsil edilir.  İmparator Kartı yerleşik kuralları mevcut imparatorluğunu geliştirmek için, bir plan dahilinde kararlılıkla uygulayan bir imparatordan bahseder.

-İmparator ve Güneş tarot kartları ayrı ayrı bir güçtür. Büyük resimden bakıldığında birlikteliklerinden daha büyük bir güç doğar. Güneş tarot kartı ise yerleşik kuralları içgüdüsel olarak değiştiren ve daha büyük bir imparatorun ve/veya imparatorluğun doğuşundan bahseder.

-Bu kombinasyon, numerolojide 4 ve 19 rakamlarının birleşiminden meydana gelen gücü temsil eder. İmparator Koç Burcu ve Güneş Aslan Burcu ile ilgilidir. Her 2 kartta ateş elementi ile temsil edilir. Bu 2 ateşin gücü birleştiğinde çok daha büyük bir güç ve enerji ortaya çıkar. İşte, burada önce ben duygusu öne geçer ve birinci benim ikinci parmağını kaldırsın egosu devreye girer. İmparator çıkarları doğrultusunda kendi kurallarını koyar.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
o kadar güzel anlatmışsınız ki ..çok teşekkür ediyorum tekrar 💕