YARGILAMA KISILIKLERI ve KOMBINASYONLARI




-Yargılama tarot kartı yeniden doğuş, içsel çağrı, bağışlanma ve tabii ki yargı anlamına gelir. Yargılama, davranışlarınız ve yaşamınız için sorumluluk almak, iyi bir karakter yargıcı olmak, gerçeği görmek ve gerçekten ne istediğinizin farkında olmakla ilgilidir. Yargılama tarot kartı alçak gönüllü olmaktan, kendinden daha yüksek güçleri dinlemekten ve yaşamak için bir amacı olmaktan bahseder. Yaşamınız için sorumluluk almayı ifade eder.

-Yargılama'nın geleneksel anlamı Yeniden Doğuş'tur. Yargılama kartı, aynı zamanda bitiş ve başlangıçlarla ilgilidir. Fakat, Ölüm kartından farklı olarak, hayatınızdan yok olan bir kişinin bilinçli olarak ortaya çıkması anlamına gelir. Ölüm kartında ise değişim ve dönüşüm isteğinizin dışında gerçekleşir.

-Yargılama kişileri, tarot kartları içinde en yargılayıcı kişilerdir. Çok çekici ve karizmatik olabilirler veya olmayabilirler. Ancak, sizi küçük hissetirirler ve uzun süre etrafınızda bulunmaları zordur. Ayrıca, başkalarının kaderi üzerinde mutlak bir kontrole sahiptirler. Örneğin; birisini işe almaya veya işten çıkarmaya karar veren durumunda olabilirler.

-"Yargılama Kartı" tarot açılımınızda bir kişiyi temsil ediyorsa, "insan kaynakları", "bürokrasi" veya "askeriye"de daha çok "komuta kontrol" yetkisi olan birini gösterebilir. Bu kişiler iyi olduğu düşünülen bir amaç için görev yapmalarına rağmen, idealist olup olmadıkları çevresindeki kartların gelişine göre yoruma açıktır.

-Yargılama kişileri, cesur, aydınlanmış, korkusuz ve kararlıdır. Bazen, nostaljik ve retro albümlere takıntılı bir fotoğraf sanatçısı veya müzisyen olarak karşımıza çıkabilir. Bu kişiler, çok iddialıdır ve sorumluluk almaktan keyif alır. Ne istediğini ve nasıl elde edeceğini bilir. Mükemmel bir karakter yargılayıcısıdırlar ve kontrollerinin dışında gelişen her şeyden rahatsız olurlar.

-Yargılama kişileri, insanın uzun vadeli geleceği ile ilgilenir. Genelde, diğer insanlar, yaşamdan daha fazla şey istediklerinde Yargılama kişilerinden rehberlik ister. Büyük liderler ve büyük cesaret yüklü kişiler Yargılama kişiliklerinden çıkar. Yargılama Kartı, meslek olarak bir müzisyen, politikacı, yargıç, polis veya mezarlıkta çalışan birini işaret edebilir.

-Numerolojide 22 rakamı ile ilişkili olarak karşınıza çıkan Yargılama, sadece kendi geleceğiniz için değil. Bütün insanlık ve evren için sağlam bir temel oluşturmak için. İçinizdeki ustanın "inşa etme" ihtiyacından bahseder. Aynı zamanda, sizi kendi ruhsal güçlerinin temellerini nasıl inşa edeceklerini başkalarına göstermeye teşvik eder. Bu kolay bir yolculuk değildir. Ancak, ödülü büyüktür.

-Yargılama özellikleri gelişmiş bu kişiler biraz manipülatif olsalarda, istediklerini elde etmede çok iyidirler. İçsel derinliklerinde sürekli bir şeylere çağrı vardır. Ancak, her zaman bu çağrıya kulak vermez ve dinlemezler. Bu dünyada ki yaşam amaçlarını kabul eder etmez, büyük netlik içinde birisine dönüşürler. Yaşamlarında bir dönem kapanıp yeni bir döngünün içine girdiklerinde geçmişi tamamen geride bırakıp yeni yaşamlarına odaklanırlar. Onların yaşamlarında karşılaştıkları en büyük zorluk, aynı hataları yaparak tekrar tekrar aynı engellere takılmalarıdır.

-Ters konumda Yargılama nostaljik, geçmişe çok fazla bağlı, ağır yükleri olan, muhtemelen içe kapanık ve kararsız birisini gösterir. Doğru ve yanlış arasında sınırları net değildir. Sürekli yanlış kararlar almaya devam ettiği halde, neden işe yaramadığının bir türlü farkına varamaz.

-Ters konumda Yargılama kişileri güvenilmez oldukları gibi, kendi kendilerine güvenme konusunda da sorun yaşarlar. Genelde kendi zavallılıkları yüzünden başkalarında kusur yaratıp yargılar, yalancılara kolay inanıkları halde, dürüstlere güvenmezler. Bu davranışları incinmelerine sebep olsa bile, aynı kalıp içinde tekrar tekrar aynı yanlışlara düşerler.

-Ters Yargılama, kendini bir zombi gibi hisseden birini temsil eder. Bu kişiler, koşulları ve programları arasında sağlıksız bir duruma sıkışıp kalmış ve çoğunlukla da hayatın hızına yetişemediklerinden, değişen şartlara uyum sağlamakta zorlandıklarını hissederler. Sürekli yorgun ve bitkin olan bu kişiler, farklı ve yeni bir hayat istemelerine rağmen, çoğu zaman bunu gerçekleştirecek enerjiden yoksundurlar.


YARGILAMA KOMBINASYONLARI

-YARGILAMA ve AŞIKLAR kombinasyonu ortaya çıktığında, eski bir aşkınız karşınıza çıkarsa şaşırmayın. Bu kombinasyon, olumlu bir izlenim yaratmak için tek bir hakkınız olsa bile, ilişkinizi olumluya dönüştürme şansınız olduğunu sembolize eder.

-Zaten uyumlu bir ilişki içindeyseniz işlerin ciddileştiğini gösterir ve bir sonraki adımı atmak için bu bir çağrıdır.

-Yargılama ve Aşıklar kombinasyonu, Bekarsanız evlenmek, eğer evliyseniz yeni bir eve taşınmak için bir çağrıdır.

-YARGILAMA ve ADALET kombinasyonu hukukla ilgili bir sorunun çözümleneceği ifade eder ve davanın büyük bir zaferle lehinize sonuçlanacağı anlamına gelir.


Yargılama + Apdal: Bu en güçlü kombinasyonlardan biridir. En derinden ihtiyaç duyduğunuz alanda kendinizi yenilemek anlamına gelir. Etrafındaki diğer kartlar Dünya'ya gelme amacınızı anlatır. 

Yargılama + Sihirbaz: Araştırmacı. Düzgün konuşan bir politikacı.

Yargılama + Büyük Rahibe: Etkili bir kadın.

Yargılama + Büyük Rahibe: Etkili bir kadın.

Yargılama + İmparatoriçe: Bir sanatçı. Tanıma.

Yargılama + İmparator: Kararları verme yetkisine sahip makam. Sorgula yetkisine sahip olan.

Yargılama + Büyük Rahip: Bazen, yemin etmek ve ders çalışıyor olmak. Bazen de, eski geleneklerin zamana ve şartlara uygunluğu için yenilenmesi gerektiğini anlamına gelir.

Yargılama + Aşıklar: İlişkinizde bir duruş sergilemek. Kendi tutmak.

Yargılama + Savaş Arabası: Birini kurtarmak.

Yargılama + Güç: Hayırseverlik. Hermit'te Yargılama: Bir gerçeği arayan. Kehanet.

Yargılama + Adalet: Kutsanmış bir sonuç.

Yargılama + Asılmış Adam: Öykü Anlatıcısı. Film çekmek. Kurgu.

Yargılama + Ölüm: Kendinizi korkutan bir şey yapmak. Bir şeyi istemeden bitirmek.

Yargılama + İtidal: Daha yüksek güçlerle iletişim kurmak.

Yargılama + Şeytan: Gölge tarafımızla yüzleşmek.

Yargılama + Yıkılan Kule: Kılık değiştirmiş bir nimet.

Yargılama + Yıldız: Bir kongre.

Yargılama + Ay: Hayvanlarla iletişim kurmak. Psişik güçler.

Yargılama + Güneş: Yeni bir yaşam biçimi seçmek. Daha iyi bir yaşam tarzına geçmek. Daha iyi bir ev sahibi olmak anlamına gelir.

Yargılamaı: Güç mücadeleleri.

Yargılama + Dünya: Daha büyük iyilik için bir araya gelmek. Siyaset dünyası.


Yargılama + Asa Ası: Rekabet.

Yargılama + Asa 3: Gazetecilik. Yazarak dünyayı değiştirmek.

Yargılama + Asa 8: Hayatı değiştiren seyahat. Sabırsızlığı da gösterebilir.


Yargılama + Kupa Ası: Sanat dünyası.

Yargılama + Kupa 7: Manevi yolunuzu bulmak.

Yargılama + Kupa Prensi: Yaratıcı yeteneklerin keşfedilmesi.


Yargılama + Tılsım 5: İhtiyacı olan birine yardım etmek.

Yargılama + Tılsım 8: Bir süpervizör.

Yargılama + Tılsım Kralı: Bazen, bir politikacı veya siyasi çıkarları olan birisini, bazen de bir sanat eseri satıcısını gösterebilir.


YARGILAMA KISILIK OZELLIKLERI
TERS YARGILAMA ve TERS ASA SOVALYE

Yorumlar