YARGILAMA ve ASIKLAR KOMBINASYONU


-Yargılama ve Aşıklar kombinasyonu, eski bir aşk ortaya çıkarsa şaşırmayın anlamına gelir. İlk izlenim olarak olumluyu yaratmak için yalnızca  tek bir şansınız olsa da bunu değerlendirin ve bu 2. şansınız iyi kullanın. Zaten bir ilişkiniz varsa, bu kombinasyon bir sonraki adımı gösterir. Taşınmayı veya evlenmeyi düşünmek anlamına gelebilir. İşler ciddileşiyor!

 -Yargılama, ilişkinizle ilgili olarak bir durum değerlendirmesi ve bazı gerçeklerin farkına varmanız için bir çağrı olabilir. Aşıklar çok önemli bir seçimle ilgili, yargılama bu seçimle ilgili büyük bir anlaşma potansiyelini ifade ediyor.

-Aşıklar, ilişki için feda edilenleri düşününce devamlılığını öngörüyor. Yargılama, sizi dürüstlüğe ve özgürlüğe bir çağrıdır. Meseleleri dürüstçe değerlendirerek bir karar vermenizi ve bu karara bağlı kalmanız gerektiğini ifade eden bir karttır. Sizden ve diğerpartnerinizden böyle bir karar vermenizi kim isteyebilir ve nasıl bir standarda uymanızı istiyor diye bir soru sorduğumda, ilk aklıma gelen çocuklar.

-Eğer, ilişkinin nereye gittiğini merak eden bir tarot açılımıysa, muhtemelen daha ciddi ve olumluya doğru ilerleme var diyebilirim.


Yorumlar