YARGILAMA ve BUYUK RAHIP KOMBINASYONU


 -Yargılama kartının yanında Büyük Rahip, bir danışman veya yetkili birinden gelen bir uyarı veya bir uyandırma çağrısı olabileceğini düşündüm. Yeniden diriliş, uyanışla ilgili olan Yargılama Kartı, hayatınızda yeni bir dönemin başlangıcında, belki bir ilham ve belki bir fırsatla karşılaşmış olabileceğiniz anlamına geliyor olabilir. Büyük Rahip burada bir danışman, bir avukat veya toplumda bulunduğu konum dolayısıyla fikirlerine saygı duyulan, güvenilir birisidir. Fırsat olarak düşündüğünüz konuda doğru yoldan gitmeniz konusunda sizi uyarıyor.

-Yargılama Kartı, şu anda elinizin altında önemli bir durum veya bir fırsat olduğunu işaret ediyor. Yargılamadan sonra gelen Baş Rahip, sosyal ve etik kurallara uygun davranmanızın yararınıza olacağını işaret ediyor. Sosyal kurallara ve etik olana direnirseniz, kaybedeceklerinizi satın almaya paranızda yetmeyebilir. Bir daha yerine koymanızın mümkün olmayacağı değerlere sahipsiniz, onlara sımsıkı tutunursanız gelecekte şu an karşınıza çıkan fırsattan çok daha fazlasıyla mükafatlandırılacaksınız.

-Burada, farklı bir alternatif bile düşünmeden doğru tektir tezinden ahlaki olana bir çağrı var. Sizi doğru şeyi yapmaya çağıran bu bilge kişinin sesine kulak vermelisiniz. Belki, bu ses sizin vicdanınızın sesi, sizin iç ahlakınızın seside olabilir.

-Bir düşünün, doğru ve yanlışlarımız normalde toplumdan öğretilenler ve yetiştiriliş tarzımızla sonradan içselleştirdiğimiz değerlerden oluşur. Zamanla bunların bazılar değişebilir. Fakat, öyle doğrular ve yanlışlar vardır ki onlar her devirde geçerlidir. İşte bunlar hepsi, değişen ve değişmeyen değerler Büyük Rahibin kapsamı alanına girer.

-Elinizin altında fırsat olarak düşündüğünüz konuda, bu sosyal, toplumsal ve belkide kanuni kuralları çiğnerseniz ne olur ona bakalım;

-Büyük Rahip Kartının tam karşıt anlamlarını içeren kart Şeytan Kartıdır. Yargılama ile birlikte Şeytan, kriminal olarak yargılanmak ve karmanın sonucu olarak esaretle sonuçlanabilir.

-Yargılama Kartı, Trompet sesi görüntüsüyle sizi uyandırmaya çalışıyor.  Belki, önceleri bazı yanlışlar yapmış ve sorun yaşamamış olabilirsiniz. Fakat, şimdi durumlar değişiyor gibi görünüyor ve siz bu uyarıya kesinlikle kulak vermelisiniz.

-Baş Rahip size yanlışlarınızı düzeltmenizi söylüyor. Baş Rahip, size uyanmanızı söylüyor ve yanlıştan döndürmeye, doğru olanı, ahlaki olanı yapmaya çağırıyor. Bu aynı zamanda önünüzdeki tüm zamanları kapsayan köklü bir değişim çağrısıdır. Çünkü, Yargılama Kartının yanında büyük Rahip geçmişte alışılmış ve belkide göz yumulan sosyal kuralların değişikliğiyle ilgilidir.


Yorumlar