YARGILAMA, TILSIM 4'LUSU ve ASIKLAR


-Çok uzun süredir tutunduğunuz, fakat artık size hizmet etmeyen bir şeyi farkettiğinizde bu 2 kartı, yani Yargıla ve Tılsımların 4'lüsünü birlikte görürüz. Görünüşe göre geçmişte emek verdiğiniz bir şeye tutunuyorsunuz, yaşamınızda ilerleme olması için ya tutunduğunuz şeyde bir değişiklik yapmalısınız, ya da tutunduğunuz her neyse onu bırakmanız gerekiyor.

-Yargılama kartı, sizin birisini yargılamanız ya da birilerinin sizi yargılamasıyla ilgili bir kart değildir. Yargılama, ölmüş ve zaten sizden gitmiş olanı salıvermek ve ruhsal olarak yeniden doğmak anlamına gelir. Fiziksel şeylere olan bağlılığınızı geride bırakmak için ikinci bir şans verilmesiyle ilgilidir. Tılsımların 4'lüsü de bu fiziksel şeylere yapışmakla ilgilidir. Aynı zamanda topraklanmak, farkına varmak, sağlam bir temelden kendinizi başka yaşam tarzına açmak ve bırakmakla ilgilidir. Yani kafan bulutlarda olmasına rağmen ayakların yere sağlam basıyor.

-Aşıklar bir seçimle ve Tılsımları 4'lüsü bu dünyada istikrarlı mutluluk, güvenlik ve maddi şeyleri güvence altına almanın farkındalığıyla ilgidir. Bu kombinasyon bir ilişki açılımında A kişisi ilişkinin fiziksel olarak bittiğini ve ruhsal değişim geçirebileceğini düşünürken, B kişisi bu ilişkiyi istediği zaman çıkabileceği güvenli bir şey olarak görüyor. B kişisi A kişisini umursamıyor , ancak ilişkide kalacak gibi görünüyor. Çünkü, kolay para, kolay yaşam ve bunlara bağımlılık var, fakat, öfkede var. Yıllardır emek verdiğiniz şeye katlanamaz olmuşsunuz.

Yorumlar