YARGILAMA ve KILIC KRAL KOMBINAYONU


 -Yargılama bu dünyada yaptığınızı şeyleri asla saklayamayacağınızı anlatır. Geriye bakarak yaptıklarınızı ört bas etmeye çalışmayın, şimdi yaptığınız şeylerle yüzleşme zamanı. Yargılama, özellikle pişmanlığın hiç bir faydası olmadığının yüksek idrakında olmanın kartıdır. Geçmişi değiştiremezsiniz, ancak ge.çmişteki alhılarınızı ve geleceği değiştirebirsiniz.

-Bu dünyaya gelme sebebinizle ilgili çok fazla sorumluluk hissediyorsunuz. Ruhunuzun bilgeliğinin enerjisi içinizden süzülerek, denizdeki yakamozlar gibi dalga dalga etrafına yayılıyor. Açıkçası, iç benliğinizden gelen mesajların doğruluğuna güvenebilir, takip edebilir ve peşinden gidebilirsiniz. 

-Bu sizin ruhsal sorumluluğunuzdur ve amacınızla doğrudan ilişkilidir. Burada, mücadelenizi yürütürken kendi gerçeğinizi yaşamak ve başkalarının hoşuna gidecek diye gerçek olandan ve dualiteden uzaklaşmamak önemlidir.

-Örneğin; koşulsuz sevgiye inanıyorsanız, sevgiyi yaymak ve bunu hissetmelerini sağlamak için şefkatli davranmalı ve konuşmalısınız. Dünyanın daha iyi bir yer olması için, öncelikle isanları iyileştirmeyi düşünüyorsanız, özellikle günlük rutinlerinizde kendi hayatınızda siz bunları yaparsanız iyi olur.. 

-Böylece, dünyada ki tek örneğinizle başkalarına nasıl olunması gerektiğini gösterebilir ve başkalarınında öğrenmesini sağlamış olursunuz. İşte, o zaman insanlar sizi bilge biri olarak değer verir ve saygı duyarlar.



Yorumlar